spara δεν πιστευω στα ματια μου φιλε!!!!!!ευγε!!
Printable View
spara δεν πιστευω στα ματια μου φιλε!!!!!!ευγε!!
για το κοστος των ανταλλακτικων υπαρχει η λυση των Aftermarket και του νετ
για την ποιοτητα βαφης-δερματα λιγο υπερβολικο σε βρισκω....
τα πλαστικα του δεν ειναι ταξι και μαλιστα δεν ξεφλουδανε......:thumbsdown: οπως στα δικα μας με την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, θα συμφωνουσα λοιπον στην εκφραση.....λιτο εσωτερικο
για τα υπολοιπα που εσυ θεωρεις μειονεκτηματα, για καποιους ειναι αυτο που ζητανε απο ενα αυτοκινητο!!!
και το Μ5 ειναι ''ειδικο'' αλλα δεν εχει καπου ταμπελακι που να αναφερει ποτε ληγει......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
στην τελικη και παντα φιλικα, θα ηθελα να σου πω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτα αρνητικοι σε οτι δεν μας αρεσει - εκφραζει, ολα τα αυτοκινητα εχουν μειονεκτηματα - πλεονεκτηματα και ο υποψηφιος αγοραστης τα βαζει στην ζυγαρια και αναλογως πραττει......thumb
στα δικα μας π.χ, μιλαμε για can-bus - εγκεφαλους στα ηλεκτρονικα και το αδερφι σου λεει δεν μας χεζετε.....:th_Laie_67-1:, για ενεργα διαφορικα - active yaw control (AYC) εχετε να μας πειτε κατι......:thumbsup:
Υ.Γ: βρες ενα τουτου οποιασδηποτε εταιρειας που να χωραει 4-5 επιβατες + αποσκευες με 15 εως 20000 ευρω που να κανει αυτα...... :whistle: και εδω ειμαστε να το συζητησουμε......thumb
https://www.youtube.com/watch?v=Jw6lm3kFjpU
700+ ψήφους το Audi ; :shok: :shok: :th_Laie_67-1:
Τι το συζηταμε τωρα,
Αν τα Εβο ειχαν τη ποιότητα εσσωτερικα και τον σχεδιασμο εξωτερικα ενός γερμανικου αυτοκινητου θα υπηρχαν μόνο δυο ειδων αυτοκινητα :
-Τα Εβο
-Και τα υπολοιπα.
Μάλλον για Έβο 10αρι θα κοιτούσα στη θέση σου ....
Καλό το 9 (τείνει στο τέλειο οδηγικα) αλλα το 10 έχει σχεδόν ότι και το 9+την ποιότητα .
Οι άλλες επιλογές σου είναι πολύ καλα μεταφορικά μέσα όπως πχ όμως είναι και ένα Volvo γρήγορο ...
Το 10 ειναι πολυ διαφορετικό αμάξι απο το 9. Το 9αρι ειναι εξαιρετικό αμάξι, κάποτε κόντεψα να αγοράσω ενα.
Αλέξη, εάν πάρεις 9αρι, πιστεύω ότι θα φτάσεις σε σημείο να ξοδευεις χρήματα αρκετά και για μικροβελτιωσεις, και για αναλώσιμα, συντήρηση. Θα μου πείς κακό ειναι αυτο;
Κακο δε ειναι, αλλά δεν ήταν αυτό το αρχικό σου σκεπτικό. Εγω θα αγόραζαν το si του Νίκου blindfolded.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αλεξη με το θαρρος που εχω ρε φιλε αστο τωρα το εβο στην ακρη δηλαδη ελεεος εχεις ενα στατους ενα στυλ ενα κλας πως το λενε δεν μπορω ρε φιλε να σε φανταστω να βγαινεις απο αυτην την εμφανησιακη αηδια ημαρτον.
Το evo είναι παιχνίδι, δεν κάνει να πάρεις την οικογένεια για εκδρομή ή χαλαρή βολτούλα. Είναι καθαρά για άλλη χρήση αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά με πολλά έξοδα για συντήρηση χωρίς λόγο. Το si πάλι με αφήνει αδιάφορο ένα αμάξι σειράς είναι στην τελική. Το audi με λίγο ψάξιμο παίρνει αρκετά άλογα λόγο turbo και θα έχεις και μια τετρακούνα για αλλαγή!
οριστε ο Εβομανιακ:
https://www.bmwfans.gr/forum/
απο τους τρεις,.....ο μεσαιος!!!χαχαχαχαχχαχα
οριστε και η φτερουγα:
https://photos.evo.co.uk/images/fron..._340099_25.jpg
:thumbsup:
Καταρχην μιλαμε για τελειως παρεξηγημενα αμαξια, κυριως απο τον τυπο οδηγου που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε μεσα σε αυτα.
Τα εβο ειναι αμαξια με @@ και οχι @@ αμαξια. Εντελως στοκ το αυτοκινητο ειναι ανετο, υσηχο σε σχεση με τον χαρακτηρα που εχει, ενω η τεχνολογια του συμβαδιζει ακομα και με τη σημερινη εποχη, και ας ειναι αμαξι εφταετιας ωχταετιας.
Για μερικους μεγαλο ρολο παιζει το χλιδατο εσωτερικο, ενω για αλλους αρκει ο βασικος - αξιοπρεπης εξοπλισμος.
Μοναδικο του μειον για ενα νορμαλ οδηγο βρισκω μονο την καταναλωση του. Στα χερια ενος καννιβαλου θα βγαλει και αλλα, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο, μιλαμε για ανθρωπο που σεβεται αυτο που οδηγα.
να τον δω να βγαζει το μαρκουτσι να δει την σταθμη του λαδιου και να το σκουπιζει στην γραβατα και τι στον κοσμο αλλο δεν θελω....
κατσε τωρα μη ζηλεψει και ο Σταθης και θελει κανα τετοιο:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/..._Wagon_9-1.jpg
:thumbsup:
Τη φωτογραφία γιατί την βάλατε;
Να πούμε ότι με το κοστούμι ταιριάζει Mercedes ;;;:hystericalbs1:
Για να το έχει στο μυαλό του, παι να πει ότι το θέλει η καρδούλα του...
Πέρυσι τον Αύγουστο, με έγκυο γυναίκα , είμασταν διακοπές στη Χαλκιδική με ένα yaris (της γυναίκας) και το υπόλοιπο διάστημα κυκλοφορούσαν με το Prius της εταιρίας . Τότε λοιπόν , μου την έδωσε τόσο, που είπα στον εαυτό μου, ότι ακόμα και μικρό αυτοκίνητο να πάρω, θα κοιτάξω να είναι fun to drive....
Αρχές Σεπτέμβρη πήρα την Μ3.....
Για οικογενειακό όμως έπεσα και πάλι στη λουμπα, να πάρω ένα ντίζελ (οικονομία), τετρακινητο ( χιόνι 2 φορές το χρόνο στο σπίτι, και ασφάλεια... Μιας και το οδηγεί η γυναίκα)... Xtrail diesel....δεν πήρα άλλο ένα παιχνίδι.
Σήμερα σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάρω το Έβο ...:whistle:
Χάλασα τον κανόνα μου για fun to drive επιλογές.... Κέρδισαν οικονομία, χώρο κλπ.... Ε ΚΑΙ ;;;; Μια ζωή την έχουμε :thumbsup:
Για status κλπ... Δε νομίζω να ασχολούμαστε...
Γρήγορο πισωκίνητο έχει ο άνθρωπος ...
Οικονομικό οικογενειακό επίσης...
Ενα rally replica συμπληρώνει το γκαράζ...:fountwtis:
Το κυκλοφορει 24 μερες, οσες ειναι και οι φορες που του κανει κεφι να το οδηγησει.
(Με τις Ε πινακιδες που δικαιουται)
Για μεταχειρισμένο είναι ρίσκο το evo και το audi λόγω σκισιματος...
Πιο εύκολα βρίσκεις καλό ατμοσφαιρικό.
Ημερομηνία λήξεις όλα έχουν αλλιώς δεν θα βγαίναν νεα μοντέλα.
Εχω σχηματισει μια εντυπωση και θελω να την επιβεβαιωσω.
Ποσοι πραγματικα εχουν οδηγησει το 9αρι;
(Δεν εννοω πλατεια-αττικη οδο-πλατεια)
Διαδρομες τυπου Παρνηθα, Πεντελη, Πηλιο κτλ.
Αν εισαι ανθρωπος που δεν πληρωνεις ουτε βενζινες, ουτε συντηρηση, ουτε εφορια, δεν υπαρχει καποιος λογος να κανεις οικονομια αφου ουσιαστικα δεν βαζεις το χερι στην τσεπη για τιποτα.Παράθεση:
Δωδεκα 2ημερακια τον χρονο, μου ειναι αρκετα......
Μπορείς να μας εξηγήσεις τι είναι αυτο ;
Για τους υπολοιπους σκεφτομαι αν συμφερει αυτος ο τροπος.
Το καθε διημερο κοστιζει χοντρικα 2 κατοσταρικα με βενζινες ασφαλεια εφορια κλπ.
Μεσο ορο βαζω, αλλο διημερο θα φορτωσεις χιλιομετρο και θα ξοδεψεις βενζινες, αλλο θα πας πιο κοντα και μπορει να μη δωσεις τιποτα (να σε φτασει οτι εχεις στο τεποζιτο).
ΔηλαδηΣ δυομιση χιλιαρικα το χρονο, αν υπολογισουμε και ενα σερβις λιπαντικων, συν κατι που θα χαλασει (συν λαστιχα καθε 2-3 χρονια) φτανουμε σε ενα ποσο που πιστευω οτι μπορει να αξιοποιηθει καλυτερα.
Μιλαω για ενοικιαση ενος καλου αυτοκινητου 12 διημερα το χρονο.
Οπου θα υπαρχει και το περιθωριο της επιλογης, διαφορετικου μοντελου.
Ενας φιλος μου το κανει αυτο, συνδυαζει σκ σε ευρωπαϊκες πολεις με πολυ φθηνα κλεισμενα απο καιρο εισητηρια και ξενοδοχεια σε συνδυασμο με ενοικιαση ενος σουπερκαρ.
Τελευταια ειχε νοικιασει ενα καινουργιο Μ5 σε τιμη προσφορας.
Αν σκεφτουμε επισης οτι το κεφαλαιο που εχουμε δεσμευμενο στο αμαξι δεν αποδιδει αλλα αντιθετα μειωνεται, ισως συμφερει η πωληση του και με τους τοκους που θα δινει μια προθεσμια να γινονται καποια απο αυτα τα γουστα.
Βεβαια εκει μπαινει αυτο που ειπε ο αλεξης, οτι το αμαξι του ειναι ενα κομματι του εαυτου του και δεν πωλεται.
Το καταλαβαινω και συμφωνω πληρως, ομως αυτο ειναι σκεπτικο που εμπεριεχει πολυ συναισθημα και λιγη λογικη.
Η λογικη θα ελεγε ξεφορτωσου το, παρε ενα αυτοκινητο στα πλαισια της εποχης να κανεις τη δουλεια σου και βγαλε τα γουστα σου με αλλο τροπο.
Μεγαλα και δαπανηρα αυτοκινητα δεν κολλανε στο σημερινο τοπιο.
Κατα τη γνωμη μου ουτε και πριν κολλαγανε, ενα Μ5/6, ενα 911, ενα φερραρι, ενα τελος παντων σουπερ καρ εδειχνε παραταιρο στον ελληνικο δρομο.
Συγκεκριμένα για τα εβο, πιο πολύ έλεγχο θέλουν τα περιφερειακά του αυτοκινήτου πάρα το μοτερακι του.
Μιλάμε πάντα για νορμάλ καταστάσεις πρώτου σταδιου και όχι για περιπτώσεις με 450 φεύγα άλογα δεύτερου σταδίου και φευγα...
Τούρμπο, δισκοπλατα, διαφορικά κτλ την ακούνε πιο εύκολα από το διλιτρο σκυλομοτερ που φοράει. Τουλαχιστο έτσι γνωρίζω με τις μηδαμινές μου γνώσεις πάνω σε αυτά τα αμάξια και απ'οτι έχω ακούσει γύρω γυρω...
Σας διαβασα ολους προσεκτικα και σας ευχαριστω για τις αποψεις σας!!!
Οπως εγραψα στην αρχη, εχω αποφασισει να αγορασω ενα αυτοκινητο που θα κυκλοφορει Σαβατοκυριακα-εκδρομες, αφου η κορολλα θα παραμεινει καθημερινο αυτοκινητο.
Τον Μαρτιο που μας περασε ειχα ανεβει Αθηνα - ειχα κατεβει Καλαματα για να δω δυο αυτοκινητα που με ενδιεφεραν, ηταν δυο evo 9 και με τον Καλαματιανο ειχα ερθει σε συμφωνια να το παρω.
Την Τριτη 2/4 ειχαμε ραντεβου στον Πυργο σε εξειδικευμενο συνεργειο για τα evo, με σκοπο να γινει ο απαραιτητος ελεγχος και να αγοραστει αυθημερον, ενα εκτακτο οικογενειακο προβλημα υγειας ομως εφερε την αγορα σε δευτερη μοιρα.
Στην συνεχεια διαβαζοντας για τα νεα μετρα που σκεφτονται να παρουν και αφορουν την φορολογια των αυτοκινητων, μου φρεναραν την σκεψη για αγορα με την ελπιδα οτι μπορει να αλλαξει κατι και να μπορω εστω και καποιους μηνες σπαστα να κυκλοφορω το bmw.
Δεν φαινεται ομως οτι θα αλλαξει κατι, αλλα και να αλλαξει το Μ5 μαλλον θα συνεχισει να ειναι απο τις πρωτες αγγελαδες στο αρμεγμα!!!
Φτανοντας στον Αυγουστο και διαθετοντας περιπου 15000 ευρω, εψαξα την μπορω να αγορασω σαν υποκαταστατο του bmw, δεν εχω κολληματα του τυπου δεν παιρνω audi.....:whistle:, κοιταω τα παντα και ψαχνω ποιο θα με κανει να αισθανθω καλα ωστε να προβω στην αγορα.
Επιλογες
bmw 320si: μου αρεσει πολυ εξωτερικα - εσωτερικα, ειδικη εκδοση, το βρισκω σε καλη τιμη, εχω την ευκολια..... του σερβις, θελει ομως μπλοκε που σαν ειδικη εκδοση επρεπε να ειχε....:thumbsdown:, με φοβιζουν αυτα που διαβαζω στο νετ για καποια θεματακια με την αξιοπιστια.
audi a4 dtm: καλο εσωτερικα, τουρμπατο, τετρακουνα, δυνατο, αδιαφορο ομως εξωτερικα.
Δυσκολη αποφαση μεταξυ bmw και audi, με την καρδια να λεει bmw και την λογικη audi.
Στις αποφασεις μου γενικα βαζω την λογικη μπροστα, σε καποιες περιπτωσεις ομως το συναισθημα ειχε τον τελευταιο λογο......
Παπουτσια - γαντια sparco..... εχω, διαθεση για οδηγηση αρκετη, μου λειπουν μονο δυο καλα..... χερια και ενα EVO!!!
Evo και σιγα-σιγα θα το μαθω.......:drive:
Φιλε δεν ειπα την γνωμη μου διοτι ηξρεα που θα καταληξεις !!!
Με το καλο λοιπον . . .
Όταν με το καλό βρεις ένα καθαρό έβο, πες μας και θα σε βοηθήσουμε thumb
Καλή επιτυχία λοιπόν να βρείς ένα καλό!!!
(και για service o Κωντογιωργας είναι πολύ καλός)
Τι μας κανεις πρωι-πρωι.....:original:
Δεν υπαρχει Carlos Sainz γνησια να πωλειται στην Ελλαδα, Ιταλια εχει αλλα παει πολυ ψηλα η τιμη για να την φερεις.
Εαν υπηρχε θα την αγοραζα με κλειστα ματια, παλιο απωθημένο......thumb
Υ.Γ: αγορασμενο 345.000 δραχμες (χωρις την τηλεκατευθυνση) απο την tag models στην Νεα Φιλαδελφεια το 1993, πολυ προχω για τοτε, ανθρακονηματο.... με τορσεν μεσαιο διαφορικο και πολλα εξτρα...., εχω καπου φωτο (θα ψαξω να τις βρω) που το εχω δωσει και το κραταει ο didier auriol διπλα στο αγωνιστικο πριν την εκκινηση στην Ακροπολη!!!
Άλεξ είμαι σίγουρος ότι πήρες τη σωστή απόφαση για σένα. :original:
Με το καλό να βρεις ένα καλό στο budget σου και να το χαρείς! :thumbsup:
Εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλά, χαρούμενα κι ασφαλή χιλιόμετρα! :thumbsup:
9αρι δεν έχω οδηγήσει.
Έχω οδηγήσει καινουριο γνήσιο 6αρι ΤΜΕ στην Πεντέλη στο δρόμο που ανεβαίνει από το Κεφαλάρι. Το καλύτερο ήταν όμως ήταν όταν έκατσα δίπλα, και οδηγούσε
ο ιδιοκτήτης οδηγός αγώνων. Εντελώς hardcore κατάσταση.
Αν ισχύει αυτό που λέει ο chief, που εγω τον πιστεύω, ότι το 9αρι
είναι καλύτερο και από το 6 ΤΜΕ, θα ζητάμε από το Πατρινό να μας πάει
βόλτα ... να μας φύγει η πυτιρίδα !
Αλεξ με το καλό φίλε! Το μόνο αρνητικό που έχει το ΕΒΟ είναι ότι ,επειδή σε ξέρω, δεν θα σταματήσεις ποτέ να χωνεις χρήμα!