Μπραβο σου!!!:original:
....ετσι ειναι,δεν νομιζω οτι εγινε κατι επιτηδες και σιγουρα θα το εχει μετανοιωσει και ο νεαρουλης.thumb
Printable View
ειναι και το πως φερθηκε το παιδι..
εγω θα το κηνυγουσα αν παθαινα χοντρη ζημια η αν ο αλλος φεροταν σα ζωο.
αν μου φεροταν ΟΚ και ζητουσε και συγγνωμη οπως σε σενα θα κυνηγουσα να φτιαχτει το μηχανακι μ γρηγορα.
Δικαστικα ναι μεν θα βγαλεις καποια χρηματα ομως ειναι ψυχοφθορο και χρονοβορο.
Τα ζυγιζεις και διαλεγεις.
Εγω πραγματικα χαιρομαι που εισαι καλα κι ας μη σε ξερω, γιατι κι εγω καθε μερα με τη μηχανη ενα φοβο τον εχω. Εχω δει πολλα live και ξερω πως ειναι να πεφτεις και να πονας. Κεφαλι ψηλα και καλη συνεχεια
να εισαι παντα καλα.
να αναψεις και κανα κερακι στον Αγιο Ιωαννη το Ρωσσο.Πρεπει να εισαι και κοντα
ναι βρε φανη μου το κοκκινο και το αλκοολ ειναι ισαξιο με εγκλημα αλλα υπευθηνο ειναι το κρατος και οι νομοι του και οχι εγω...και το παιδι το θυμαμαι πανω απο το κεφαλι μου να με χαιδευει στο χερι και να ρωταει εισαι καλα εισαι καλα και να ζηταει συγνωμη...ας μεινει εκει σαν μια νεανικη του απερισκεψια...τι να πω και εγω που στην ηλκια του 5 ωρα το πρωι μεθυσμενος ξηλωσα σταση αστικου λεοφορειου, παλι καλα ηταν χωρις κοσμο...οι Ελληνες οταν ειμαστε μικροι βραζει το αιμα μας και νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα αλλα οταν μεγαλωσουμε παλι βραζει το αιμα μας και τα ξερουμε ολα στα σιγουρα :th_Laie_67-1:
Αγαπητέ φίλε σιδερένιος...κ η ψυχολογία ναναι ακμααία χωρίς υπερφοβίες σε κάθε διασταύρωση!Φυσικά και προτεραιότητα νάχουμε πάντα πρέπει να ελέγχουμε εις διπλούν και ποτέ να μην φεύγουμε-ξεκινούμε απευθείας επειδή κυκλοφορούν δυστυχώς και ασυνείδητοι.......
Υ.Γ.Επίσης το αγαπημένο σου μηχανάκι να επισκευαστεί το ταχύτερο δυνατόν.και χωρίς μπλεξίματα.......
δεν εχω αλλα thanks να σας πατησω...και παλι ευχαριστω:thanks:
ΠΡαπριλια, οχι παπριλια, μαθε το σωστα τουλαχιστον :th_Laie_67-1:
Απλα σε πειραζω φυσικα. Αν δεις σε αλλα θεματα περι μοτο, θα εβλεπες οτι γουσταρω το RSV4 και θα το προτιμουσα σε σχεση με το S1000RR, που θελουν καποιοι εδω μεσα. Ασε που ενα Mille που οδηγησα, οταν πρωτοβγηκε, με ειχε εντυπωσιασει τα μαλα.
καλα το κρανος ειναι must για τους οδηγους δικυκλων.εγω δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια μερικων οτι η ζωνη μερικες φορες ειναι επικυνδυνη και θα σου κανει κακο αντι για καλο.απο που βγηκε αυτο ρε παιδια?τι ανεκδοτο ειναι αυτο?δηλαδη ειναι καλυτερα να πεταχτεις εξω απο το αμαξι σε συγκρουση και να σκασεις πανω σε καμια σιδερια?αυτα ελεγα προχτες με εναν.προσπαθουσε να με πεισει οτι αμα φορουσε ζωνη δεν θα γλυτωνε μετα απο την μετωπικη που ειχε.δεν σκεφτεται ομως οτι αν δεν επεφτε στα πουρναρια και επεφτε καπου αλλου δεν θα μου μιλαγε τωρα.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.δεν παει να πει οτι επειδη την γλιτωσαμε μια φοαρα θα την γλιτωσνουμε συνεχεια μονο με σπασιματα.μια ωρα για ολα λεει ο πατερας μου.αλλα μερικοι εννια εχει ο μηνας.αστους.τι με νοιαζει εμενα?θα κατσω εγω να τους βαλω μυαλο?ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και τελειωσε.
υ.γ. 1 ολα αυτα κατοπιν εντονης διαφωνιας με καποιον βλαχο που προσπαθουσε να με πεισει οτι η ζωνη σκοτωνει.ακουσων ακουσων.ο κλασικος ο μακακας ο ελληνας!:ranting2:
υ.γ. 2 σορυ για τα πολλα αλλα.....ημαρτον!
υ.γ 3 περαστικα στον φιλο μας και σιδερενιος του ευχομαι!thumb
το πριν
https://img688.imageshack.us/img688/...prilial.th.jpg
και το μετα...........
https://img694.imageshack.us/img694/...5072011051.jpg
Uploaded with ImageShack.us