Τον 12 του 2005 που παρελαβα το 530 δεν εβγαζε καμια εταιρεια παγκοσμιως μπλοκε για 5 ε60.
O drexler ανελαβε το project και για να το κατασκευασουν μου ζητησαν να τους στειλω το group.
Printable View
Το θέμα Άρη είναι ότι είναι διπλή τιμή από Quaife και δεν ξέρω εαν θα δω ουσιαστικές διαφορές...
Παιδιά το quaife το φοράω σχεδόν έναν χρόνο στοΕ36 3.18ις και πραγματικά είναι φοβερό. Δεν έψω κλαψει ούτε Ευρώ για την αγορά του. Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε εντελώς αποκτώντας πολύ καλύτερο κράτημα σε όλες τις συνθήκες, είτε είναι πίστα είτε είναι χωματόδρομος είτε είναι βρεγμένο. Απόλυτα γεμικό και ελεγχόμενο χωρίς κανένα ίχνος αιφνιδιασμού. Πολύ καλύτερες εκκινήσεις, ποτέ κάποιος τροχός δεν κάνει τα δικά του. Η ροπή μεταφέρετε στον άλλο τροχό χωρίς να το καταλαβαίνεις γιατι δεν περιμένει να γλυστρήσει κάποιος τροχός για να δουλέψει, δουλεύει συνέχεια και μηχανικά! Όταν το αμάξι δεν το ζορίζεις και απλα οδηγείς τότε δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά με πρίν, καθώς το ποσσοστό εμπλοκής έχει πέσει σχεδόν στο μηδέν. Δεν κάνει κανέναν θόρυβο και δεν κουράζεται ποτέ!
Σε συνθήκες πίστας(για χρόνο) με έχει βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπο. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τους χρόνους. Καμία μα καμία επαφή με το ελεύθερο!!
Σε παντιλίκια και λοιπά ποτέ δεν καταλαβαίνεις εαν κάποιος τροχός γυρνάει λίγο ποιό γρήγορα, εγώ αισθάνομαι και τους δυό να γυρίζουν μαζί. Ακόμα και στο βρεγμένο είναι απόλυτα γραμμικό και ελεγχόμενο, κανένα ίχνος σπιναρίσματος απο τον ένα μόνο τροχό!
Παραθέτω δύο βιντεάκια απο την πρώτη επαφή που είχα μαζί του στο βρεγμένο....:original:
https://www.youtube.com/watch?v=FIyq...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=c-yyhxCm3-E
:shok:
Το κατέχεις πάντως το σπορ!!!! thumb
Άρη θα βάλουμε?
Το σκέφτεσαι...?
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:original:
ΟΚ θέλει και μια άλφα επαφή με το άθλημα, αν κάποιος είναι εντελώς κουλός τι να του κάνει και το quaife? Η αλήθεια πάντως είναι ότι κάνει την δουλειά να γίνεται ΠΟΛΥ πιο εύκολα. Πρό μπλοκέ δεν μπορούσα ούτε κατα διάνυα να ενώσω τις στροφές καθώς σε κάθε έξοδο είχα απίστευτο σπινάρισμα από τον ένα μόνο τροχό με αποτέλεσμα και να μην προχωράω και το ένα λάστιχο να διαλύει πολύ πριν το άλλο. Εκείνη την μέρα έβγαλα ΟΛΗ την πίστα με το πλάι (εκτός της ευθείας φυσικά).
Φυσικά και έφαγα αρκετές σβούρες μέχρι να πάρω τον αέρα, ακόμα μαθαίνω, αλλά πραγματικά σε κάποιες φάσεις είχα βαρεθεί να πηγαίνω με το πλάι. Και φίλος μου (πολύ καλό τιμόνι) που το οδήγησε, έπαθε μεγάλη πλάκα με το πόσο γραμμικό είναι. Βασικά τα βιντεάκια τα ανέβασα για να δείτε ότι δεν έχει πρόβλημα σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, ίσα ίσα.
Αυτό είναι που με το ελεύθερο διαφορικό με τσαντίζει συνέχεια.
Ο εσωτερικός τροχός χαζοσπινάρει συνέχεια , τρως λάστιχο και "δουλειά" δεν κάνεις ...
Βάζεις το quaife και ησυχάζεις...
Όχι ότι εγώ είμαι κανας φοβερός χεράς, αλλά εκεί που θες να παίξεις δεν μπορείς με το ελύθερο διαφορικό...:ranting2: