-
Στο συνεργείο που πηγαίνεις ζήτησε να σου βάλουν ένα μαφ καλό για δοκιμή κ εαν φταίει εκείνος αγόρασε το αλλιώς ψάξε άλλου μπορεί να ναι 1002 απο ένα ρελεδακι μέχρι τον αίσθετηρας στροφαλου.Μπορείς να βρεις κ έναν μτχ μετρητή αέρα φτηνά απο κάποιον αντάλακτικατζη
-
βρήκα την συζήτηση στην αναζήτηση για δικό μου θέμα, μάρκα VDO για maf αξίζει? μου την συστήνουν για κορυφή. υπάρχει και καλύτερη?
-
-
ναι αλλα bosch δεν βρίσκω. η vdo (που απ οτι καταλαβα ειναι μαζι με τη siemens) τι λέει? από τιμή κ μόνο η vdo είναι το πιο κοντινό στο oem, γιατί έχει κ φτηνιάρικα τα οποία δεν τα θέλω πάνω στην μπέμπα. αυτό που έχει τώρα το αμάξι δεν γράφει ούτε κωδικό ούτε μάρκα και ανησυχώ. έτσι είναι τα οεμ ή μήπως είναι ήδη αλλαγμένο στο παρελθον;
-
Αλλαξα εγω σε e46 n45 κινητηρα.τον παλιο τον εχω.
-
Μονο bosh μη διανοηθεις να βαλεις κατι αλλο.110 με τα μεταφορικα μου στοιχισε.
-
Φίλε Shadowman τί κινητήρα έχεις?? τα Ν40/42/45/46 φοράνε bosch... o M54 φοράει vdo... Εσύ λογικά έχεις Valvetronic N42B20, σωστά? Αν ναι, τότε κάνε ότι σου λέει πιο πάνω ο φίλτατος Γιώργος (Γιώργος 250)!
-
Νομιζω Μ54 2,5 φοράει Τάσσο
-
μ54 έχω. και δεν βρίσκω πουθενα bosch αναζητώντας τον κωδικό μου (από etk) μιας κ οπως ειπα πανω στο ανταλλακτικο μου δεν γράφει τιποτα
-
Part number:
13627566984
bmw x3 e83 του 2004 2.5i 141kw
πλαίσιο: WB64150
και βρίσκω vdo 260eura και vemo 235ε. μετά έχει διάφορα από ebay αλλά όπως είπα θέλω οσο το δυνατόν καλύτερη μάρκα