η επισκευή (δεν ξέρω που και σε ποιον την κάνεις τελικά) όταν γίνεται σε αντιπροσωπείες πάντως έχει 2 χρόνια εγγύηση. τουλάχιστον έτσι ίσχυε
Printable View
Κακως τι δέχεστε φίλε μου ..δεν αλλάζουμε προληπτικά πολλαπλασιαστες και αντλία πχ ακόμα και μπεκ από την στιγμή που λειτουργούν σωστά ..και ειδικά οταν μιλάμε για κοστος από 300 έως 1500€ !ειναι δυνατόν να μου αλλάξουν αντλία υψηλής από την στιγμή που λειτουργεί σωστά και ακόμα και με την καινουρια συνεχίζει να ρεταρει "προληπτικά ";2016 έχουμε ο κόσμος δεν έχει να φάει και εμεις πιθανολογούμε με την τσέπη του πελάτη ..λάθος ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...08c3ddc-1.jpeg
Έχει αρπάξει "τρίχα"πάνω στο κορμό που για να γίνει σωστή δουλειά και να είναι 1000% σίγουροι πρέπει να γίνει ρεκτιφιέ ...αλλιώς υπολογίζουν ότι μα τι πλανισμα από το καπάκι θα πατήσει μια λίγο ποιο χοντρή φλάντζα και θα καλύψει αυτή την τρίχα ..λίγες οι πιθανότητες να ξαναγίνει αλλά υπάρχουν !και αυτό είναι που με αγχώνει και δεν ξερω τι ν κάνω !
Σωστά ..αλλά δεν θα ειχες λύσει το πρόβλημα σου φτάνοντας στην ουσία όπως εγω!θα ειχες πληρώσει 4 πολλαπλασιαστες ,4 μπεκ ,4 μπουζί,μια αντλία υψηλής και έναν nox..οποτε η ζημια θα σου έβγαινε κάτι παραπάνω από έναν κινητήρα άλλο μεταχειρισμένο ..τι να σου πω απόψεις είναι αυτές ...
Δεν διαφωνώ στο "άστοχο αυτό περί αλόγων" ως αναφορά τη ταύτιση με τη δική σου περίπτωση - γι'αυτό άλλωστε έγραψα το "για να το πάω ένα βήμα παραπέρα". Ουσιαστικά ήταν ένα παράδειγμα γενικότερο, για όλους αυτούς που διαβάζουν, ώστε απλοϊκά να κατανοήσουν γιατί πρέπει να πάρεις μια συμπίεση - που δεν είναι το κάτι τραγικό.
Άλλωστε δεν γνωρίζω τι προσωπικές εμπειρίες έχει ο καθένας και ούτε είναι λογαριασμός μου :original:
Αυτή είναι μια κίνηση best practise που κάθε επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να την έχει στη λίστα του, αν θέλει να πει ότι κάνει σοβαρό έλεγχο.
Επισημαίνω πάλι αυτό που έγραψα και πριν, ότι και συμπίεση να έπαιρνες πάλι αυτό δεν σου εγγυάται κάτι, μπορεί ίσως όμως και να σε γλιτώσει από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις σαν και αυτές που βιώνεις.
Koίταξε, δεν νομίζω ότι και να τον "τραμπουκίσεις" θα γίνει κάτι. Τσάμπα θα χάσεις το χρόνο σου, έτσι πιστεύω... :(
Σίγουρα το κόστος θα αυξηθεί πολύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα κατέβαζα για ρεκτιφιέ, ούτε "τρίχα", ούτε φλάτζες και εικασίες.
Πολύ καλά και πολύ σωστά τα λες ..έδωσα 20000€ να δωσω και 4000τουλαχιστον ακόμα και μα έχω ένα άμαξι που έχει λυθεί όλο και έχει δεθεί στο χέρι και μετά από λίγο να μου αρχίσει πάλι κανα (μπεκ,κανα πολλαπλασιαστή)όπως σε όλους εδώ μέσα δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω για αυτό ούτε να ταλαιπωρούμε και να ασχολουμε συνέχεια..το πήρα με την προοπτική της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ BMW‼‼αν δεν μπορεί να μου την προσφέρει που βάζω μέσα το παιδί μου θα το τραβήξω όσο πάει προς καθε διαδρομή..οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για ολους μας για να πληρώνονται τέτοια γ@....κα....