Το έχετε ξαναδει αυτό;
Πρώτη φορά το είδα ! :eek:
Πολύ μπροστά, αν και δεν μου αρέσει η alcadara
Printable View
Το έχετε ξαναδει αυτό;
Πρώτη φορά το είδα ! :eek:
Πολύ μπροστά, αν και δεν μου αρέσει η alcadara
υπαρχει εδω και αρκετα χρονια....απλα αυτο της φωτο ειναι το ποιο προσφατο μοντελο!!!!!!!
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω...μολις αγορασα την πρωτη μου bmw μια 320 i του 08 στην οποια ο προηγουμενος τοποθετησε το πακετο bmw performance στο εσωτερικο μαζι με το τιμονι που εχει τις οθονες.Το τιμονι δυστηχως δεν λειτουργει μου ειπε οτι εχει γινει η προεγκαταστασει.Μετα απο συνομιλια που ειχα σε εξουσιοδοτημενο service μου ειπε οτι θελει εγκεφαλο και πλεξουδα.Ξερει καποιος να μου πει 2 πραγματα τι ισχυιει και καποια προταση για το που να παρω και αλλες γνωμες?Καποιο καλο συνεργειο που να ξερουν?Ευχαριστω!
εγω που το εχω (Χ1 e84) δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα γιατι το παλιο τιμονι που ειχα το εργοστασιακο ηταν το "sport" αν δεν ηταν ηθελε μονο κωδικοποιηση ( απο αυτα που ειχαν πει δεν ειχα ακουσει για πλεξουδες ) . το performance ερχεται μονο με την "βαση/κασσετα" ( εκει που κουμπωνει το τιμονι ) και το τιμονι. Για το τι χρειαζεται στα σιγουρα θα πρεπει να δωσεις vin σε καποιο συνεργειο αντιπροσωπειας ωστε να σου πουνε στανταρ αν μπαινει και τι πρεπει να γινει για να δουλεψει... εγω ειμαι απο επαρχια οποτε δεν εχει νοημα να σου πω και καποιο συνεργειο...περιισοτερα θα σου πουνε τα παιδια που γνωριζουν συνεργεια κτλ
Ναι Αθηνα ειμαι.