Υψηλό κόστος αλλα αξιόπιστο τουλάχιστον όσο αφορά το τριλιτρο μοτέρ Μ54Β30 και μέχρι το ts2+ που ξέρουμε .
Στον ESS αν δε κάνω λάθος 60αλογα δίνει το ts1.
Printable View
Πέραν του προγράμματος που πολύ σωστά είναι optimized από τον ίδιο τον βελτιωτη ξοδευοντας αρκετές ώρες σε υπολογιστή - δρόμο - δυναμομετρο όμως, παίζουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες ρολο.
Πρώτος και κύριος, ο ίδιος ο χρήστης. Αν μιλάμε για άνθρωπο που δεν νιώθει και θεωρεί ότι με την ίδια συχνότητα μπορεί να πηγαίνει και να οδηγάει το αυτοκίνητο του όπως πριν το βελτιώσει, συνθήκες θερμοκρασίας και κατά πόσο τις λαμβάνει υπόψιν του ο οδηγος, και 1000-2 αλλά.
Τέλος πάντων, εν έτη 2013 και έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η αγορά αυτοκινήτου σήμερα εγώ θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά. Αν μιλούσαμε για το 2005 όπου ένα 46αρι Μ3 πουλιωταν στα 65 χιλιάρικα και γενικά παρακαλούσε για να βρεις αμάξι ενώ εισουν με τα λεφτά στο χέρι, ναι συμφωνώ ότι τέτοιου είδους βελτιώσεις είχανε μια λογική και μπαινανε στη ζυγαριά. Σήμερα το θεωρώ χαζό εντελώς να πάει κάποιος και να πετάξει τόσα λεφτά για να πάρει 100 άλογα πάνω στο ίδιο αυτοκίνητο το οποίο ήδη έχει οδηγήσει αρκετές ώρες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βαρεθεί σε πολύ μικρό χρονικό διαστημα.
Καθένας ότι γουστάρει κάνει βέβαια και αυτή είναι απλά η γνώμη μουν πράγμα το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστη.
Εγώ δεν θα το έκανα, ειδικά αν ειμουν από την χιο ( αν είναι από την χιο το παληκαρι). φαντάσου για το παραμικρό να χρειάζεται φόρτωμα, καράβι και δεν συμμαζεύεται για το παραμικρο.
Rotrex, Vortech, HKS, Lysholm, ASA...
Εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους..??
Καλυτερη-ποιοτικοτερη εταιρεια..??
ESS!!!
Δοκιμασμενα κ εγγυημενα πραγματα!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Εχω μπει σε 330 με ροτρεξ .3 ατομα μεσα χωρις τελειοποιημενο προγραμμα και ηταν πολυ δυνατο.απο εξω φορουσε 18 αρες ουτε καν μ-πακ.αλλα φορουσε πσς 9,αντιστρεπτικες κ.α
sorry για off
αυτο ειναι?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4097442/
Αυτο ειναι..
Βασικα αυτος προσφατα εμπαξε 2,5αρη Ζ4 το τελευταιο μοντελο σε τιμη ξεφτιλα.. οποτε το χει βαλει για πουλημα.. και εγκατελειψε την ιδεα του κομπρεσσερ..
Ας μην γινουν σχολια για την αγγελια/τιμη κτλ και ξεφυγει το θεμα..
Οποιος θελει κατι, πολυ ευχαριστως με πμ..