3 σελίδες και ακόμα το παιδί δεν έχει μπει. Θα αγοράσει άραγε; :D
Printable View
3 σελίδες και ακόμα το παιδί δεν έχει μπει. Θα αγοράσει άραγε; :D
καλα μετα απο ολα αυτα θα το εχει μετανιωσει ο ανθρωπος!!:) ασε θα λεει να παω να παρω ενα τσικουεντσετο κ πολλα ειναι!!!!χαχαχαχαχα:)
Μάστορά μου και όμως σε ένα αμάξι 10-ετίας και βάλε με εκατόν κάτι χλδς χλμ (για ///Μ μιλάμε πάντα) τα παραπάνω είναι στο πρόγραμμα, αν θες να τα χεις καλά με τον εαυτό σου και να κοιμάσαι ήσυχος. Εγώ τα άλλαξα όλα αυτά και άλλα τόσα προληπτικά επειδή είμαι ψυρίδης και τα θέλω όλα στην εντέλεια. Εν τω μεταξύ τ αμάξι μπορεί να μ αφήσει από ψυγείο ή θερμοστάτη (αυτά δεν τα άλλαξα) ή κάτι άλλο. Με λίγα λόγια ένα μιτρίο έχει συντήρηση και θα τη ζητήσει αργά ή γρήγορα.
δεν αντιλέγω, απλά θεωρώ πως είναι τραγικό να ζητάει τόσα πράγματα ένα μεταχειρισμένο
αυτοκίνητο αμέσως μετά την αγορά του...υπο τέτοιες συνθήκες, απλά δεν το αγοράζεις...το
να βάλεις ένα πρόγραμμα όμως και να πείς ότι κάποια πράγματα θα τα αλλάξω μέχρι τότε, απλά
επειδή θέλεις να το κάνεις είναι άλλο πράγμα...προσωπικά αμάξι που να θέλε ιαλλαγή σε όλα
του τα σινεμπλόκ, με ρημαγμένο διαφορικό, με αντλία νερού βρακί, με αναρτήσεις που είναι
για πέταμα, με ψυγείο στα τελευταία του, απλά δεν το παίρνεις. είναι ηλιθιότητα να πάρεις ένα
τέτοιο αμάξι...ένας θερμοστάτης οκ δεν είναι και τπτ...όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που
φαίνονται σε έναν πολύ καλό έλεγχο.
ναι ok γνωστο η ακριβη συντηρηση της Μ3 αλλα τα θεωρω ευκαιρια αυτα που ποσταρα με την προυποθεση οτι δε θελουν μαζεματα και δεν ειναι χρεπια, απο θεμα τιμης μονο μιλαω, αμα τα παω σε μηχανικο δικο μου του Σπανου και το δει και μου πει οχι, τοτε τελος, παω για αλλα, γνωστο λογο της κρισης οτι υπαρχουν ευκαιριες τωρα,
το θελω για δευτερο αυτοκινητο και προφανως οχι για να πηγαινω στην δουλεια μου.
οποιος εχει κατι στα υποψιν του ας μου στειλει ΠΜ παρακαλω, μιλαω για 01-02 γνησιο μεχρι 14500e και μεχρι 110.000χλμ. θα περιμενω την ευκαιρια οσο χρειαστει, δε βιαζομαι, οι τιμες οσο παει θα πεφτουν.
Ισχυουν και ολοφανερα αφτες οι τιμες Κωστα !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1859868/