Mε 'γεια!!!....ωραιο ειναι,αλλα μου θυμιζει αυτα τα ρωσσικα βιντεο που περιμενουμε να δουμε την στουκα!!!....φτου-φτου μακρια απο εσενα!!!:thumbsup:
Printable View
Κυριε Γιωργο ωραιες αλλαγες, πατηστε κανα κοφτη δεν ειστε σε merc taxi!
Ωραια γραφει, σκεφτομαι να κανω με τη gopro κατι σαν dash cam μονιμα αλα Russia.
Λοιπον αλλαξα εχθες το απογευμα στο 46αρι μου (316ci) παρεα με τον κολλητο μου..
-To μαμα φιλτρο αερος κινητηρα με ενα της Κ&N
-Φιλτρο καμπινας
-Μπουζι της Bosch
-Φιλτρο λαδιου της ΜΑΝΝ
-Λαδια ARAL 5-40 (εχω μεινει ευχαριστημενος γι'αυτο κ συνεχιζω να τα χρησιμοποιω!)
-Φιλτρο καυσιμου
Σιγουρα πηρε μια ανασα κ το καταλαβαινω πολυ πιο ομαλα στο πατημα του γκαζιου κ χωρις να εχει καποιο ζορι!
Επισης, ειχα παρατηρησει κατα διαστηματα πριν καποιο καιρο αλλα κ τωρα τελευταια οτι οταν ημουν ρελαντι το αμαξι ανεβαζε απο μονο του στροφες.. 1200-1400 για καποια δευτερολεπτα κ μετα το εριχνε μονο του παλι στο νορμαλ. Με μια μικρη "ψακτικη" που καναμε βλεπει ο κολλητος μου ενα σωληνακι (νουμερο 10 στην φωτο παρακατω) που φευγει απο το καπακι της κεφαλης κ φτανει ξανα στην εισαγωγη αμεσως μετα την πεταλουδα ενα μικρο κοψιμο σε ενα σημειο. Το κομματι εκεινο ειναι λαστιχενιο σε σχεση με το υπολοιπο σωληνακι που ειναι σκληρο πλαστικο κ για καποιον λογο ειχε τσαλακωθει κ ειχε κοπει. Το μονταρω προσωρινα με μια μονοτικη γυρω-γυρω, το κανω μια βολτα κ το "παιξιμο" με τις στροφες εξαφανιζολ! Οποτε μαλλον ηταν αυτο κ με την πρωτη ευκαιρια αλλαζω κ ενα σωληνακι εκει κ ειμαι κομπλε!
Το επομενο βημα? Ζαντες-Λαστιχα με το καλο γιατι δν με βλεπω καλα με τα λαστιχα..
Αλλα εχω απορια, ειναι καλο να αλλαξω τετοια εποχη λαστιχα λογο ζεστης κ καλοκαιριου η να το τραβηξω αν μπορω να περασει το καλοκαιρι??
https://static.bmwfans.info/images/epc/MTQ2MzM3X3A=.png
thumb
Οκ λοιπον, οποτε θα το κυνηγησω να τα αλλαξω οσο πιο συντομα μπορεσω..
Απλα ηθελα κ μια γνωμη παραπανω περα απο αυτη των "λαστιχαδων" που θελουν να πουλησουν ολες τις εποχες, μιας κ αν δεν τα προσεξεις τα λαστιχα ειδικα το καλοκαιρι ξεραινονται.
Αλλαγη βασης διαφορικου ......την γνωστη πουτ@ν@ στα 46αρια + βαλβολινες διαφορικου 75w90 και o ring vanos που τα ειχα παρει καιρο και δεν τα ειχα βαλει! Και ενα γανταζακι που σηκωνει την μοκετα του πορτμπαγκαζ......γτ κοπηκε!
Αααα και κουπωμα Gt1 για ελεγχο και με την ευκαιρια το κανα να αναβουν τα φλας στο κλειδωμα!
Ολα μαζι 135 ευρω......στην Alimos Motors και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Ειδικα με το συνεμπλοκ αλλαξε συμπεριφορα το αυτοκινητο......οχι τρελα πραγματα αλλα ειναι αντιληπτη!
Παρτε ματι και τα σαπια......
https://img59.imageshack.us/img59/9624/img101ew.jpg
Uploaded with ImageShack.us
αυτο ειναι το "θρος" ?????