Τα πλαστικά του καλά τα βλέπω. Λογικά θα θέλει τίποτα δίσκους, αλυσίδες, κλπ. Τις σκουριές τις έχει πιάσει εκεί που ενώνουν τα ψαλίδια; Πως θα τις αντιμετωπίσεις;
Πάρε να χαζέψεις. (μόνο να χαζέψεις όμως)
Printable View
Τα πλαστικά του καλά τα βλέπω. Λογικά θα θέλει τίποτα δίσκους, αλυσίδες, κλπ. Τις σκουριές τις έχει πιάσει εκεί που ενώνουν τα ψαλίδια; Πως θα τις αντιμετωπίσεις;
Πάρε να χαζέψεις. (μόνο να χαζέψεις όμως)
Τους έχω κάνει πλούσιους τους Ολλανδούς.. αλλά δεν θα βρεις πουθενά κάτι με πληρέστερη ενημέρωση πιστεύω.
Βέβαια, μετά από δύο restorations, διαπίστωσα πως σου έρχεται μία ή η άλλη για τα περισσότερα ανταλλακτικά (Ελλάδα vs Εξωτερικό) απλά στο site αυτό τα βρίσκεις όλα μαζεμένα και οργανωμένα.
Για το κοστούμι (μπρος - πίσω φτερά, πλαϊνά καπάκια, γραβάτα) να υπολογίζεις 300-400..
Μηχανικά πηγαινε το λάου- λάου, με τα βασικά για αρχή και πες μου τι θα κάνεις με τις σκουριές, όταν ασχοληθείς μαζί τους.
Απο αυριο HD dyna Street bob του 2009 ακριβως αυτο τις φωτο. Μεθαυριο αλλαζω τιμονι και την κανω 1ο σταδιο (εξατμισεις, φιλτρο, προγραμμα):thumbsup::thumbsup::thumbsup: & ΤΕΛΟΣ.
:shok: θα κάνεις το ζετάκι τσόπερ;; Κοίτα να το γμησεις! :ranting2:
το ζετακι απο αυριο τελος. Παει για πλυσιμο & κουκουλα αλα ΚΚΚ. Πλεον θα ειμαι με την dyna.
Ουφφ, τρόμαξα ότι ήθελες να το κάνεις καστομιά!
Πανέμορφη και η dyna, καλορίζικη. Το ζετάκι επειδή δεν χωράει εκεί που το έχεις φερτο εδώ να το προσέχω. ♥
σε ευχαριστω φιλε μου. Το ζετακι εχει την γωνια του και τις κουβερτουλες του, χεχεχεχε