Εν' οψει Τσουλου...
https://www.youtube.com/watch?v=1IILWZ0MFLA
Printable View
Εν' οψει Τσουλου...
https://www.youtube.com/watch?v=1IILWZ0MFLA
οχι φιλε μου, ο νομος κατονομαζει υπευθυνο αυτον που μοιραζει τα εισιτηρια.
Οταν εμενα δεν μου δινει το κρατος δικαιωμα να παρεβρεθω, γιατι να με τιμωρησει για καποιους δεν εχω το δικαιωμα να περιφρουρησω.
Δωσε μου το δικαιωμα να παρω νομιμα εισιτηρια και τιμωρησε με σε περιπτωση που δεν μπορω να τους ελεγξω.
Η Βεροια εδωσε απροκαλυτα εισιτηρια σε οπαδους που φορουσαν διακριτικα του Ολυμπιακου ( με σκοπο το κερδος ) ενω υπαρχει νομος που το απαγορευει , αυτοι ειναι οι υπεθυνοι.
δν γινεται να γινει αυτο που λες...οταν ο αλλος τα παρει αλλη μερα τα εισητηρια η εχει μπουφαν και φοραει απο μεσα τη φανελα πως θα τον ξεσκαρταρεις???
θα ειχαμε φονικα και συμπλοκες καθε σαββατοκυριακο αν εμπαιναν στο γηπεδο οπαδοι και των δυο ομαδων.....σε αυτη την ελλαδα
δν τας λες και τοσο ωραια τωρα που το εψαξα λιγο
Σε ό,τι αφορά την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού πως δεν έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα που δεν έλαβε εισιτήρια, ο δικαστής επικαλείται άρθρο 14, παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρει ότι η μια ΠΑΕ έχει και την αντικειμενική ευθύνη ακόμα κι αν δεν έχει πάρει επίσημα εισιτήρια από την στιγμή που φιλοξενείται «ικανός αριθμός φιλάθλων της εγκαλούμενης ΠΑΕ».
Eίπανε οι ΠΟΥΘΕΝΆΔΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΙΜΟΥ και μας εκαναν τη μουρη κρεας !!!
Εκει στον πάτο μια ζωη γιατι με προεδρους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ δε παει κανεις ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
Περαστικά !!!!
Είπαμε τον Μαη 43ο !!!
Απιαστο νουμερο !!!
Μέχρι τότε σεξ βια καράτε,κλάμα,κατάρες κατηγόριες,βουντού κλπ κλπ !!!!
Βασικά σκάνδαλο είναι όπως λες ότι ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα υπέρ της Βέροιας ως όφειλε και το σκάνδαλο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με το γεγονός ότι ούτε ο διαιτητής ούτε οι παρατηρητές ούτε κανένας δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα όπως επίσης όφειλε.
Όσο αφορά την μετακίνηση οπαδών αυτό που γράφεις είναι λάθος. Απαγορεύευαι η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών και όχι η μεμονομένη, αφού τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά και μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει να προμηθευτεί το εισητήριο του, άρα καλά έκανε ο αθλητικός δικαστής και τιμώρησε τον ολυμπιακό μιας και οι οπαδοί του προκάλεσαν τα επεισόδια.
2 μετρα και 2 σταθμα.....
Εχει συχαθει ο κοσμος....
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσοχή ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ !!!!
και ΠΑΣΟΚ
και απαντω..
Δεν υπάρχει ευθύνη ομάδ
ας για απρεπή συμπεριφορά θεατών σε αγώνα
,
εφόσον η
ομάδα αυτή δεν έχει λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ή
για
απρεπή
συμπεριφορά φιλάθλων οι οποίοι στρέφονται αποκλειστικά και μόνο κατά της ομάδας
τους. Εφόσον η ομάδα έχει λάβει και διαθέσ
ει εισιτήρια στους φιλάθλους της η ευθύνη της
περιορίζεται στο τμήμα του γηπέδου (εξέδρες) που αντιστοιχούν τα εισιτήρια αυτά.
Σε περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους
φιλάθλους της, αλλά, παρά ταύτα, προσέλθει ικα
νός αριθμός φιλάθλων αυτής στο γήπεδο
και, κατόπιν εντολής της αστυνομικής δύναμης, οι εν λόγω φίλαθλοι εισέλθουν σε διακριτό
τμήμα του γηπέδου, τότε ο Παρατηρητής του Αγώνα θα μνημονεύει ρητά το περιστατικό
αυτό στην έκθεσή του
.
Υ
πό
αυτή την απαράβατη πρ
οϋπόθεση, η φιλοξενούμενη ομάδα
θα φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν απρεπή συμπεριφορά των εν
λόγω φιλάθλων
Ποιος ειναι ο ικανος αριθμος φιλαθλων ?
Εγραψε ο παρατηρητης τπτ για τους φιλαθλους του Ολυμπιακου?
Αφου δεν εγραψε ( ειπαμε κακως ), πως ειναι δυνατον να τιμωρεις?
Ποια ειναι τα 2 μετρα και 2 σταθμα ?
Αυτα που υποστηριζε ο Αλαφουζαιος οτι ουδεμια ευθυνη εχει η ομαδα για τη
συμπεριφορα της μεσα στο ιδιο της το γηπεδο ?
Εδω εισαγγελεις εξαφανισαν εκθεσεις αστυνομιας...!
Κι επειδη εχετε σιχαθει την αδικια, να μου πειτε αν τιμωρηθηκε η βαζελα για το καπνογονο στο Παο-ΑΕΚ. Ο διαιτητης το εγραψε? Ο Παρατηρητης το ανεφερε?
Για πειτε μου λοιππν κι εκει στη Βορεια Ελλαδα, γιατι ο Παοκ δεν τιμωρηθηκε για τη διακοπη στον αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ? ηταν ηδη υποτροπος και επρεπε να φαει 1 αγωνιστικη κεκλεισμενων. Και επομενο παιχνιδι ηταν με τον Ολυμπιακο.
Ξεχασα, μονο του Ολυμπιακου ειναι σκανδαλα....!