v4 h v5???? τι εννοεις?
Printable View
Το V5 είναι το τελευταίο με τον ξεχωριστό δέκτη τηλεόρασης (τον ψηφιακό). Το V4 είναι το προηγούμενο με ενσωματωμένο αναλογικό δέκτη τηλεόρασης.
Εδώ είσαι:
https://www.megaupload.com/?d=EF27USVE
το v4 εχω............λοιπον ευχαριστω το δοκιμαζω αυριο bye
Περιμένω νέα αύριο ;)
Περίεργο.. Σε εμένα παίζει μια χαρά. Για δοκίμασε και αυτό (είναι και στα ελληνικά):
λοιπον λεβεντες αποφασισα και εγω να τοποθετησω την camera - κεραια tv - mic - και ενα extra pactronic αφου τελικα εχουν ερθει ολα λεω απο δευτερα να κανω το μπαξιμο και επειδη θα το κανω σχετικα μονος θελω μια βοηθεια οσο αφορα την camera, στην φωτο που βλεπουμε η camera εχει ενα μαυρο και κοκκινο καλωδιο το οποιο συνδεουμε ρευμα και γειωση???????? επισης εχει ενα extra βυσμα μεσα στο κουτι (βλεπε φωτο) που εχει και αυτο ενα κοκκινο και μαυρο καλωδιο.............πως γινετε η συνδεση?????? επισης πισω απο την tv σε ποια θεση βαζω το μαυρο καλωδιο με τα κιτρινα βυσματα?????? οποιος εχει χρονο και ορεξη ας μου πει 2 πραγματακια....:original:
edit το καλωδιο απο την camera μεχρι μπροστα στην οθονη απο ποιο σημειο ειναι καλυτερα να περαστει????????
Δημήτρη το μαυρο κόκκινο όπως είπες είναι ρευμα - γείωση. Το άλλο καλώδιο με το βύσμα το αφήνεις στην άκρη δεν θα σου χρειαστεί. Είναι προφανώς για να παίρνει η κάμερα ρεύμα από κάποια άλλη πηγή ,ίσως από κάποια οθόνη.
Το κίτρινο καλώδιο θα το βάλεις πίσω στο dynavin εκεί που λέει camera ή rear view θα το καταλάβεις. Αμα θες πάρε με ενα τηλ επιτόπου όταν το βγάλεις και διάβασε μου τα ταμπελάκια να σου πω.
Ανανέωση...
γράφει rear camera in
κοίτα στο πρώτο pdf στην τελευταία σελίδα εδώ
Ok φιλε μου αν δε βγαλω ακρη θα σε παρω τηλεφωνο σ ευχαριστω...
αυτή την εχει δει κανεις? αξιζει
https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-E...735680572/item
Αυτη η οθονη ειναι της hualingan και εχει ιδιες δυνατοτητες με την dynavin απλα πιο οικονομικη.Το θεμα ειναι να μαθεις πιο VERSION ειναι γιατι τα πρωτα μηχανηματα της dynavin V1.00 - V2.00 ειναι υποδεεστερα των αντιστοιχων 4.00 κ 5.00 με καποια προβληματα στον ηχο κτλ,επισης με επισημο σερβις τι γινεται?
Αν ειναι με λιγα λογια φρεσκο απο το εργοστασιο θελει να χρονισει λιγακι.
Το dynavin που φοραω εγω και ειναι αυτο που πηραμε ολοι οσοι συμμετειχαμε μου εβγαλε προβλημα στο navi δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης με τις επιλογες μου βγαζει μπλε οθονη.Σημερα το εστειλα Θεσσ/νικη.
Πιθανολογω πως θελει να ξαναπεραστει το navigation software, κ μαλλον ευθυνεται το γεγονος πως ειχα τσιγγουνευτει τα 30ευρω για καρτα μνημης κ ειχα χρησιμοποιησει δικια μου με το miomap.
Ειμαι 2 μηνες εκτος εγγυησης για να δουμε ....
λεβεντες βρηκα και εγω την ευκαιρια και περασα την καμερα και την κεραια tv αλλα και στα 2 εχω προβλημα ισως καποιες ρυθμισεις απο την οθονη, στην καμερα τι ρυθμιση να κανω για να λειτουργει????? οταν βαζω οπισθεν αναβει το λαμπακι πισω αλλα στην οθονη μπροστα δε κανει τιποτα δε δειχνει κατι...οσο αφορα την κεραια τηλεορασης εχω εικονα αλλα δεν εχω ηχο...τι να ρυθμισω εκει????????
edit το βυσμα της καμερας το εχω βαλει εκει που λεει καμερα in
με το θεμα της τηλεορασης ολα Ok (thanks dathanaso-mpower 01) για την καμερα κατι κανεις?????????????
καταρχην πριν το στειλεις καποιο reset το εκανες?δεν ειναι θεμα καρτα μνημης αλλα θεμα συμβατοτητας και το miopap ειναι ασχετο εννοειται πως θα σου εβγαζε μπλε οθονη .με μπλε οθονη ποτε δεν ξεκινα το navi επρεπε να μπεις στο κρυφο μενου της καρτας και να επαναφερεις την σωστη εκδοση.
Τελικα καμμενη Modula gps αλλαχθηκε στην εγγυηση
Aν εννοεις απλα μια μπλε οθονη χωρις εικονιδια σαν επιφανεια εργασιας ναι..αυτο μου εκανε οσο για το ψαξιμο στους φακελους το εκανα μια φορα που επρεπε παση θυσια να χρησιμοποιησω το navi.Μαλλον κ συ μια απο τα ιδια, πας για modul .
Παντως θελω να αναφερω το αψογο σερβις του εμπορου που πηραμε το μηχανημα εντυπωσιαστηκα αν κ δεν το περιμενα.
εγω με την καμερα τελικα πατατα :ranting2: δε λειτουργει την δοκιμασα και σε μια αλλη tv σπιτιου, αντε παμε για παραγγελια παλι :cool:
μαλλον Σπυρο λες να κανω κατι λαθος??? ρευμα και γειωση εχει 2 καλωδια κοιτα φωτο σελ 121 , δινω ρευμα και γειωση και αναβει μονο το λαμπακι για να βλεπεις πισω τωρα τι να πω δε ξερω...
την εχω καπου 3 εβδομαδες πριν λιγο εστειλα email στον πωλητη μπας και μπορουμε να κανουμε κατι....να δουμε τι απαντηση θα παρω αλλα οτι και να γινει δε βαριεσαι Σπυρο πες πως ηπια 2 ουισκια παραπανω....καπου στα 16 euro μου βγηκε με τα μεταφορικα
ε εντάξει τότε... μικρό το κακό
Για τη σύνδεση της κάμερας έχουμε και λέμε:
- Το No1 πάει στην οθόνη εκεί που λέει Rear camera
- To No3 συνδέεται με το λαμπάκι της πινακίδας για να ανάβουν τα λεντάκια της κάμερας για το φως της πινακίδας **προσοχή σε + - **
- Το Νο2 το κουμπώνεις στο φισάκι Νο4
- Το Νο4 το συνδέεις στη λάμπα της όπισθεν ***προσοχή σε + - ***
Τώρα αφού κάνεις όλα αυτά, παίρνεις το + απο το Νο4 (ουσιαστικά το + απο τη λάμπα της όπισθεν) και το συνδέεις με το καλώδιο πίσω απο την οθόνη (νομίζω το καφέ) που γράφει Back έτσι ώστε κάθε φορά που βάζεις όπισθεν η οθόνη να γυρίζει αυτόματα στην κάμερα.
το νουμερο 4 δε το εχω χρησιμοποιηση καθολου λες αυτο να ειναι το προβλημα???????????????????????? αφου θα συνδεσω το νουμερο 4 στα φωτα (+) με γεφυρα θα στειλω ρευμα και μπροστα στο καφε που αναφερεις????????? το μαυρο απο το νουμερο 4 δινω γειωση παλι ε?
λοιπον λεβεντες τοποθετηθηκε τελικα η καμερα με επιτυχια χαρη βεβαιος στην βοηθεια σας..... thanks zgouriasmenos-tsagio-dathanaso-m-power 01(ισως να ξεχασα και καποιον αλλο)...... για τον χρονο και την επικοινωνια τους τηλεφωνικος, για οσους εχουν σκοπο να τοποθετησουν εστω και μελλοντικα την καμερα κρατηστε τις οδηγιες που αναφερει πιο πανω ο zgouriasmenos με την μονο διαφορα το καλωδιο που συνδεουμε για να βλεπουμε κουμπωνοντας την οπισθεν ειναι ενα πρασσινο το οποιο γραφει RESERVE.........αν δεν κανουμε αυτην την συνδεση βλεπουμε παλι μεσα στην οθονη πισω αλλα με εντολη δικια μας, καλα ειναι να γινουν και τα 2..........εντυπωσεις πολυ καλες ειναι ακριβως ιδια καμερα με του tsagio σε βγαζει και ενα σχεδιαγραμμα με τα μετρα (υπαρχουν και αλλες καμερες που δεν εχουν σχεδιαγραμμα καλα ειναι να εχει ομως), για την τιμη που εχει η καμερα με μεταφορικα (16 euro) πιστευω οτι αξιζει το μπαξιμο thumb
χαχαχαχαχα ναι φιλε μου....... καλη ειναι χρειαζετε :original:, ξεχασα κατι να προσθεσω οσο αφορα την τοποθετηση της καμερας στο σποτακι, για το sedan οπου ειναι και το δικο μου δε χρειαζετε και πολυ πατεντα, λυμαρεις λιγο την φωλια το πλαστικο απο την μια μερια και καθετε μια χαρα thumb
Μπράβο ρε Μητσάρα!!!
SOS.
Σημερα εβαλα το HVAC Relocation Kit. Αυτο που ειχα πριν ηταν με τα individual κουμπια, το καθενα ξεχωριστα. Πηρα αυτο.
51 16 8 230 902
Το θεμα ειναι πως το a/c module δεν μπαινει οπως θα επρεπε νομιζω.. ηθελε πολυ ξυλο και κοπανημα για να μπει, και σαν να κανει κουρμπα απο πανω (δεν φαινεται) και απο κατω αφηνει κενο. Θελει clima module για να κουμπωσει σωστα ή πηρα λαθος kit?
https://i1192.photobucket.com/albums...h_DSC_0926.jpg
κάτι δεν κάθεται καλά... ρε λες να θέλει κλίμα?
Εδώ ο αντιπρόσωπος του Σπύρου από Θεσσαλονίκη,ειδικευόμενος σε κάθετι γύρω από κοψοκώλικα!
Λοιπόν εγώ έβαλα κλίμα!
Θέλει οθόνη,εβαπορέτα (ή έξτρα τα μοτεράκια πάνω τη δικιά σου εβαπορέτα) αισθητήρα ήλιου,αισθητήρα AUC,δήλωμα στον εγκέφαλο ότι έχει μπεί αυτόματο κλίμα καθώς και κάνα δύο μέρες δουλειά διότι πρέπει να βγεί ταμπλώ και όλα τα σχετικά (και οι σιδερένιες μπάρες εντός του ταμπλώ)
Δεν είναι κάτι το δύσκολο!
Το κόστος ξεφεύγει αναλόγως από το πού θα πάρεις τα ανταλλακτικά!
Για περαστικά υπολόγισε 200-250 ευρώ!
Ααααχ ωραίες επόχες τότε...Φεβρουάριος 2010,λίγο πρίν το ΔΝΤ!