Σελίδα 122 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2272112120121122123124132 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.211 έως 1.220 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ok φιλε μου αν δε βγαλω ακρη θα σε παρω τηλεφωνο σ ευχαριστω...

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

αυτή την εχει δει κανεις? αξιζει

https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-E...735680572/item

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAKIS_BMW Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτή την εχει δει κανεις? αξιζει

https://viewitem.eim.ebay.gr/BMW-3-E...735680572/item
    Αυτη η οθονη ειναι της hualingan και εχει ιδιες δυνατοτητες με την dynavin απλα πιο οικονομικη.Το θεμα ειναι να μαθεις πιο VERSION ειναι γιατι τα πρωτα μηχανηματα της dynavin V1.00 - V2.00 ειναι υποδεεστερα των αντιστοιχων 4.00 κ 5.00 με καποια προβληματα στον ηχο κτλ,επισης με επισημο σερβις τι γινεται?
    Αν ειναι με λιγα λογια φρεσκο απο το εργοστασιο θελει να χρονισει λιγακι.

Το dynavin που φοραω εγω και ειναι αυτο που πηραμε ολοι οσοι συμμετειχαμε μου εβγαλε προβλημα στο navi δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης με τις επιλογες μου βγαζει μπλε οθονη.Σημερα το εστειλα Θεσσ/νικη.
    Πιθανολογω πως θελει να ξαναπεραστει το navigation software, κ μαλλον ευθυνεται το γεγονος πως ειχα τσιγγουνευτει τα 30ευρω για καρτα μνημης κ ειχα χρησιμοποιησει δικια μου με το miomap.
    Ειμαι 2 μηνες εκτος εγγυησης για να δουμε ....
    ΒΜW FANS

4. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

TAKIS_BMW (29-08-11)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

λεβεντες βρηκα και εγω την ευκαιρια και περασα την καμερα και την κεραια tv αλλα και στα 2 εχω προβλημα ισως καποιες ρυθμισεις απο την οθονη, στην καμερα τι ρυθμιση να κανω για να λειτουργει????? οταν βαζω οπισθεν αναβει το λαμπακι πισω αλλα στην οθονη μπροστα δε κανει τιποτα δε δειχνει κατι...οσο αφορα την κεραια τηλεορασης εχω εικονα αλλα δεν εχω ηχο...τι να ρυθμισω εκει????????
    edit το βυσμα της καμερας το εχω βαλει εκει που λεει καμερα in

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

με το θεμα της τηλεορασης ολα Ok (thanks dathanaso-mpower 01) για την καμερα κατι κανεις?????????????

7. The Following 2 Users Say Thank You to dimtz For This Useful Post:

Dathanaso (03-09-11), m-power_01 (30-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη η οθονη ειναι της hualingan και εχει ιδιες δυνατοτητες με την dynavin απλα πιο οικονομικη.Το θεμα ειναι να μαθεις πιο VERSION ειναι γιατι τα πρωτα μηχανηματα της dynavin V1.00 - V2.00 ειναι υποδεεστερα των αντιστοιχων 4.00 κ 5.00 με καποια προβληματα στον ηχο κτλ,επισης με επισημο σερβις τι γινεται?

Το dynavin που φοραω εγω και ειναι αυτο που πηραμε ολοι οσοι συμμετειχαμε μου εβγαλε προβλημα στο navi δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης με τις επιλογες μου βγαζει μπλε οθονη.Σημερα το εστειλα Θεσσ/νικη.
    Πιθανολογω πως θελει να ξαναπεραστει το navigation software, κ μαλλον ευθυνεται το γεγονος πως ειχα τσιγγουνευτει τα 30ευρω για καρτα μνημης κ ειχα χρησιμοποιησει δικια μου με το miomap.
    καταρχην πριν το στειλεις καποιο reset το εκανες?δεν ειναι θεμα καρτα μνημης αλλα θεμα συμβατοτητας και το miopap ειναι ασχετο εννοειται πως θα σου εβγαζε μπλε οθονη .με μπλε οθονη ποτε δεν ξεκινα το navi επρεπε να μπεις στο κρυφο μενου της καρτας και να επαναφερεις την σωστη εκδοση.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικα καμμενη Modula gps αλλαχθηκε στην εγγυηση
    ΒΜW FANS

10. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

m-power_01 (30-08-11)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων

οταν λες δεν ξεκιναει η οθονη υποδοχης τι εννοεις? εγω μολις επιλεγω το navi μου βγαζει μπλε οθονη με καποια εικονιδια και ψαχνω μεσα στους φακελους να βρω το προγραμμα πλοηγησης. αυτο εκανε και σενα?

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aν εννοεις απλα μια μπλε οθονη χωρις εικονιδια σαν επιφανεια εργασιας ναι..αυτο μου εκανε οσο για το ψαξιμο στους φακελους το εκανα μια φορα που επρεπε παση θυσια να χρησιμοποιησω το navi.Μαλλον κ συ μια απο τα ιδια, πας για modul .
    Παντως θελω να αναφερω το αψογο σερβις του εμπορου που πηραμε το μηχανημα εντυπωσιαστηκα αν κ δεν το περιμενα.
    ΒΜW FANS

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

εγω με την καμερα τελικα πατατα δε λειτουργει την δοκιμασα και σε μια αλλη tv σπιτιου, αντε παμε για παραγγελια παλι

Σελίδα 122 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2272112120121122123124132 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP