Και το νέο Suzuki Vitara παρακαλώ :whistle: πολύ έχουν...
ενώ εδώ στο Ελ-λάντα... ούτε Λάντα θα κυκλοφορεί έτσι όπως τα κατάφεραν... :ranting2:
Printable View
Ο κόσμος τύχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Παντού έτσι αποκαλούνται παιδιά. Μόνο εμείς τους λέμε Σκοπιανους.
Πέρσι το καλοκαίρι σε βενζινάδικο ανεβαινοντας για Ρετζικι σταματάει ένα αυτοκίνητο με τέτοιες πινακίδες και κατεβαίνει ένας με ένα χάρτη και μου τον δείχνει και λέει "μακεντουνια... μακεντουνια" (έψαχνε το δρόμο να γυρίσει σκοπιά) λέω "Μακεδονία εδώ, εσύ go straight " και του δείχνω να συνεχίσει περιφερειακό. Το επανέλαβε άλλες δύο φορές, του απάντησα το ίδιο τσαντίστηκε με αγριοκοιταξε και έφυγε.
Θα ήθελα να ξέρω πως τους αποκαλούν στα ξενοδοχεία εδώ στη Χαλκιδική που έρχονται που είναι και "πελατες".
Ισχυει. Στα συνορα τους κολλανε ενα αυτοκολλητο που λεει στο περιπου "η χωρα που εχω ερθει δεν ανα γνωριζει το ονομα και το σημα MK που εχω στο αυτ/το μου κλπ". Αν το βγαλει ειναι παραβαση του ΚΟΚ. Εχει κανα 2 χρονια αυτη η ιστορια.
Στάλθηκε από το AMOI N828 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προχθές το απόγευμα, χτύπησε ο συναγερμός του μαγαζιού....
Φτάσαμε σε κανένα 10λεπτό εμείς και μετά από κανένα σαραντάλεπτο η security...... :thumbsdown:
Στις κάμερες βλέπουμε ότι έξω από την αυλή, πάρκαραν 3 μηχανές, μοιάζουν με ΔΙΑΣ , είναι 2 άτομα επάνω σε κάθε μηχανή, φοράνε άσπρα κράνη.
Πήδηξαν την καγκελόπορτα, έκαναν βόλτα, έψαξαν με φακούς και έφυγαν....
Η καλή περίπτωση είναι να ήταν ΔΙΑΣ και απλά να έψαχναν κάποιον/κάτι. Για να το μάθουμε πρέπει να κάνουμε αίτηση στην ασφάλεια.
Η κακή περίπτωση είναι να είναι κλέφτες , που κυκλοφορούν σαν ΔΙΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο , και να περάσουν από δίπλα μας, ΔΕΝ τους δίνουμε σημασία.
Ρε γμτ μου.....
Μέσα σ όλα τ άλλα αυτό σας έλειπε.. :ranting2:
Εύχομαι να μην είναι το δεύτερο σενάριο..
Λές να έψαχνε ο Βαρουφάκης μπαταξήδες;
https://www.thetoc.gr/koinwnia/artic...o-kinitro-tous
Aς αφήσουμε λίγο το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και ας πούμε κάτι πιο BMWδικό:
https://www.wsj.com/articles/german-...-89-1438807203
Πέθανε η γιαγιά Quandt. Ας δώσει χαιρετίσματα στον Herbert Quandt και ας φωτίσει τον εγγονό της Stefan να μη δώσει ξανά έγκριση για προσθιοκίνητο Bmw....
Δε θέλω να το πάρει κάποιος ως τρολαριαμα, αλλά σήμερα πήγα με την οικογένεια στο Μέτρο ( μη γελάτε , για εμάς στη Θεσσαλονίκη αποτελεί αξιοθέατο χαχαχαχα :thumbsup:);.
Ένιωσα πολύ όμορφα , ένιωσα ευρωπαίος κ περήφανος που είμαι Έλληνας στην Ευρώπη . Ένιωσα την Αθήνα , Ευρώπη .
Πολλοί που ζουν μακριά από την Αθήνα , δεν μπορούν να χαρούν έργα όπως το Μετρό , όπως η Αττική οδός , όπως το αεροδρόμιο και αλλά πολλά... Αυτή η πόλη είναι ευρωπαϊκή .
Απορώ με τον κόσμο που δε θέλει την Ευρώπη .
Να είστε όλοι καλά .
Εννοείτε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα .
Είναι η μισή Ελλάδα βέβαια .
Η ευρωπαϊκή ένωση έδωσε τα χρήματα ... Εμείς επιλέξαμε να φτιάξουμε την Αθήνα , και η υπόλοιπη Ελλάδα έμεινε χωρίς τέτοια έργα .
Πάντως είναι πολύ αξιόλογο έργο .
Καθαρό , μοντέρνο , τεχνολογικά προηγμένο , άριστο , κ βοηθάει πολύ στη μετακίνηση !