Φίλε μου το έγραψα για σέρρες,γιατί καποιος που πάει πίστα δεν θα είναι και ο πιο αργός οδηγός γενικά στην καθημερινότητα.Καλά κάνει και πάει και επιβάλλεται για μένα να ξεδίνεις σε πίστες και όχι στο δρόμο.
Printable View
συμφωνώ με μανωλάκη γι'αυτό...μαζί με πάλαντιν σκανδάλη μέρλιν και στάθη...
τον σχριστόφορο δεν τον βάζω γιατί έρχεται αεροπωρικός:thefinger:
φοβάται να το φέρει και όλο δικαιολογίες βρίσκει...ένας αυτός και ένας ο
νικολάκης, που ψάχνει για λάστιχα εδώ και 5 μήνες...:th_Laie_67-1:
Εεεεεε.... και εγώ ήταν να έρθω αλλά με έντυσαν στα χακί :(
Κι όμως δυό παλιοί γνωστοί μου οδηγοί αγώνων, σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο Ελλάδικό χώρο, στην πόλη μέσα πήγαινα σαν κότες.
Το σλόγκαν του ενός μάλιστα ήταν, ότι σε αναβάσεις τρέχω μόνος στην διαδρομή, σε αγώνες ταχύτητας, ασφάλτινα η χωμάτινα ραλλύ οδηγώ με άλλους 40,50,80 που λίγο πολύ γνωρίζω τι κάνουν και προς την ίδια φορά, στο δρόμο όμως είμαι με εκατοντάδες απρόβλεπτους.
Φυσικά αυτοί για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα που λέμε, ο τρίτος αέρα πατέρα όπου λάχει, κάποτε το χασε σε μια στροφή (ένα καντετ GTE), και μπήκε στην κρεββατοκάμαρα μιας μονοκατοικίας (υπήρχαν ακόμη τέτοιες) και σταμάτησε μπροστά στο κρεββάτι των έντρομων ενοίκων που είχαν ξαπλώσει για μεσημεριανό υπνάκο.
Η γνώμη μου είναι πως σε άδειο δρόμο ναι στις κοντρίτσες ναι στα πατήματα ναι στα παντλίκια, όχι όμως μέσα σε κίνηση.
Αμα υπηρχαν πιστες ολων των ειδων στην Ελλαδα,οπως υπαρχουν σε ολα ανεξαιρετως τα Ευρωπαικα κρατη,τετοια φαινομενα θα'ταν πολυ μειωμενα.....Δυστυχως ο λαος μας εχει μαθει να ξεσπαει την κ@υλ@ του,την τρελα του,τα νευρα του στους δημοσιους δρομους.Κι οταν αυτα συνδυαζονται και με μια ποσοτητα αλκοολ,τοτε το κακο ερχεται νωριτερα....Δεν σημαινει οτι στην προκειμενη περιπτωση ο Lucifer με το Μ3 δεν θα γινοταν τριμματα στο ιδιο ακριβως σημειο αν δεν ειχε πιει...απλως το ποτο,τού μειωσε το τελευταιο οπλο του εναντια στον θανατο:τα γρηγορα και σωστα αντανακλαστικα.Οποτε το σωστο θα'πρεπε να'ταν ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ δεν πανε μαζι...το ποτο απλως τονιζει την ανεγκεφαλια σου....