Λογικο ρε συ περα του οτι δινει τα χρηματα του γιατι να μην ειναι το αυτοκινητο οπως το γουσταρει?
Printable View
Εγώ λέω να δώσεις 40 και να πάρεις ένα CSL :original:
Θα με θυμηθείς...
Ρώτα και τον chief
Ισως ειναι καλυτερα ετσι...
Δυστυχως αν εχεις ενα αψογο αυτοκινητο καμια ανταλλαγη δε σε συμφερει. Μονο με καινουριο. Και οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο Μ5(που εχει τυχει να θαυμασω απο κοντα σε μια συναντηση στην Πατρα) ακομα και για καινουριο πρεπει να σου δωσουν χρηματα. Οχι να δωσεις...
Ειμαι ιταλοφιλος. Θα επαιρνα με τα μπουνια ferrari αν μπορουσα να την συντηρησω.
Ειναι παθος, οι αφισες της γεμιζαν το δωματιο μου οταν ημουν πιτσιρικας...
Ομως το λεω εχοντας ενα 320.
Αν ειχα ενα Μ5. Και ειδικα το συγκεκριμενο Μ5(με αυτο το σαλονι, αυτα τα φρενα, αυτες τις ζαντες, αυτον τον ηχο και αυτη την αψογη κατασταση φυσικα)... Ισως να σνομπαρα να κοιταξω τη σαυρα που στρεβλωνει το πλαισιο της στην καθε λακουβα, τριζει και σου σπαει μεση και τυμπανα για να μπει με 5 παραπανω χιλιομετρα στη στροφη...
Ειμαι σιγουρος οτι ηταν η σωστη αποφαση! Και ειμαι σιγουρος οτι ενα τετοιο αυτοκινητο σαν το Μ5 στην Ελλαδα μπορεις να το χαρεις περισσοτερο και καλυτερα απο ενα ferrari, κακα τα ψεμματα!
Αλέξη την ξέρω την ψυχολογία του "ξεσηκωμού". Κατάλαβα κάτω από ποιο motivation μπήκες σε αυτό το trip (και έβαλες και μας μέσα !). Οπως είπε και ο Αρης, ήμασταν ψιλοσίγουροι γιά την κατάληξη του "crash test".
Με τη κοινή λογική είμαι (εγώ και άλλο εδώ μέσα) υποχρεωμένος να σου πω πως έχεις υπερ-γαμάτο-τζιτζί αυτοκίνητο θεριό και μην αφήνεις κανέναν κάτοχο Ferrari να το στραβοκοιτάει ! Νομίζει ότι έχει κάτι καλύτερο στα χέρια του ... ας δοκιμάσει τη γλύκα καλύτερα ...
Με το συναίσθημα ... και εγώ Ferrari θέλω :thumbsup:
Είχα την υποψία ...για να μη πω τη βεβαιότητα πως κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Αλέξη και μου είχε αναφέρει πως έχει αλλαχτεί πόρτα. Του είχα πει πως έχει 50% πιθανότητες να έχει επισκευαστεί το μαρσπιέ ή κάποια κολώνα.. δυστυχώς ήταν έτσι.. αλλά και πάλι ίσως να μην έχει πρόβλημα το πλαίσιο όσον αφορά στα "μέτρα" του ..όμως ένα καρφωτό πλαίσιο αλουμινίου, υπάρχει πιθανότητα.. να έχει επισκευαστεί 100% σωστά μόνον όταν αντικατασταθούν ολόκληρα τα προβληματικά κομμάτια ..κάτι που θα ανέβαζε το κόστος ανταλλακτικών αλλά πιο πολύ τα εργατικά στα ύψη.
Δεν πειράζει Αλέξη!!! Θα βρεθεί άλλο ..όποιος ψάχνει βρίσκει...
Σ' ευχαριστούμε για το ταξιδάκι που μας πήγες, έστω και νοερά... Είσαι τύπος original!!! thumb
Πάναγιωτη, δεν εχω σκοπό να το πουλησω. Το ερωτευτικα! Το αμαξι οσα χρονια και να περασουν θα με ξεκουραζει και θα μου εξαφανιζει τα προβληματα της καθημερηνοτητας. Το παραξενο με το αμαξι αυτο ειναι οτι με τον καιρο αντι να το βαρίεσαι , το πεθυμας ολο και πιο πολύ.
Το αμαξι ειναι αλλου...
Τωρα αν το φερει η ζωη και εχω τοση αναγκη να το δωσω, θα το δωσω οσα οσα.
Ασε που μεχρι τοτε ο αγοραστης συλλεκτικου csl θα το θελει να λάμπει μην πω οτι ολοι οι ιδιοκτητες csl θα τα εχουν ξαναβαψει μεχρι τοτε!
απαντησα και σε ενα ποστ που εγραψα πριν 2-3 μερες αναφερα οτι οδηγησα πριν λιγες μερες ενα 360 Challenge Stradale (δεν ηταν η πρωτη φορα ) το οποιο ειναι Φεραρι με @@ και με ολη τη σημασια της λεξης αλλα και παλι με το CSL δεν θα το ανταλαζα αν και ειχα την προταση.
Αμα μπορει ο Alex ας παρει CSL και δεν θα το μετανιωσει.
χεχεχε
Καμια φορα αν ειναι ΝΑ μην το παρεις ενα αυτοκινητο δεν το παιρνεις..
Λογικο ο Alexm να ειναι ξεσηκωμενος και ποιος δεν θα ηταν οταν μιλαμε για Ferrari.
Κατ αρχην Συμφωνω. Απολυτως.
Αλλα....
προκειται για τις ψυχες των προηγουμενων ιδιοκτητων που τους τις εχουν βγαλει απο τα προβληματα...
η δικη μου σιγουρα παντως...πολυ-παθων Fiat, lancia, alfa, αστα φιλε...καλη η κα@λα αλλα ολο μες τα προβληματα ηταν.
Και στο θεμα μας. Δεν πειραζει Αλεξ. Το καλοκαιρι περασα και γω απο μια αντιστοιχη φαση. Αν το βαλεις στοχο σιγουρα θα βρεθει η καταλληλη ;)
πολλοι κρυφο-φερραρακηδες μαζευτηκαν εδω μεσα... :whistle:
Και Πορσακηδες....;)
Κοίτα ένα 430 δεν μπαίνει με 5 χιλιόμετρα παραπάνω από ένα καράβι του στυλ Μ5, μπαίνει με 30-40 παραπάνω.
Το πλαίσιο δεν στρεβλώνει έτσι και ούτε τρίζει ούτε σπάει μέσες.
Εντάξει, μπορεί να ήταν θέμα η ανταλλαγή του φίλου με Μ5, αλλά μην ξεφύγουμε και λέμε το 430 παρτάλι.
ΕΛΕΟΣ δηλαδή !
Το 430 είναι μαχητικό και το Μ5 Airbus A380.
έτσι ακριβώς είναι...το ότι το συγκεκριμένο 430 ήταν παρτάλι, δεν σημαίνει πως
ένα Μ5 είναι γενικά καλύτερο αμάξι. άλλο το ένα άλλο το άλλο. το ότι το Μ5
έχει 500 άλογα, δεν σημαίνει πως ανήκει και στην κατηγορία που μερικοί θέλουν
να πιστεύουν πως ανήκει...είναι ένα πάαααααααρα πολύ γρήγορο οικογενειακό
τετράθυρο. το 430 είναι αμάξι που σε ανατριχιάζει και δεν σε αφήνει το βράδυ να
κοιμηθείς.
γι'αυτο είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα??:th_Laie_67-1:
Μπραβο συνονοματε,με εσφαξες με το γαντι,πρωτα καραβι και μετα Airbus για να με γλυκανεις.....:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Το συγκεκριμενο 430 ουτε εσυ θα το αγοραζες Αλεξη.
Ομως συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι το 430 ειναι αλλο πραγμα σε σχεση με το Μ5,ελαφρυ,χαμηλο,στημενο πισταδορικα,πολυυυυ γρηγορο κιβωτιο,φλατ πατωμα,ονομα βαρυ σαν ιστορια και μαλλον θα μπαινει με πανω απο +40 στην πιστα.
Στου ελληνικους ομως δρομους χρειαζεται ποιοτητα κατασκευης τουλαχιστον του εσωτερικου(για να μην τριζοβολαει),χρειαζεται να μπορεις να το ρυθμισεις ποτε μαλακο και ποτε σκληρο(για να μην χοροπηδαει ολη την ωρα σαν κατσικι),χρειαζεται να μην κανει τοση βαβουρα η εξατμιση, χρεαζεται navi-Bluetooth +++++ και για αυτα θες ενα αυτοκινητο στυλ 5αρας.
Τωρα εαν χρειαζεσαι και γκαζια και ηχο(μοτερισο) και V10 μοτερουκλα, περνεις Μ5 και καθαρισες.
Το 430 ομως ειναι........FERRARI :thumbsup:
Καράβι το είπα από άποψη μεγέθους και βάρους (και το 325 της γυναίκας, μαούνα το λέω και εγώ και αυτή) :original:
Σωστά μιλάς και ναι το Μ5 είναι πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.Το γνωρίζεις άλλωστε όπως γνωρίζεις κι'όλας ότι το 430 είναι πολύ ειδικό.
Μια τελευταία παρένθεση από εμένα είναι ότι ένα 430 δεν μπορεί να είναι δεύτερο αυτοκίνητο, είναι 4ο, 5ο και άνω.
Δύο συνάδελφοί μου που έχουν φεράρι εδώ, έχουν άλλα 3 'για κάθε μέρα' (αν μπορείς να πεις καθημερινό ένα jaguar xk-r s :whistle:).
Και μιας και το θυμήθηκα, δεν ανεβαίνεις με το Μ5 μαζί και με άλλους την άνοιξη να πάμε κανένα Ρινγκ.
Να χαρείς λίγο το Μ5 στην Γερμανική autobahn.
:rally:
Αν σκεφτουμαι οτι οι χρονοι τους σε μια πιστα δεν ειναι κατα πολυ διαφορετικοι.
Αν σκεφτουμαι οτι εχουν και παραπλησιες επιδοσεις.
Το +20,+30,+40 δεν υπαρχει.
Βασικα... Οποια δυο συγχρονα αυτοκινητα κ αν παρουμε δε θα δουμε τετοια διαφορα.
Με την προυποθεση οτι μπαινουμε μπουνια, οτι δεν παει αλλο, οτι ψαρευουμε μια απο δω και μια απο κει... η χιλιομετρικη διαφορα οποιωνδηποτε δυο αυτοκινητων θα ειναι μονοψηφια.
Τωρα απο εκει και περα ναι, η ferrari εχει καλυτερη αισθηση, ναι εχει ονομα βαρυ σαν ιστορια, συμφωνω με αυτα.
Θα ειναι και μερικα δεκατα πιο γρηγορη στην πιστα απο ενα καλοστημενο Μ5.
Κυριως ειναι η αισθηση του οτι εχεις μια απο αυτες. Μια ferrari.
στο ring έχουν μια διαφορά 18 δευτερόλεπτα...
το θέμα όμως δεν είναι αυτό...είμαι σίγουρος
πως ο αλέξης δεν κοιμάται με τις πρίζες που
του έχουν μπεί, όπως και οποιουδήποτε άλλου
που θα οδηγούσε το συγκεκριμένο αμάξι και
ήταν στο ίδιο δίλλημα...to be or not to be???
....οτι δεν κοιμαται και ειναι στην πριζα, αυτο ειναι σιγουρο!!!!......ασε που πιστευω οτι φανταζεται την Φερραρι παρκαρισμενη εκει που ειναι η //Μ5 τωρα και σχεδιαζει(ηλεκτρολογος ντε!!!)πως να συνδεσει καμερες ωστε να τη βλεπει ανα πασα στιγμη στην τηλεοραση πλασμα!!!!:thumbsup:....και μιλαμε κυριως για το πισω μερος της που ειναι ,οπως λεει ο ιδιος και συμφωνω,καλυτερο απο το μπροστα!!!thumb
Το ring ειναι 20 χιλιομετρα ρε παιδια.
3 χιλιομετρο να ειναι παντου πιο γρηγορο το ferrari σχολασε το πανηγυρι.
Εστω οτι εγω πηγαινω στο ring με μεση ταχυτητα 200χλμ(λεμε τωρα) αν ειναι 20 χλμ θα το γυρισω σε 6 λεπτα.
Ενας που θα βγαλει μεση 190... Θα κανει 6,6 λεπτα χρονο. Δηλαδη 36 δευτερα διαφορα.
Σε μια πιο μικρη πιστα η διαφορα θα παιζει πολυ χαμηλα.
Αλλα παλι αν ξεκινησουν απο εδω να φτασουν Κινα θα εχουν διαφορα καποιες μερες.
Και εκει θα τα ξετιναξει μια τσιπαρισμενη απο την ΜΤΜ veyron με 1300 1400 αλογα που θα φτασει μερικες βδομαδες νωριτερα.
Το 430 με του που το βλεπεις αγριευεις και αυτο τα λεει ολα....:thumbsup:
Οσο για την πρασινη κολαση το συζηταμε με τον Νικο (NickE60) αρκετο καιρο
τωρα και πιστευω πως καποια στιγμη θα γινει, Thomelef-chief- Stathis και οποιος αλλος.......:whistle:
Σε ευχαριστουμε για την προσκληση και οταν γινει μαλλον θα χρειαστουμε την βοηθεια σου για την εκει οργανωση (ξενοδοχειο-φαγητο-κ.λ.π.)
Σε παρακαλώ μην λες για πράγματα που δεν γνωρίζεις και απλά υποθέτεις.
Φίλε γκοστ, το Μ5 σε οποιαδήποτε πίστα, μετά από 2-3 γύρους θα μείνει από φρένα και τα λάστιχα θα υπερθερμανθούν λόγω βάρους.
Οι χρόνοι στο Ρινγκ αυτοκινήτων σαν το Μ5 είναι καθαρά ενδεικτικοί και σίγουρα δεν έχουν επαναληψιμότητα.
Το Ρινγκ ταξί γυρίζει πάνω από 8.30 σε BTG στο Ρινγκ. Αναφορικά να πω ότι τα γρήγορα CSL γυρίζουν 7.50 BTG.
Τα 40 αυτά δευτερόλεπτα είναι ένα ΧΑΟΣ.
Είναι πολλά πράγματα σαν αυτοκίνητο, αυτοκίνητο για πίστα και στρίψιμο δεν είναι !
Είναι τραγικό να το συγκρίνουμε με 430.
τον κρητικό ξέχασες...χαχαχαχαχα.
εγώ πάντως είμι μέσα...αν και δεν θα έρθω με το αμάξι...προτιμώ να νοικιάσω εκεί κάτι...
κάνα πορσάκι ας πούμε...αντί για λάστιχα, λέω να επενδύσω σε κάμερες με βεντούζες...
στο σύνολο καμμιά δεκαριά υπολογίζω. 6-7 μέσα στην καμπίνα και 3-4 απο έξω...χαχαχα.
Ξεκινησα με "εστω"... Ο καθενας μπορει να καταλαβει οτι ειναι υποθεση και να το αξιοποιησει οπως γουσταρει.
Το οτι ειναι 20 χιλιομετρα σημαινει οτι μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα συνεπαγεται μεγαλη διαφορα στο χρονο. Οποιος μπορει το καταλαβαινει.
40 χιλιομετρα διαφορα που ειπες πριν απλα δεν γινεται.
Δεν εχω να πω κατι αλλο.
μην τρελαθούμε τώρα παιδιά, τα 2 αυτοκίνητα δεν έχουν καμία επαφή σε τίποτα παρά μόνο στην ιπποδύναμη του κινητήρα τους ..ουτε και με το Μ6 φυσικά....
Ο alexk έχει δίκιο, πρακτικά, μια Ferrari δεν μπορεί να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο σε ένα "σταύλο". Συνήθως είναι 2η, 3η επιλογή, Βέβαια νόμος δεν είναι τίποτα, αλλά μου φαντάζει πολύ δύσκολο το μοναδικό καλό/γρήγορο μέσο μετακίνησης που θα έχω να είναι ένα Super Kart, οκ θα το έχω και θα ανατριχιάζω κάθε φορά που το βλέπω, αλλά από την άλλη δεν θα μπορώ να πάω πουθενά παρά μόνο σε μια πίστα για να το ευχαριστηθώ.
και πιο συγκεκριμένα, ερχόμουν από Πάτρα προς Αθήνα σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς και λίγο μετά την Ακράτα βλέπω μπροστά μου τον κόκκινο διάβολο..... ενα 360spider με γερμανικά νούμερα. Έκοψα και κάθισα λίγο πίσω του να το απολαύσω ....αυτός με νόμισε για Μ5 και άρχισε να επιταχύνει ...παρατηρούσα την ουρά του ...δεν ηρέμησε πουθενά.. πουθενά όμως.. τον ακολουθούσα από πίσω ...χοροπηδούσε πάνω κάτω σαν τα αυτοκίνητα που έχουν στραβές ζάντες... με 230-240 πετυχαίνουμε μια γέφυρα που έχει μια σχετική ανωμαλία στο οδόστρωμα πάνω σε ελαφριά στροφή ....πέταξε στον αέρα και έχασε την πορεία του ..του πήρε λιγάκι για να το ξαναφέρει στα ίσια... το 5αρι αν και σαύρα εκτός από το γνωστό βύθισμα-τερματισμό της διαδρομής μπροστά και τίναγμα επάνω, τίποτα άλλο παλαβό... η μούρη στη θέση της... φυσικά αυτός χέστηκε πάνω του και έκοψε, πέρασα έφυγα δεν ακολούθησε... θέλω να πω ότι δεν είναι για να κυκλοφορείς στην Ελλάδα, χαραμίζεται, είναι ειδικής χρήσης και δεν ξέρω αν τελικά το ευχαριστιέται όπως πρέπει κάποιος που το έχει ή όχι.
Παντως για τον φιλο τον alexm και την ολη φαση με την Ferrari θα ηθελα να πω οτι εμενα κατι μου βρομαγε σε αυτην την ανταλαγη..
Απο τα γραφωμενα καταλαβα οτι δεν αξιζε και καλα εκανες που δεν το πηρες!
Υπαρχουν Ferrari 430 σε ΤΕΛΕΙΑ κατασταση και αμα το ψαξεις θα βρεις!
οπως τα λεει ο νικος.
τετοια αυτοκινητα ειναι για 4α-5α και αν...
να το βγαλεις μια κυριακη να το πας μια βολτα στη λιακαδα να το χαρεις.
αλλο αν εδω λογω της παραοικονομιας και της αναγκης για επιδειξη και αυτοεπιβεβαιωση πολλα τα πηραν ανθρωποι που δεν καταλαβαν τι πηραν και γιατι.
ετσι καταντησαν να τα βλεπεις στα μπουζουκια και τις καφετεριες και τα ακριβα εστιατορια και οχι σε καποια εθνικη οδο ή ορεινο στροφιλικι.
και θα ελεγα δικαιωμα τους, αν τα περισσοτερα απο αυτα δεν ηταν αγορασμενα με μαυρο χρημα, ή χρημα που προερχοταν απο "προϊοντα εγκληματος"...
οπως και να εχει, ακομα και να μπορεις να εχεις νομιμα και σωστα ενα τετοιο αυτοκινητο στην ελλαδα (εχω 4-5 φιλους που μπορουν και ειχαν κατα καιρους), ειναι υπερβολικο.
μεσα στο σκηνικο των ατελειωτων δρομων με ασφαλτο γυαλι και μπαλωματα, το δασος των κεραιων τηλεορασης, τα αυθαιρετα, τις μαντρες με τσιμεντολιθο, κλπ γνωρισματα της χωρας μας, αυτα τα δημιουργηματα δειχνουν ξενα.
και ειναι ξενα. οπως γραφει και ο νικος πιο πανω ειναι ελαχιστες οι περιστασεις που μπορεις να ευχαριστηθεις ενα φερραρι στην ελλαδα, για το σκοπο για τον οποιο φτιαχτηκε.
βεβαια μπορεις να το εχεις στο γκαραζ να το χαϊδευεις και να το περιποιείσαι, σαφως.
εν κατακλειδι μπορεις να εχεις την ιδια ή και καλυτερη οδηγικη εμπειρια και απολαυση με πιο "γηϊνα" αυτοκινητα...
:thumbsup:πατησαμε Φερραρικο Νικολακι????:thumbsup::thumbsup:
...σορυ για την "παραποιηση"του κειμενου!!!:thumbsup:
Ενα //Μ6 ας πουμε με τις πολυ ωραιες 20αρες ζαντες και τα φρενα, που εχει κανει τοσο κοπο να τα φτιαξει ο Αλεξης,....ενταξει το σαλονι δεν μεταφερεται....αλλα τα αλλα....γιατι οχι????τι λες Αλεξη???....να ψαξω στο car.gr?????:thumbsup:
...και μη μου πεις οτι η Μ6 ειναι ιδια με την Μ5!!!...αλλο καρμπον οροφη,πορτα χωρις πλαισιο παραθυρου!!!(:ranting2:μια ζωη ηθελα ενα κουπε!!!),χαμηλοτερο αμαξωμα,κλπ....για βοηθα ρε Σταθη στον καταλογο των διαφορων....τις ομοιοτητες μαλλον τις ξερουμε.thumb
ας κατσει στ' αυγα του ο φιλος αλεξης, διοτι τα 50 χιλιαρικα δεν ειναι ευκολο πλεον να τα κερδισει απο την εργασια του κανενας, οπως μπορει ισως να τα κερδιζε στο παρελθον.
Συμφωνώ εν μέρει, μάλλον σε μεγάλο βαθμό με τα λόγια σου Στάθη όλα παίζουν, ο Αλέξης στις καφετέριες της παραλίας Αγ Βασιλείου, Ρίου κλπ και στα νυχτομάγαζα, αν πηγαίνει, πάει (πήγαινε μέχρι το καλοκαίρι που την άλλαξε) με την κορόλα του 80 για να μη γρατσουνιστεί το Μ5 ..και αυτό μου δίνει να καταλάβω πως τα νοιώθει τα λεφτά που έσκασε........ περίμενα το καλοκαιρι στον Αγ. Βασίλειο να δώ τη Μ5 στην παραλια στα καφέ, ανάμεσα στα πιπινια και μου ήρθε με την καρολα του 80... :shok: :shok:
μην τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε βλέπουν το θέμα αυτοκίνητο με τον ίδιο μάτι... είναι και στην "τρέλα" που κουβαλάει ο καθένας μας..
Δεν θέλω να μπλέξω το θέμα, αλλά αν είχα το "background" του Αλέξη, θα την έκανα τη μλκια χωρίς να ρωτήσω κανέναν... και ως κριτής αγώνων που είναι, θα έσκαγα με το εργαλείο στην πίστα και θα γινόταν χαμός.... ποιος από μας που θα είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τέτοιο εργαλείο (χωρίς φυσικά να επιβαρύνει τσέπες άλλων) δεν θα το έκανε τώρα που οι τιμές Ferrari έχουν πέσει σε απίστευτα για 3-4 χρόνια πριν επίπεδα?
Tο ότι το μοιράζεται μαζί μας και ζητάει τη γνώμη μας όπως και άλλοι συμφορουμίτες έχουν κάνει στο παρελθόν, μας τιμά και χαιρόμαστε να μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε με την άποψή μας στην τελική τους απόφαση... ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει πως οι ίδιοι δεν αισθάνονται "ανώτεροι/διαφορετικοί" από εμάς τους υπόλοιπους, ενώ άνετα θα μπορούσαν ...κι αυτό είναι προς τιμήν τους...
Ευτυχία για τα αυτοκινητιστικά φόρουμς τέτοιοι γνήσιοι άνθρωποι, αγαπάνε το αυτοκίνητο. Εγώ υποκλίνομαι, αν και τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω καν..
Νυχτομαγαζα τι ειναι αυτο;
Εαν περιμεναν τα μπουζουκια να βγαλουν μεροκαματο απο εμενα κονομισαν.....,δεν θυμαμαι τα τελευταια 4-5 χρονια να τα εχω επισκεφτει και γενικα εχω αλλη θεωρια για την λεξη διασκεδαση.
Για καφε,για μπανιο,για φαγητο (δεν συμπαθω τα ακριβα εστιατορια),στις διακοπες μου, ναι πηγαινω με την corolla και εχω το κεφαλι μου....ησυχο.
Οταν αγορασα 2007 το Μ5 ενας πολυ καλος μου φιλος μου ειπε, ρε μ....α με τα λεφτα αυτα εγω θα αγοραζα 360 MODENA,χωρις να γνωριζει οτι εγω τοτε μπορουσα οικονομικα να αγορασω και 430 ματαχειρισμενη, με χρηματα ασπρα,νομιμα, φορολογημενα,(ισως οχι οσο επρεπε,αλλα φορολογημενα) και προπαντος σκαμμενα!!!,(μιλαμε εχω σκαψει πολλα τουβλα στην ζωη μου, ακομα και τωρα στη δουλεια οταν πιανω τo HILTI το πιανει ταραμα)εγω ομως ειχα βαλει στο ματι το Μ5 και δεν εβλεπα τιποτα αλλο.
Συμφωνω με το σκεπτικο του Σταθη για το σκηνικο των ατελειωτων δρομων με ασφαλτο γυαλι και μπαλωματα (αυτα ισχυουν και για το Μ5-Μ6), αλλα εγω μαλλον ανηκω στην αλλη κατηγορια που εχει το αμαξι στο γκαραζ για να το χαιδευει και να το περιποιειται :whistle: και καμμια φορα να το βγαζει βολτα στη λιακαδα να το χαιρεται.
Υ.Γ:Τωρα οσο για αυτο που λεει ο καλος μου φιλος ο Νικος,αν τεσσερις ροδες και καποια κομματια λαμαρινας μας εκαναν στη ζωη μας να αισθανομαστε "διαφορετικοι/ανωτεροι" τοτε ζητω που καηκαμε και τσουρουφλιστηκαμε!!
Γεια σου Αλέξη μαστροχαλαστή με την κορόλα.. :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Όταν ανέβει ο Χριστόφορος θα πάμε στα μπουζούκια, τώρα που περνάμε τη δεύτερη εφηβεία :warriorsmiley:
Με Hilti δουλεύεις ακόμα? Πάρε Milwaukee (πρώην Kango) και θα με θυμηθείς.. Η Ferrari των εργαλείων!! :thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=mRvh...eature=related