Αρχικό μήνυμα απο
m_power_lunatic
Η απαντηση που ψαχνεις εχει ηδη δωθει στα ποστ ολων των αγαπημενων μας φιλων Χρηστο,προτου αποφασισεις διαβασε απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο ποστ και η τελευταια σκεψη που θα σου ερθει μολις τελειωσεις κανε ακριβως αυτο.Ας πω λοιπον και εγω την ταπεινη μου γνωμη...ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ-ΕΥΡΩ......ολα γυρω απο αυτο περιστρεφονται,παρε Ε92 και θα δεις πολλα ευρω να φευγουν για να το κανεις οπως θες,παρε αυτο και ισως να ησυχασεις (ας πουμε) σκορπωντας λιγοτερα ευρω.Εμενα δεν θα με νοιαζανε τα χλμ εφοσον δουλευε ρολοι.......δηλαδη αυτα που πουλιουνται εχουν τα χλμ που λενε ή οι μετατροπες τι χλμ εχουνε δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε μου φαινεται.Το θεμα της οροφης ειναι ενα θεμα (και εγω οταν το εψαχνα το δικο μου απερριψα χρυσο του 2001 χωρις οροφη....αυτο που πηρε μετα απο Πατσουρεας και πουλιεται τωρα με μαυρες 20αρες SCHNITZER στο car.gr) και απερριψα ενα του 2001 παλι χωρις οροφη με ολοκαινουργιο μοτερ και σασμαν και με ολικο βαψιμο απο χαλαζι.....ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ καθαρα και αντρικια,εδωσα +10.000ευρω παραπανω για να φερω το δικο μου απο Γερμανια (κουτα βεβαια) αλλα αν εκανα 1-2 υποχωρησεις παλι ευχαριστημενος θα ημουνα.
P.S Ξεκολλα με την οροφη....εμενα ητανε εφιαλτης μεχρι που την πηρα μετα απο ποσα BMW που δεν ειχανε και τωρα δεν καιγομαι αν επερνα Μ3 Ε92 και δεν ειχε.
P.S Το συγκεκριμενο Μ3 που κοιτας ηρθε Ελλαδα το 2007 οπως το δικο μου και το ειχα δει στο αναβατοριο στον Βουδουρη με 165.000 χλμ που ειχε οταν το πηρε-ητανε και στο mobile.de το θυμαμαι και σε πληροφορω οτι οταν το ειχα δει δεν πιστευα στα ματια μου ποσο καθαρο ητανε απο κατω και γενικα.
P.S Once an ///M owner always an ///M owner....αυτο μπορει να ειναι και αρνητικο αν κολλησεις με τα //Μ!!!
P.S Τωρα για το θεμα της ''μπογιας'' που λενε τα παιδια ελπιζω να λενε αν περναει η μπογια σε ΕΣΕΝΑ και οχι στους ΑΛΛΟΥΣ.....ελπιζω!!