Πρωην του ξαδελφου μου...ειμαι σιγουρος οτι ακομα τη θυμαται η σκροφα εκεινη τη μερα...
Printable View
Πρωην του ξαδελφου μου...ειμαι σιγουρος οτι ακομα τη θυμαται η σκροφα εκεινη τη μερα...
την προηγουμενη βδομαδα κατεστρεψαν το αμαξι της μανας μου, ενα smart, το ειχε παρκαρει σε ενα στενο εξω απο μια πολυκατοικια, χωρις να ενοχλει...
πιο παλια της ειχαν ριξει αυγα! αλλα μετα απο καιρο το ειχε ξεχασει, και αυτην την φορα ειχε γρατζουνιες βαθυες παντου...
στεναχωρεθηκε πολυ, θα προσπαθησω να το φτιαξω, γιατι της ειπαν οτι θελει βαψιμο... αλλα κατι θα κανω..
στο δικο μου μια γρατζουνια μικρη με βαθουλωμα... και μια φορα στα village μου ειχαν κλεψει το τζαμι απ τον καθρευτη...
Φοβος και τρομος πριν μερικα χρονια στην Θεσσαλονικη στα παρκαρισμενα αυοκινητα
που ηταν πριν το λιμανι !!!
70αρης ανθρωπος με μπαστουνακι περνουσε και τα χαρακονε με το μπαστουνακι . . .
Πως ; ; ;
Ειχε καρφομενο καρφι κατο απο το μπαστουνι το σηκωνε και εκανε την δουλεια του !!!
Αντε να σε παει το μυαλο !!!!
Παραδειγματα πολλα !!!
Σε αυτην την εποχη υπαρχει πολυ μισος παντως !!!
Εδω σε μελος δικο μας με Μ3 του το φτυσανε σε φαναρι και τον ειπανε "πας καλα???εδω ο κοσμος πειναει και εσυ τσρκαρεις με Μ3"???
Γιαννη για μενα μην το κανεις αστο να φαινεται φιλε ξερω ειναι ασχημο αλλα αστο !!!!
Ρε Χρήστο να μην το κάνω το καταλαβαίνω αλλά:Το αμάξι μου είναι μονίμως στην πιλωτή και πηγαίνω με αυτό στη σχολή μόνο όταν έχω στις 8 το πρωί μάθημα 2 φορές την εβδομάδα.Φυσικά και το χρησιμοποιώ όταν πηγαίνω για καφέδες κτλ αλλά συνήθως το βλέπω όπου πάω.Επίσης,όλα τα χιλιόμετρα είναι σε εγνατία και εθνικές οδούς οπότε άν το αφήσω έτσι θα με χαλάει μιάς και το κυκλοφορώ,όπως προείπα,σπάνια στην πόλη και υπάρχει μικρή πιθανότητα να με ξαναχτυπήσουν.Για να σου δώσω να καταλάβεις,δεν μπορώ να το αφήσω στα @@ μου,δηλαδή να το έχω παρκαρισμένο κάπου και να μη με νοιάζει γιατί το προσέχω και το έχω για ταξίδια οπότε το θέλω στην τρίχα.thumb
Εδώ εμένα μου κλέψανε πριν κανα 2μηνο την κουκούλα απ'το πεζώ μου ρε παιδιά.
Ευτυχώς δεν βρήκα ζημιές.
Μα πόση ξεφτίλα πια?
πριν 2-3 χρονια,δεν το ειχα αρκετο καιρο το Ζ....
παω θεσσαλονικη για κανενα μηνα........ε τι το ηθελα?
χαρακιες ΠΑΝΤΟΥ καπω,φτερα,πορτες μεχρι και στο πορτ μπαγκαζ απο επανω μου εκαναν....και οχι ολα σε μια μερα αλλα σιγα σιγα.....
ΠΑΝΤΟΥ! μαλλον θα εφταιγαν οι αθηναικες πινακιδες μου......
ποσο π***της μπορει να ειναι καποιος να κανει κατι τετοιο????
στην τελικη το αμαξι το εβαψα ολοκληρο στον θειο μου και πληρωσα μονο τα χρωματα.....την εργασια μου την εκανε τσαμπα...παλι καλα....
Για αθηναικές πινακίδες, το χω ακούσει κι εγώ. Εδώ και καιρό θέλει ο γιός μου να τις αλλάξει (από Αθήνα αγοράστηκε το αμάξι) γιατί πραγματικά φοβάται μια και το πατρικό που μένει απέχει 400 μέτρα απ το γήπεδο. Μερικές φορές το μίσος και κόμπλεξ των υπανθρώπων αυτών είναι τόσο μεγάλο που καταστρέφουν σε ακτίνα 2χλμ. ότι είναι η θυμίζει Αθήνα.
Είναι πολλα!!!και οι πινακιδες αποτελουν κοκκινο πανι, το ιδιο το αυτοκινητο και αλλα που σε αρρωστημενα μυαλα αρκουν για να γυρισουν το διακοπτη και να πραξουν ότι μαλακια τους καυ...σει. Θεωρω ότι στην αθηνα που ζουμε και τοσα προβληματα που εχουμε να αντιμετωπισουμε η τυχη είναι αυτη που μεριμνα. Εχω το αμαξι σου 7 χρονια και εχω παει 3 φορες για μικροεπισκευες αυτης της κλίμακας. Οτι μετρα και εαν εχω παρει οπου και αν το βαζω το κακο δεν αργει να γίνει. Προσπαθω απλά να απολαμβανω το αμαξι μου και να μην ζοριζω την τυχη μου παρκαρωντας σε σκοτεινα σημεια σε κακοφημες συνοικιες και αλλα που φανταζομαι ολοι κανουμε. Θα γουσταρα πολυ παντος εαν απο όλους αυτους να τον επιανα...
Tι θα γινει με αυτες τις πινακιδες ρε γ@μωτο ; ; ;
Ποσα χρονια θα παει αυτη η υποθεση ; ; ;
Ελεος δλδ . . .
Αθηναιος και ; ; ;
Θεσσαλονικιος και ; ; ;
Κρητικος και ; ; ;
Ολοι ανθρωποι ειμαστε τι να πω με χαλαει αυτο το ξεσπασμα μερικων ανθρωπον !!!
Δυστυχώς το επιβεβαιώνω ότι υπάρχει ένα θεματάκι στη Θεσ/νικη και τους περιξ αυτής νομούς όταν κυκλοφορεί κανείς με αθηναικές πινακίδες.
Οπως ξέρουν κάποιοι φίλοι, είμαι μόμιμος θαμώνας της Χαλκ/κης για καλοκαιρινές διακοπές την τελευταία 10ετία περίπου. Εχω έρθει με 5 διαφορετικά αυτοκίνητά μου όλα αυτά τα χρόνια. Αδικαιολόγητα κορναρίσματα, κλεισίματα, παραβίαση της προτεραιότητάς μου, προκλήσεις γιά πατήματα, παρακινδυνευμένα προσπεράσματα, υποτιμητικά βλέμματα είναι τα συνηθισμένα κάθε φορά. Ευτυχώς τίποτα επώδυνο μέχρι σήμερα. Ευτυχώς το 5αρι δεν έχει αθηναικές πινακίδες χαχα ! Ετσι όλα κυλούν ομαλά πλέον !
Πράγματι περίεργο όλο αυτό που συμβαίνει στους δρόμους εκεί πάνω γιατί σε καμμία περίπτωση δεν εκφράζει τον κόσμο της Β.Ε. στις άλλες συμπεριφορές του. Καλή φιλοξενία, ευγένεια, ευθύτητα, ειλικρίνεια, προθυμία, καλές τιμές, εξ ου και έρχομαι και ξανάρχομαι. Στους δρόμους κάτι παράξενο τρέχει ... χαχαχ !
Πάνο στο κυκλοφοριακό αυτό πλέον δεν παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο γιατί και ο τελευταίος γνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν πολλά leasing εταιριών και σχεδόν όλα έχουν αθηναικές πινακίδες. Απλά όπως και σε όλες τις πόλεις της χώρας που έχουν αυξημένο κυκλοφοριακό, γίνεται της πουτάνας. Τσαμπυκάδες, βιασύνη, κορναρίσματα, σφήνες, παραβίασαη πρωτεραιότητας και όλα τα λοιπά γνωστά.
Στα σταθμευμένα ναι εκει υπάρχει ένα θέμα.
οταν ανεβηκα θεσ/κη νσ σπουδασω , ειχα ανεβασει και το αμαξι μου τοτε ενα ραλλυ 1.3.
ειμαι καπου τσιμισκη και εψαχνα ενα μερος , (πιτσιρικας μιλαμε 18-19) , ρωταω καποια παιδια τα οποια με εβγαλαν απο την πορεια μου εβρισαν του συντοπιτες τους που με κοροιδεψαν και με οι τριμαλακες με εστειλαν Δεντροποταμο μια γειτονια σουπερ για οσους γνωριζουν.Δεν τα βαζω με τους πανω , παντου υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα ενταξει ρε παιδια 18 χρονων ημουν, Ωραια εμπειρια , τωρα γελαω αλλα τοτε ειχα κλασει μεντες.
εδω που ειμαστε 30 και φοβομαστε 18 δεν θα φοβασαι???
Ρε να ανεβώ Θεσσαλονίκη....να πετύχω το Θωμά......να του ρίξω 2 ταχυδρομικούς κώδικες και να γυρίσω???.......ετσι για να πάρει ο πονεμένος κόσμος το δίκιο του πίσω...:hystericalbs1::hystericalbs1:
ΑΣΧΕΤΟ με τα αυτοκινητα αλλα θα το πω!!!εγω τοτε που ειχα παει πανω για κανενα μηνα οπως ειπα στο αλλο ποστ...
ημουν με την δικια μου η οποια σπουδαζει θεσσαλονικη (ακομα! ΛΟΛ) και ανεβαινει καθε βδομαδα επανω...παιρνει το βραδυνο τραινο και μετα το απογευματινο μετα την σχολη και γυρναει....ε καποια πραγματα απο περιοχες τα γνωριζει εκει.....
παμε ενα βραδυ τοτε να βγουμε εξω για ποτο.....και ειμαστε απεναντι απο το πρωτο μαγαζι που ξεκιναει η παραλια....(το ονομα του παραπεμπει σε φυτο της θαλασσας!!) η δικια μου εχει ακουσει για ενα καλο μαγαζι εκει και βρισκουμε μπροστα μας 2 κοπελες περιπου 19-20 χρονων....ρωταει η δικια μου "κοπελιες που ειναι το ταδε μαγαζι?" δεν ξερανε και γυρναει η μια και με κοιταζει επιμονα και μου λεει " δεν υπαρχει εδω τετοιο μαγαζι μηπως σας ειπαν καπου αλλου?" και με ξανακοιταει....και της λεω συγνωμη μην με κοιτας δεν ξερω τιποτα απο εδω....απο αθηνα ειμαι..... και περνω την απαντηση.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς και φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα καλα λεω δεν ξαναμιλαω! αν ηταν τιποτα αντρες αντι για κοπελες θα βρισκομουν μεσα στο νερο....! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
οφ τοπικ
μαλλον θα σου καναν ναζακια για την συνοδο σου...στο χιουμορ το παν ειναι να το καταλαβεις και να απαντησεις ..π.χ εγω θα ελεγα
Καντε με καλα ρε κοριτσια ελατε να γινουμε μια παρεα ολοι :whistle:να μας μαθετε την πολη σας...
Βεβαια η συνοδος μου θα ηταν ενα ψιλοθεματακι:hystericalbs1::hysterical bs1:
Το παρκαρα χθες σε αρκετα ανετο σημειο για να παρω κατι πραγματα και οριστε το αποτελεσμα:
https://s17.postimage.org/gnenc22hb/...7_17_06_51.jpg
image sharing
Φυσικα ουτε λογος για καποιο σημειωμα.
Γιαννη σε ματιασαν φιλε! Μια το BMW χαρακιά, τωρα το Ναβαρα!! τι γινεται?:facepalm:
:( κριμα ρε Γιαννη,καποιοι δεν σεβονται την περιουσια του αλλου!!!:thumbsdown:
...μαλλον καποιο φορτηγο πρεπει να σε "στριμωξε".....αλλα τωρα τι να ψαχνεις,το θεμα ηταν να μην γινει.
Τι να πω,γκαντεμιά...Κρίμα ρε γμτ...
Εσύ να είσαι καλά και όλα θα τα φτιάξεις