α δηλαδή ή ιντερνετ ή κλήσεις :th_Laie_67-1:
Printable View
α δηλαδή ή ιντερνετ ή κλήσεις :th_Laie_67-1:
το πακετο σου εχει data plan?
τι συνδεση εχεις?
εχει περαστει APN σωστα?
έχω mobile internet unlimited της vodafone
τα APN λογικά είναι σωστά γιατί ήταν περασμένα στη συσκευή μαζί με τη κάρτα της vodafone
παιδια εχετε αντιμετοπισει θεμα με την πτωση της μπαταριας σε 3gs???προσεξα χτες οτι κατεβηκε απο το 100 στο 80 μεσα σε 4 ωρες για πλακα...λετε να εχω προβλημα..δεν το λιωνω το κινητο και το πηρα το φεβρουαριο...
ναι εχουμε.
για το θεμα της μπαταριας μπορεις να απενεργοποιησεις πολλα και να σου κραταει εως και 40% περιπου περισσοτερο.Το θεμα ειναι οτι χανεις πολλα + του κινητου.
Η αλλη λυση ειναι απλα μια καινουρια μπαταρια αυξημενων αμπερωρων οπου με κοστος κατω απο 10ε εχεις τα παντα ανοιχτα και το κινητο κραταει 2 μερες.....
Οσο για το θεμα πτωσης του σηματος bimmer, μηπως αναβαθμισες O.T.A, τον παροχο????
Εχω ακουσει και αλλου προβληματα με vf GR 8.1
πατρινε ειναι οτι πρεπει για πουλ μουρ!!!!
Το μενου ειναι το κλασικο κινεζικο που εχουν ολα του ειδους.
Εχω μια φιλη που πηρε ενα τετοιο και μολις επιασε το κανονικο στα χερια τρελαθηκε...
Απο αποσταση δε ξεχωριζει καθολου, αλλα στο χερι ειναι η μερα με τη νυχτα.
ασυρματο και τετοια εχει το κινεζικο? δηλαδη απο εφαρμογες λεει τιποτα? αξιζει? βασικα αυτο που εχω βρει ειναι με 2 σιμ και μιας και το δικο μου εχει αρχισει να παλιωνει ελεγα να το παρω γιατι εχω δυο νουμερα σε μια συσκευη. δεν τις μπορω καθολου τις δυο.. αξιζει να το παρεις η ειναι πατατα?
πατρινε...
τα παντα εχει το κινεζικο...!
τα παντα κανει κ μαλιστα πολυ καλα!
ποιοτικα φυσικα δεν ειναι μηλοφωνο ή καποιο αλλα της ιδιας ταξης χρηματων..αλλα αυτο το οποιο κανει κ για τα λεφτα που διαθετεις το κανει αξιοπρεπεστατα!
δεν διαθετει τα γραφικα ή τα χρωματα των ακριβων κινητων που συζηταμε...
ομως κ αυτα καλυπτουν μια πληθωρα εφαρμογων που δεν σ αφηνουν αδιαφορο! (ειδικα με τετοια τιμη-μεχρι τιβι εχουν κ μαλιστα ...καμπανα)!
Mια χαρα ειναι τα κινεζικα αν εξερεσεις οτι καποια σκανε(κανονικα μπουμ) γενικα με χρηση καινε, οι εκπομπες(κυμματων) που κανουν ειναι τεραστιες σε σχεση με τα υπολοιπα επωνυμα και μερικα αλλα.
Αν μιλαμε φυσικα για ενα κατοσταρικο, παρτο.Δεν εχεις να χασεις τπτ.Απλα πραματακια θα στα κανει μια χαρα και οπως ειπε και ο βασιλης μερικα παιζουν και τηλεοραση.
Ειμαι σιγουρος οτι ο βασιλης δε πηρε και τετοιο γιατι δε παιζει digea, να βλεπει την οικογενοια κλικλικου!!!!! :p:p:p
προχθες μου χτυπησε ο ταχυδρομος....
Και δν αργησε πολυ να γινει το μπαξιμο!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...0&d=1287260334
εγω το εσπασα και δεν εχει κανενα προβλημα.
υπαρχουν πλεον και τα δυο.Και το ποισον και το λιμερειν.
Διαλεγεις και περνεις...
https://www.iphoneexplorer.net/
explorer για τα μηλοφωνα μας...
αν εχετε κατι καλυτερο ...ποσταρε το...!:thnx:
Cockpit Recorder
οτι λεει ο τιτλος!!!
βαλτε μια βαση στο τζαμι κ ξεκινηστε...!!!:th_Laie_67-1:
αξιζει!:thumbsup:
απλα ...αν το τοποθετησετε κ το λειτουργειτε, ψαξτε κ σεις τον τροπο να κατεβαινει το αποτελεσμα στον υπολογιστη οπως ακριβως φαινεται στο iphone!
βρηκα μεσω του iphone explorer το αρχειο αλλα μου το κατεβαζει μονο σαν βιντεο χωρις δλδ τις πληροφοριες που παρεχει το πραγραμμα!!!:thumbsup:
σημερα περασα την παρακατω εφαρμογη Metadata
Παααααρα πολυ χρησιμη θα λεγα για οσους θελουν να ξερουν τα mb που ανεβοκατεβαζουν !thumb
Ηρθε η ωρα και εγω να αρχισω να γραφω σε αυτο το θεμα.
Πριν απο λιγες ωρες εμπαξα μηλοφωνο,θα πρεπει πω δημοσια ευχαριστω στον Χρηστο (Aceman1925) για την πολυτιμη βοηθεια του να μου ανοιξει τα ματια και να με βαλει στο χωρο του μηλοφωνου.
Χρηστο ευχαριστω για τις 4 ωρες που σπαταλησες να μου δειξεις σχεδον ολα τα κολπα του απιστευτου κινητο.
Ξερετε ειναι το απιστευτο που το ειδα και δεν το πιστευα :hystericalbs1:.
Το iMove είναι το πρώτο μοντέλο αυτοκινήτου που παρουσιάζει η Apple.
Σχεδιασμένο από έναν 20χρονο ονόματι Λιβίου Τούντοραν δεν θα μπορούσε από το να ήταν απλό, έξυπνο, χαριτωμένο, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την Apple να προσφέρει στο κοινό τεχνολογίες εύκολες στη χρήση.
Το τριθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες για οδήγηση στην πολή, ενώ οι τεχνολογίες του, όπως μια οθόνη αφής που θα καλύπτει όλο το ταμπλό, ή τα ειδικά λουριά που θα επεκτείνουν τον χώρο αποσκευών,
θα προσφέρουν το... κάτι παραπάνω.
Ωστόσο, για τους λάτρεις των κάμπριο, ο Τούντοραν το έχει φανταστεί και με αφαιρούμενη οροφή!
https://www.auto24.gr/ast/cov/iM/iMove_sd_b.jpghttps://www.iphonehellas.gr/forum/in...attach_id=8665
Στην εξωτερική εμφάνση χρησιμοποιούνται φωτοχρωμικά υλικά που το βοηθούν να αλλάζει το χρώμα, τουλάχιστον στα διαφανή του μέρη, βάση μιας ποικιλίας προκαθορισμένων ρυθμίσεων, αλλά και του γούστου του κάθε οδηγού.
Το iMove μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά δεν είναι, καθώς κρύβει και αποθηκευτικούς χώρους. Σίγουρα αυτό δεν θα μπορούσε να είχε ξεφύγει από μια εταιρία, συνηφασμένη με την εξυπηρέτηση του κοινού.
Το εν λόγω μοντέλο προς το παρόν βρίσκεται μόνο σχεδιασμένο στα χαρτιά, ωστόσο ο συνδυασμός της εμφάνισης και των τεχνολογιών που θα φέρει , αναμένεται να δημιουργήσει νεά δεδομένα.
https://www.youtube.com/watch?v=uLUW...layer_embedded
δε ξερω αλλα το σιγουρο ειναι οτι το ξεκλειδωμα ειναι νομιμο και πρεπει να το κανουν ολοι!
Δεν ξερω αν εχει ξανα συζητηθει το θεμα ,αλλα γνωριζει κανεις πως θα γινει να παιξει
flash videos? 3gs ειναι το κινητο με ios 4.0.
υπαρχει μεσω cydia μια εφαρμογη που σου δινει την δυνατοτητα...
νομιζω λεγεται frash
περισσοτερα θα σου πει ο καλλιτεχνης μας ο aceman!
Το frash δε μου παιζει τα videos απο το greek-movies για παραδειγμα ...
Tα flash-ακια στα site τα δειχνει.
Ουτε με το mobile cinema εκανα κατι ουτε με το videohamster.
thx vasili :)
flash σωστο ακομα μη περιμενετε να δειτε.
Υπομονη.(και για αυτο)
με απασχολουσε λιγο καιρο τωρα το θεμα ιντερνετ με τον σαφαρι.
Οι μπαρες πανω και κατω αφηναν αρκετα μικροτερο χωρο στη σελιδα.
Αρχικα ειχα κινηθει περνωντας τον vanilla αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουσε να μου αντικαταστησει τον μαμα!!!
Με χαρα διαπιστωσα πριν καμια βδομαδα οτι κυκλοφορισε ενα tweak στο cydia που αλλαζει πολλα μειων του σαφαρι και επιτελους τον κανει να δουλευει και με επιλογη πληρης οθονης(!)
και με επιπλεον multitouch επιλογες για πολλες απο τις λειτουργιες του(refress, new tab, change tab, bookmarks κ.α)
O developer Yllier αναφέρει:
https://www.youtube.com/watch?v=ZuX1...layer_embeddedΠαράθεση:
Use Safari like never before!
Offers a FullScreen mode. Also makes Safari a real multitouch browser.
Adds many new Gestures like two and three finger swipes, three finger tab, shake…
Assign different actions to the gestures like switch tabs, go back, go forward, create new tab close current tab, and so on..
With this, Safari is a really intuitive and cool web browser.
πηγη: www.redmondpie.com
Οι πρωτες version αναφερθηκαν για bugs και οτι καποιες φορες ο σαφαρι κρασαρε.
Πλεον δεν εχει αναφερθει τπτ και φαινεται πως ολα δουλευουν ρολοι.
Μονο αν εχετε ios4 θα παιξει και θα το βρειτε στο repo του bigboss εναντι 1.5$ ή αλλου:whistle: εναντι πολλων χαμογελωνthumb
Καλο σερφαριμα!
Κανενα cool θεματακι απο το cydia εχετε να προτεινετε;
Με screenshot κατα προτιμηση;
(μηπως να ανοιγαμε και νεο θεμα αν υπαρχει ενδιαφερον;)
για 4ρι εχω το black hd και ειναι αρκετα διακριτικο με μερικα ομορφα εικονιδια
για 3gs ειναι το icarbon που ειναι παρομοιο και μια περιοδο ειχα και το bmw M power που ειχε και animation στο backround αλλα τα εικονιδια ηταν...πολυ bmw :p
Κατ εμε κανενα θεμα δν ειναι ωραιο απο μονο του Σταματη.
Θα κατεβασεις ενα θεμα που σ αρεσει για κατι, θα περασεις απο πανω μια γραμματοσειρα, θα βαλεις απο πανω και θεμα για μνμτ, για dialer, κλπ.
Μεχρι δλδ να βγει κατι ωραιο.
ε...φτιαξε μας κιολας ρε χρηστακο...
ανεβασε κανα τελειωμενο δικο σου...αλλα χωρις ledακια ε?:thumbsup:
αληθεια...
με το σκουτερ τι εκανες ?
περιμενουμε απαντηση στο επιμαχο θρεντ!
εχεις παρει επ ωμου το iphone thread κ δεν κοιτας τιποτα αλλο ε?:th_Laie_67-1:
μακαρι να μπορουσα και να ηταν τοσο απλο αλλα δε παει ετσι βασιλη!
Ενα θεμα το στηνεις στο winterboard βαζοντας οτι σε ενδιαφερει πιο ψηλα απο καποιο αλλο που δε σ αρεσει.Αν πχ σε ενα θεμα δε σ αρεσει το lockscreen περνας το θεμα και περνας και ενα lockscreen που σ αρεσει.
Πας μετα στο cydia και στη λιστα που εχεις βαζεις το lockscreen πιο ψηλα απο το θεμα σου για να "πατησει" απο πανω.
Με μερικα απανωτα πατηματα καταληγεις καπου.
Σ αυτο που εχω αυτη τη στιγμη (BlackHD) παταω απο πανω του περιπου 8 ακομα πραγματακια για να κανει και να ειναι οπως θελω:original:
Μη ξεχνας οτι η λεπτομερια κανει τη διαφορα....:whistle:
Τα εχω δει βασιλη αλλα χωρις μεταφορικο ειναι ταξιδι να παω εκει και εχω και καποια προβληματα με τη δουλεια τελευταια(τι προτοτυπο).
Δε το χω ξεχασει και θα το κανω μολις μπορεσω
https://audiko.net/
ringtones δωρεαν για ipnone k φυσικα για ολα τα κινητα!!
Το Skyfire έρχεται στο iOS σε λίγες μέρες στα 2,99 δολάρια, στο App Store. Είναι η πρώτη τέτοια αίτηση προς έγκριση της Apple για τη διαμονή στο App Store της.
Το Skyfire έρχεται και με μία καινοτόμο λύση την υποστήριξη flash βίντεο. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε μια σελίδα που περιέχει flash βίντεο, τότε ο server του Skyfire κατεβάζει το βίντεο και το μετατρέπει σε HTML5 (το οποίο η Apple υποστηρίζει). Στη συνέχεια το Skyfire εμφανίζει τη μικρογραφία του βίντεο και έτσι οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ και δουν το βίντεο από τους server της. Προσοχή όμως, τα flash παιχνίδια και το streaming βίντεο δεν υποστηρίζονται για μετατροπή.
Το Skyfire αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στη δεύτερη έκδοσή του (2.0). Πιο κάτω υπάρχει ένα βίντεο παρουσίαση των δυνατοτήτων του που έχει ετοιμάσει η ομάδα του.
πηγή :mynextphone.gr
https://www.youtube.com/watch?v=KGai5Nf9BwU&feature=player_embedded"]https://www.youtube.com/watch?v=KGai5Nf9BwU&feature=player_embedded
FaceTime και σε 3gs για οσους το θελουν.
Λειτουργει με τη πισω καμερα οπως ειναι λογικο!
https://www.youtube.com/watch?v=YI6FfHmtJ88&feature=player_embeddedΠαράθεση:
apps.iphoneislam.com
Add repo and install.
Οποιος το περασει και θελει ας μου πει να κανουμε δοκιμηthumb
σε jailbroken iphone 4 που φοράει 4.0.2 έχω περάσει ένα παιχνίδι (angry birds) απο installous.
Όταν πάω να κάνω συγχρονισμό δεν εμφανίζει το παιχνίδι στα apps και το itunes για να προχωρήσει μου ζητάει να αφαιρέσει το παιχνίδι απο τη συσκευή.
Ξέρει κανείς γιατί το κάνει?
ανοιγωντας το itunes στο πσ, μολις συνδεσεις το κινητο σου βγαζει το "ονομα" του κινητου.Εκει πατα δεξι κλικ και "transfer pur....".
Λογικα θα σαι οκ μετα