(sorry off topic) ...Παντως απο εμπορο που εν ετη 2010 εξακολουθει ν' αποκαλει το service book......... full book service , εγω δεν αγοραζω ουτε πατινι για την κορη μου.
Printable View
(sorry off topic) ...Παντως απο εμπορο που εν ετη 2010 εξακολουθει ν' αποκαλει το service book......... full book service , εγω δεν αγοραζω ουτε πατινι για την κορη μου.
πανο αυτο που λες ειναι ενα αλλο, το οποιο μαλιστα ειχε και ηλιοροφη!
εγραφε "γνησιο" και απο κατω στα εξτρα, γινοταν πανικος...
αυτο του κολιοπουλου ειναι διαφορετικο και απ΄οτι λενε οι πληροφοριες μου ειναι γνησιο.
Το 'χασα το επεισόδιο...
Ωραία πράματα! Να το χαίρεσαι το όπλο Χριστόφορε!!!
Μετά από αυτή την εξέλιξη προτείνω την αναβάθμισή σου από Σεφ σε Maitre χεχεχχεεχε :thumbsup: :thumbsup: :th_Laie_67-1:
Ελάχιστα -ίσως κανένα- επιβατικά αυτοκίνητα στον πλανήτη μπορούν να πλησιάσουν την αίσθηση Go Kart όσο το κάνει ένα Ε46 Μ3 CSL ...τα γκάζια και τον ήχο τα αφήνω απ' έξω... thumb
Μιας και μιλαμε και για πωλησεις σημερα με πηρε τηλεφωνο ο service manager της γεννικης αντιπρωσοπιας bmw εδω στην Κυπρο και μου ζητησε να παω να πιουμε καφεδακι στο γραφειο του.
Ο τυπος ειναι και αυτος λιγο τρελας και μεταξι αλλων εχει μια Ferrari 360 stradale ( που του την πουλησε ενας συγχωρεμενος φιλος μου) και ενα Porsche RS παλιο.
Για να μην τα πολυ λεμε , ο ανθρωπος μου ειπε να πω μια τιμη και το αγοραζει σημερα.
Του ειπα is not for sale και αφου με πιεσε πολυ....
κανονισαμε να του δωσω το Σαββατο ολη μερα το δικό μου για βολτες και θα μου δωσει και αυτος το Stradale ολο το Σαββατο :hyper: για βολτες με την Τσιφουλα.
Αυτη η κοπελα απο σεηκερ σε σεηκερ πηγαινει.
Την τσακισες τη γυναικα.
Δεν προκειται να ξεχασω την πρωτη μου αισθηση οταν ειδα csl μιλαμε για 5 χρονια (μολις το ειχε παρει ο Αlexcsl) . . .
Δεν προκειται να ξεχασω την πρωτη μου βολτα ουρλιαζοντας εκεινη η εισαγωγη του . . .
Ουτε θα ξεχασω την φτερουγα του εν ωρα γλυστριματος . . .
Του αλλαζα λαστιχα και αγχωθηκα . . .
Χριστοφορε καλοριζικο καλοταξιδο να το χαρεις οπως του αρμοζει ξερεις εσυ . . .
πρως το παρόν του δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στην ευθεία...
έτσι να του σπάσει λίγο τον τσαμπουκά, μην πάει και του τσαμπουκαλευτεί
σε καμιά στροφή...:D:D
υγ. ο γιατρός να υποθέσω πάλι για πούλημα το έβαλε το 335 μετά το
ξεβράκωμα που έφαγε???:whistle::whistle:
Συμπεθερε τα 335 ειναι πολυ γρηγορα στην ευθεία και εχουν για πρωινό τα csl (στην ευθεια).
Ομως εμεινα ικανοποιημενος γιατι το 335 του γιατρου με ολα του τα περιφεριακα και τον vishnu, με το προηγουμενο Μ3 με σουβλιζε με πιεση μολις στο 0.6. Απο ρολλ δευτερες μου εριχνε κιαλι ( που λεει και ο Γιωργαρας 850) και δεν μπορουσα ουτε δευτερολεπτο να σταθω διπλα του. Και ας ημουν και τιμιος και εφευγα απο την δευτερη κόρνα. Τιποτα δεν μπορουσα να κανω.
Προχθες απο πρωτες το 335 δουλευε 0.9 και στα 600-700 μετρα ηταν πισω 2 κενα και απο δευτερες ρολλ ηταν πίσω μισό αμαξι.
Ομως το 335 μπορει και δουλευει μεχρι 1.2-1.3.
Εμενα στο συγκεκριμενο πατημα-χαβαλε που καναμε με τον γιατρο δεν με ενδιεφερε να περασω το 335 αλλα να συγκρινω τις επιδοσεις του και σε ευθεια με το Μ3 που ειχα. Και τα συμπερασμα μου ειναι οτι στα 700-800 μετρα το παλιο μου Μ3 ειναι πολλες καροτσες πισω απο το csl. Κολωνα που λεμε.
Απο ρολλ 2αρα ή τριτη ταχυτητα, που παιζει μεγαλο ρολλος το βαρος ( αφου η ροπη με το Μ3 ειναι σχεδον η ιδια) η διαφορα με το Μ3 ειναι η διπλασια.
Φίλε Χριστόφορε, καλοτάξιδο !!!!!!!!!
ευχαριστω Νικο.
Δεν εκατσε η φαση το Σαββατοκυριακο που περασε λογο οικογενειακων υποχρεωσεων (παιδικο παρτυ του Χιτλερ του μικρου λογο γενεθλειων) και δωσαμε ραντεβού για το επομενο...
180 ευρω το φίλτρο του αερα ρε παιδια. Λες και ειναι απο χρυσό.:ranting2: Και ακομη το παιριμενω να ερθει αφου δεν υπαρχει σε στοκ.
Μπηκε και η μαμα αναρτηση.
Ειναι λίγο πιο ψηλό τωρα, τουλαχιστον καταβενει την ραμπα του γκαραζ μου. Το αμαξι φυσικα και δεν εχει το κρατημα που ειχε με το σετ απ της AST αλλα και παλι στριβει με οσο αντεχει η καρδια σου...
Ειναι πιο μαλακη ακομη και απο το μεσέο σταδιο σκληροτητας της ρυθμιζόμενης αλλα πιο χαμηλη και πιο σκληρη απο του Μ3.
Για τα γουστα μου ειναι πολυ ξεκουραστη και πολύ καθημερινη.
φωτογραφιες ποτε θα δουμε;
Απο που απ την μαμα αναρτηση?
Αμα υπαρχει μονο μια γεννικη αντιπροσωπια σε ολη την χωρα τι περιμενεις ρε Αλεξανδρε?
Χριστοφορε τη παγκοσμιοποίηση την έχεις ακουστα; Εγώ φοραω ITG με 80 ευρώ.
Μακρυά από ITG σε CSL.
Περνάνε διάφορα μέσα στην εισαγωγή...
καταρχήν πρίν το φορέσεις πρέπει να κάνεις ένα γερό πλύσιμο το αυτοκίνητο
με του σφουγγάρι, για να μαλακώσουν οι ίνες του...μετά πρέπει να το πάρει
η συμπεθέρα και να πλύνει 236 πιάτα ακριβώς με φέρι και μόνο φέρι, για να
πάρει το λαδάκι απο τα πιάτα. κάτι σαν το λάδωμα του κ/ν φίλτρου φαντάσου,
μόνο που γίνεται με διαφορετικό τροπο...
αφού τα κάνεις όλα αυτά το πετάς στο στεγνωτήριο και τέλος το βάζεις στο
αμάξι...
Επ ευκαιρια ακομη να το πλυνω το αμαξι...
Τοση περιποιηση δηλαδη...
Μου φαινεται οτι το αμαξακι θα τον πεθυμισει τον εγγλεζο.