Αρχικό μήνυμα απο
mrclouzo
Χαίρομαι που (σχεδόν) όλα πήγαν καλά :thumbsup:
Το θέμα του υπολογιστή ταξιδιού μάλλον θα λυθεί με coding. Όσον αφορά το idrive controller 2 σενάρια είναι πιθανά : είτε είναι ελαττωματικό είτε το αυτοκίνητό σου υποστηρίζει KCAN2 οπότε χρειάζεσαι το touch controller. Αν ήσουν πιο κοντά θα μπορούσαμε να το βάλουμε στο δικό μου να δούμε αν λειτουργεί. Λένε ότι όλα τα fxx series παραγωγής από 07/2013 και μετά έχουν KCAN2 (άρα σε αυτά το touch controller είναι plug and play). Για το handwriting module χρειάζεται extra μια ecu που μπαίνει κάτω από το idrive controller, καλωδίωση και coding. Αν το δικό σου υποστηρίζει KCAN2 επιστρέφεις το navi idrive controller και τσιμπάς ένα touch. Ή απλά κρατάς το μαμά idrive controller, απλά δεν έχει το κουμπί navi και δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο αυτό με το navi.
Σήμερα αναβάθμισα και τους χάρτες σε 2015-2, υπάρχει προγραμματάκι που δημιουργεί τον FSC code που χρειάζεται για το vin του αυτοκινήτου που ήταν το NBT (donor vin). Επίσης υπάρχει link για download του χάρτη. Περίπου 45 λεπτά χρειάζονται για να φορτωθούν οι χάρτες από στικάκι στο NBT. Φυσικά όλα αυτά είναι free :original:
Όσον αφορά τις μετρήσεις από τα sport gauges, εγώ έχω δει μέχρι 120-122 άλογα και περίπου 27 κιλά ροπή. Φαίνεται να είναι αξιόπιστα.