Εννοεί ποσά λεφτα σκέφτεσαι να δώσεις για το καινούργιο σου αυτοκίνητο!
Printable View
αυτο που θα προτιμουσα θα ηταν η ανταλλαγη η να το δωσω οσο λεει στην αγγελια και να
προσθεσω κανα χιλιαρικο,ανταλλαγη θα εκανα ακομα και με ε90 που ειχα αλλα μονο φορτωμενο με εχτρα απο 2000κυβικα και πανω
alexm την ταπετσαρια στο αμαξι σου την εχεις κανει σε ελλαδα η το πηρες ετσι απο bmw
επειδη δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει,θα ηθελε καποιος απο εδω μεσα ανταλλαγη
το αυτοκινητο στις φωτογραφιες δεν ειναι πλυμενο
335 θα βρεις πολλα
Μ5 λιγότερα.
Αν υποθέσουμε σε ενα παράλληλο σύμπαν(!) οτι έδωσες 10k το αμαξι σου, νομίζεις οτι με 1αντε 2 χίλιαρικα θα πάρεις 335 πόσο μαλλον M5??
Και αν παλι στο οδό σύμπαν με αυτο της πώλησης πάρεις 335 (για Μ δε κανω λόγο) πρεπει να υπολογίσεις 18 με 20 χίλιαρικα + οτι χρειαστεί να κοιτάξεις όταν το παρεις + με οτι φορολογικά σου προσθεθουν + πολλα περισσότερα γκάζια στα πόδια σου που πρεπει να σεβαστείς για να μν σε στείλουν.
για μ5 δεν το σκεφτομαι αλλα για 335 ισως καταφερω να πετυχω τιποτα σε ανταλλαγη
Τοτε θες αλλα 6-7000
λεγοντας ανταλλαγη εννοω διχως χρηματα η το πολυ 1000 αναλογα το αυτοκινητο,οπως ακουσατε κανω και με ε90,το οποιο θα πληρει καποιες προυποθεσεις
Έχει στο car ένα Ε90 lci 335 που το είχε ξάδερφος μου,το έδωσε ανταλλαγή για 116d,είναι άριστο,πλέον το πουλάει αντιπροσωπεία στην Ηλιούπολη,δες στο car μαύρο με 56000χλμ.Ειμαι από κινητό και δεν μπορώ να βαλω link.Edit:τωρα είδα το μήνυμα σου, δεν πρόκειται να πας σε 335,πήγαινε σε 325 Ε90 προ φεις
Δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα...
απο τη μια θελω να μπαξω πραγματα στο αμαξι αλλα τελικα το πουλαω.
Να ειχαμε να λεγαμε δλδ.
Τεσπα,περι πωλησης :
Θα ήθελες να μας πεις αν το αμαξι ειναι δικο σου η αν εισαι έμπορος που το πουλάς αλλα και το ιστορικό του ;
Ειναι καθαρό απο τρακάρισματα κλπ ;
ειμαι ιδιωτης δεν ειμαι εμπορος,αγορασα αυτο το αυτοκινητο γιατι μου αρεσε πολυ,δεν ηξερα ομως πως ηταν οι επιδοσεις του σε σχεση με το βαρος,ετσι το πουλαω οσο το πηρα για να
παρω ενα αλλο πιο μικρο οχι σε κυβικα,το αυτοκινητο ειναι αριστο,τα χιλιομετρα πραγματικα,καθως και του εκανα μεγαλο σερβις,δουλευει αριστα
θα ηθελα να κανω μια ασχετη ερωτηση για να μου λυθει η απορια:οι ταχυτητες στο χερι μπαινουν μονο οταν το αυτοκινητο ειναι αυτοματο-σειριακο(εννοω τα paddles στο τιμονι)
Ναι μόνο τότε! :original:
ευχαριστω
και αλλη μια απορια:αληθευει οτι υπαρχει μυστικο μενου στο idrive
ευχαριστω
Στο youtube βρήκα αυτό...
https://www.youtube.com/watch?v=EEuwpM49f70
σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω
Όπως σε κόβω δεν ψήνεσαι να το δώσεις,οπότε ξεκινά για M54B30 και 4 19αρες και θα το ξαναερωτευτεις.....
παιδια θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα:τι ειναι το κουμπι dsc που οταν το παταω
εμφανιζεται στην οθονη dtc(εγω ηξερα οτι το dtc ειναι το αντισπιν,αλλα το dsc μηπως ειναι καποιο sport mode)
οταν διαλεγω αυτη την επιλογη το αυτοκινητο αλλαζει λιγο συμπεριφορα πηγαινοντας πιο σφηγμενο τι ειναι αυτο;
Dsc:dynamic stability control
Dtc:dynamic traction control.
Αν το κρατήσεις πατημένο για πάνω απο 3 δευτερόλεπτα απενεργοποιούνται και τα δυο και καλά παντιλικια
σε ευχαριστω1.δεν εχω καταλαβει το αλλο γιατι οταν παταω το dsc στην οθονη βγαζει dtc,
2.και κατι αλλο αυτο ειναι απο μονο του ενεργοποιημενο3.οταν το ενεργοποιω τι κερδιζω
1)το dsc είναι ενεργοποιημενο,συμβαλει στην ευσταθεια του αυτοκινητου,το επαναφερει στην ταξη σε περιπτωση γλυστριματος. 2)το dtc σε αφηνει να ψιλοπαιξεις με το πανεμορφο κ@λαρακι τις Ε60 αλλα μεχρι ενός σημείου και οταν κρινει ότι το παρακάνεις σε επαναφερει. 3)δεν καταλαβαινω! Αν πατησεις το κουμπι παρατεταμένα κανει ένα γκλινκ και εμφανιζει ένα τεραστιο τριγωνο με ένα Α στη μεση....σημαινει ότι ΔΕΝ εχεις κανενα συστημα ευσταθειας ενεργο,αν δεν εισαι εμπειρος οδηγος,οπως εγω π.χ :whistle:,μην το κανεις..
Καλα όταν γυριζει το Ε60 δεν χωραει στον δρομο,σταματαει η κινηση στο αντιθετο ρευμα :facepalm:
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους,αν καταλαβα καλα το dsc ειναι ενεργοποιημενο παντα παρεχοντας ευσταθεια,to dtc με αφηνει λιγο ελευθερο και το πατημενο κουμπι κανει κολιες και ειναι λιγο επικυνδινο διοτι δεν εχω βοηθεια
Ακριβως είσαι πάντα με dsc εκτός αν θελήσεις να το απενεργοποιησεις,καλα δεν κάνει μόνο του κολιες με το κουμπί!!!
τωρα θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι αληθεια οτι εχει sport mode οπως δειχνει στο βιντεο
και αν θα μπορουσε να ενεργοποιηθει με αλλο τροπο αυτο γινεται μονο σε αυτοματο; https://www.youtube.com/watch?v=ooKbKNG7ddM