οταν διαλεγω αυτη την επιλογη το αυτοκινητο αλλαζει λιγο συμπεριφορα πηγαινοντας πιο σφηγμενο τι ειναι αυτο;
οταν διαλεγω αυτη την επιλογη το αυτοκινητο αλλαζει λιγο συμπεριφορα πηγαινοντας πιο σφηγμενο τι ειναι αυτο;
Dsc:dynamic stability control
Dtc:dynamic traction control.
Αν το κρατήσεις πατημένο για πάνω απο 3 δευτερόλεπτα απενεργοποιούνται και τα δυο και καλά παντιλικια
σε ευχαριστω1.δεν εχω καταλαβει το αλλο γιατι οταν παταω το dsc στην οθονη βγαζει dtc,
2.και κατι αλλο αυτο ειναι απο μονο του ενεργοποιημενο3.οταν το ενεργοποιω τι κερδιζω
bmwe60 (26-02-14), E60_Arkadia (25-02-14)
dafidack (25-02-14)
deepBLUE (25-02-14)
alexm (25-02-14), Andri (25-02-14), bmwe60 (26-02-14), Leonidas_E39 (25-02-14)
1)το dsc είναι ενεργοποιημενο,συμβαλει στην ευσταθεια του αυτοκινητου,το επαναφερει στην ταξη σε περιπτωση γλυστριματος. 2)το dtc σε αφηνει να ψιλοπαιξεις με το πανεμορφο κ@λαρακι τις Ε60 αλλα μεχρι ενός σημείου και οταν κρινει ότι το παρακάνεις σε επαναφερει. 3)δεν καταλαβαινω! Αν πατησεις το κουμπι παρατεταμένα κανει ένα γκλινκ και εμφανιζει ένα τεραστιο τριγωνο με ένα Α στη μεση....σημαινει ότι ΔΕΝ εχεις κανενα συστημα ευσταθειας ενεργο,αν δεν εισαι εμπειρος οδηγος,οπως εγω π.χ,μην το κανεις..
Καλα όταν γυριζει το Ε60 δεν χωραει στον δρομο,σταματαει η κινηση στο αντιθετο ρευμα![]()
bmwe60 (26-02-14), dafidack (25-02-14), Leonidas_E39 (26-02-14), Ptboul (26-02-14)
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους,αν καταλαβα καλα το dsc ειναι ενεργοποιημενο παντα παρεχοντας ευσταθεια,to dtc με αφηνει λιγο ελευθερο και το πατημενο κουμπι κανει κολιες και ειναι λιγο επικυνδινο διοτι δεν εχω βοηθεια
Ακριβως είσαι πάντα με dsc εκτός αν θελήσεις να το απενεργοποιησεις,καλα δεν κάνει μόνο του κολιες με το κουμπί!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 26-02-14 στις 11:56