για να δείτε πόσο κλασική περίπτωση βλάβης έχει ο εγκέφαλος, εκεί που δουλεύει close loop με μηδενικό φορτίο γυρνάει σε open loop
Printable View
για να δείτε πόσο κλασική περίπτωση βλάβης έχει ο εγκέφαλος, εκεί που δουλεύει close loop με μηδενικό φορτίο γυρνάει σε open loop
Δλδ τα ' παιξε ο εγκεφαλος με τα αρχεια που φορτωθηκαν?
Απο που τα βρηκες τα αρχεια ?
ο εγκέφαλος ως hardware δεν έχει πρόβλημα...το λογισμικό ασθενεί.
τα αρχεία τα βρήκε ο συνάδελφος ηλίας από το διαδίκτυο.
αύριο το απόγευμα πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα
thumbthumbthumbthumb
Αμα λυθεί το πρόβλημα και το φλασάρεις με αυτό που θες, βάλτε μια δοκιμαστικά με τον Ηλία να τραβήξετε τα αρχεία και ανεβάστε τα, μπορεί κάποιος να θέλει να το επιχειρήσει, ώστε να έχει τύχη thumb
Με το καλό πάντως, καλά ξεμπερδέματα! :original:
Στεφ εδω κολλαει η παροιμια οποιος παει για τα πολλα χανει και τα λιγα.... !!
ναι ναι παιδιά έχετε δίκιο αλλά φανταστείτε ότι βαρέθηκα να παρακαλάω διάφορα συνεργεία να μου κάνουν τη δουλειά.
βλέπετε δεν έχει αρκετό φαγητό η δουλειά για να ασχοληθούν. ελάχιστοι οι επαγγελματίες στην ελλάδα. αυτοί που δεν ασχολήθηκαν μαζί μου έχασαν κι άλλες δουλειές που θα κάνω.
γι αυτό ευχαριστώ τον ηλία (wheelman) που αμέσως ανταποκρίθηκε να με βοηθήσει κι ας τα θαλασσώσαμε.
μέσα από αυτές τις διαδικασίες μαθαίνουμε κι ας παθαίνουμε
Στέφαν για ψάξε εδώ...
https://bmwcoders.com/
Δεν το καταλαβαίνω το πνεύμα σου Γιώργο...
Δηλαδή οι χάρτες του Vishnu στο νετ τι είναι? Άνετα μπορείς να μοιραστείς αρχεία απο το internet και τα προγράμματα (που ευτυχώς υπάρχουν για τα BMW) κάνουν άψογα για flashαρίσματα! Το συνεργείο τα ίδια ακριβώς προγράμματα έχει (μιλάω για Ε46 οχι νεότερα μοντέλα). Απλά πρέπει να ξέρεις τι ακουμπάς και τι κάνεις thumb
Υ.Γ Και φυσικά ολοι δεν είναι μάστορες, ούτε οι μάστορες θα γίνουν κλέφτες
τι να ανεβάσω ρε Bill, είναι 16GB !!!
Αν κάποιος θέλει μπορεί με μια αναζήτηση να τα βρεί...
Γίωργο κανείς δεν το έπαιξε "Μάστορας", never the less με αυτήν
την λογική κανείς μας δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί τα πενβέ tools.
Και θα έπρεπε κάθε φορά να σκάμε και Χ Ευρώ έστω για μια διαγνωση.
Εννοείτε ότι είναι καλύτερα σε κάποιο συνεργείο, άλλα ο καθείς
παίρνει τα ρίσκα του και πράττει αναλόγως...
Εγώ είχα την διάθεση και τα μηχανήματα,
αν κάποιος είχε το know how ας βοηθούσε !!!
Εσύ κάτσε φρόνιμα, μην πετάξω κάνα σαλίγκαρο πάνω και δεν θα με βλέπεις
ούτε με κυάλια μετά :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Παρανόηση Ηλία! :D Με τι λέξη πρόγραμμα εννούσα το dump αρχείο απο τον εγκέφαλο εφόσον φλασαριστεί σωστά thumb
ωχ ωχ ωχ... Για TORNADO ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΟ σε βλέπω Ηλία παρέα με τον Γιώργη... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1: (πλακίτσα :original: )
όλα καλά.
ο εγκέφαλος προγραμματίστηκε άψογα αυτή τη φορά.
το αυτοκίνητο ζωντάνεψε ξανά, η ροπή άμεσα εμφανής παρ'όλο που χρειάζεται κάποια χιλιόμετρα για να κάνει προσαρμογές ο εγκέφαλος.
σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι :thumbsup:
Με ποιο πρόγραμμα δουλεύει;Με το αρχικό που είχε το αυτοκίνητο ή αυτό για τη βελτίωση;
Πως το βλέπεις αξίζει τον κόπο η άδικα η ταλαιπωρία;έχει διαφορά;
20 λεπτά διαδικασία ταλαιπωρία δεν το λες...
φυσικά αξίζει τον κόπο ο πιό ζωντανός κινητήρας και η κατάργηση του σφάλματος "Catalyst system efficiency below threshold"
Βασιλη προβλημα σου και του καθενος βεβαια να προγραμματιζει κατι ετσι στο ποδι σε φιλικο κλιμα και καφεδακι αλλα οπως ακριβως το λες ειναι στην ΤΥΧΗ !!!
Οσο για το βισνιου εχουμε παραδειγμα τρανο του τι απεγινε καποιο μοτερ με το σκαλισμα ...:whistle:
Ακριβως για διαγνωση καλα ειναι ,παραπερα θελει ειδικες γνωσεις !!!
Αφου το εφτιαξες πες μας αν τελικα το εκανες μονος η σε ειδικο...
ζορίζεστε χωρίς λόγο.
με πλήρη γνώση του ρίσκου αποφάσισα να δοκιμάσω με τον ηλία να κάνω κάτι που δεν είναι επιστήμη, αλλά εγκατάσταση προγράμματος (ούτε καν προγραμματισμός).
αν πχ έκαιγα τον εγκέφαλο θα έπαιρνα άλλον. τόσο απλό.
αν έπρεπε να πάω πίσω το χρόνο, πάλι θα το έκανα γιατί έμαθα κάποιες διαδικασίες που δε θα τις μάθαινα αλλιώς.
δε μου αρέσει να είμαι αποκομμένος από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου μου, δηλαδή απλώς να πληρώνω άλλους να μου το φτιάχνουν κι εγώ να μην έχω ιδέα.
το φλασάρισμα το έκανε ένας πολύ καλός πιτσιρικάς (κυριολεκτικά) παρουσία του πατέρα του που είναι ειδικός. απ'ότι μου είπε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν από το καλώδιο usb, μιας και δεν περνάνε όλα τα δεδομένα.
ξαναοδήγησα το αυτοκίνητο το βράδυ και μου φάνηκε ακόμα πιο δυνατό. άκουγε με έκτη και 900 στροφές
Για 325 μ54 κάνει;η είναι μόνο για 330;
Ο πιτσιρικας προφανως ειναι σε συνεργειο ετσι ?
Αν ειναι ο γιος του Ηλια (οχι του Γουιλμαν :th_Laie_67-1:) που γνωριζουμε καποιοι δεν θα σου πηρε ουτε ενα ευρω.
Καλο ειναι να τα συζηταμε ολα εδω μεσα πριν κανουμε κατι..
Για παραδειγμα.. για καποιους που ειναι πιο διαβασμενοι με οτι εχει να κανει γυρω απο τους υπολογιστες και τα προγραμματα κτλ.. ειναι αυτονοητο να εκαναν ενα back up του "μαμα" προγραμματος..
Καποιοι λιγοτερο γνωστες.. δεν τα σκεφτονται ολα.. (οπως πχ εκανε ο Στεφανος).. και πιθανον κι εγω αν εκανα κατι αντιστοιχο..
Βεβαια τελος καλο ολα καλα.. και φυσικα αν γινοταν μλκι@, υπηρχε λυση οκ.. οπως λεει ο Στεφανος και φυσικα πηρε το ρισκο εις γνωση του..
Ολα ΟΚ λοιπον.. :)
Θα ηθελα να πειραματιστω κι εγω.. αλλα τα ψιλο φοβαμαι αυτα.. :D
κανένας δεν κάνει back up σε αυτή τη διαδικασία αφού αν αποτύχεις, ξαναφλασάρεις με όποιο πρόγραμμα θέλεις. δηλαδή πουθενά δεν το έχω διαβάσει, ούτε γίνεται στα συνεργεία.
το πρόβλημα ήταν ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα δε μπορούσε να φλασαριστεί σωστά, ακόμα και το back up, αφού το πρόβλημα είναι στο hardware.
τώρα μη φοβάσαι...αφού έπεσε φως στο ζήτημα :original:
Χαιρομαι που εβγαλες ακρη !! Παρακολουθουσα το θεμα γενικα μιας θα πηρω και εγω ρισκο ( με αδεια του φιλου μου και ιδιοκτητη του οχηματος) και θα φλασαραω ενα smart 450 με νεο προγραμμα ! Ευχομαι να πετυχει ....εμεις παντως θα κρατησουμε backup μιας και το software μας δινει την δυνατοτητα!
Ακυρο αλλα μπορω να βρω προγραμμα και για το ε46 316ι με τον Ν42 ? :fountwtis::fountwtis:
Παιδιά μην μπερδεύουμε τα πράγματα,
backup μέσω του winkfp απλά δεν υφίσταται σαν επιλογή.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να έχεις πάρει backup
μέσω του ncsexpert όλα τα module, αλλά και αυτό δεν βοηθάει
στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Όπως είπε και ο Στέφανος απλά ξαναφλασάρεις.
Στέφανε σαφώς αλλάζει το πράγμα όταν έχεις OPS,
αλλά δεν νομίζω ότι είναι πανάκεια, εδώ ο άλλος το κάνει στον πάγκο!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dfgK...?v=dfgKh1I8QpA
Back up δεν κανει κανεις γιατι απλα δεν χρειαζεται οταν διαθετεις τα σωστα εργαλεια και προγραμματα και βασικοτερο οταν γνωριζεις καλα την διαδικασια ..
Αυτο που ΔΕΝ πρεπει να γινεται ειναι η υπερεκτιμηση καποιων δυνατοτητων και η προσπαθεια στην τυχη με ευχολογια...
Καλο το μικροβιο των DIY αλλα επειδη ασχολουνται και διαβαζουν πολλοι που ισως το παρουν αψηφιστα καλο ειναι να γνωριζουν μεχρι που φτανουν καποιες δυνατοτητες..
Στην τελικη βεβαια ολα φτιαχνονται ,πληρωνεις και επισκευαζεις !thumb
Υ.Γ αν διαβαζε ο Τζορνταν Χ3 θα με ευχαριστουσε που δεν τον ακουσα να "μπουμε" στον εγκεφαλο του δικου του:hystericalbs1::hystericalbs1:
ΔΕΝ υφίσταται απαγόρευση. αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει, να παίξει, να μάθει, να το κάψει, είναι ελεύθερος να το κάνει αφού επωμίζεται την ευθύνη.
επίσης δεν είναι rocket science. δεν είναι καν σοβαρό το θέμα.
θα μπορούσα να πω ΔΕΝ πρέπει να αγνοείτε τις συμβουλές των γιατρών να μην καπνίζετε. μιλάμε για το σώμα σας κι όχι για ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα. αλλά αφού γνωρίζετε τα ρίσκα σας, μπορείτε να το κάνετε :original:
ελευθερία παιδιά
Τον δικο μου εγκεφαλο μπορει να τον φλασαρει κανεις;;αν και ειμαι σε σειβ μοντ.....συνεχιζει και κανει μαλακιες
:thnx:
Υ.Γ ειχαμε διαροη σημερα....Τoubas knows
κατι διαφορετικο...
https://mosselmanturbo.com/remapping...25i-e90-218hp/