Κοιτα και σε 28αρη τιποτα.
Το ειχα ειναι πολυ τιμιο και τα σπρωχνει απροβληματιστα τα κιλα της 5αρας
Printable View
Κοιτα και σε 28αρη τιποτα.
Το ειχα ειναι πολυ τιμιο και τα σπρωχνει απροβληματιστα τα κιλα της 5αρας
καλησπερα κ παλι....η μπεμπα βρηκε απο προχθες νεο σπιτι!!!ειναι ενα 520 μαυρο με 150 αλογα.για το αμαξι οτι κ να πω δεν ειναι αρκετο για να περιγραψω το ποσο αψογο ειναι.μου τα λεγατε κ δεν το πιστευα...αν εξαιρεσουμε τα λιγα αλογα που εχει τα οποια στο ξεκινημα κυριως ειναι προβλημα καθ'ολα τα 'λλα ειναι ενα αμαξι αψογο κ ολοκληρωμενο!εχει απιστευτο περπατημα στο δρομο κ σε συνδιασμο με τα bilstein που φοραει μπορω να πω οτι αγγιζει την τελειοτητα,κι ας ακουγεται υπερβολικο!ειναι τελειως αθορυβο,δεν κουδουνιζει τιποτα,περναει απο καθε ειδους ανωμαλιες κ δεν νιωθει τιποτα κι ας φοραει 18αρια!!!ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος για την επιλογη μου κι ας χρειαστηκε να δωσω την αλητεια-παθος μου το 30αρι!δεν το μετανιωσα τελικα παρο΄λο που ειχα ενδιασμους για το τι θα αντιμετωπισω πηγαινοντας σε σειρα 5.παιδια...ειναι ΚΑΥΛΑ το αμαξι...μονο οσοι το εχετε με καταλαβαινετε,οσοι δεν το εχετε ειστε απλα ατυχοι.χαχα!!!αυριο αν εχει καλο καιρο θα το πλυνω κ θα το ποσταρω αναλογως....
:thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ. :thumbsup::thumbsup:
μπραβο γιαννη καλοταξιδο.
μη λες αλλα ομως γιατι χαλιομαστε!!
χαχα!!
:D
πρεπει να ναι οντως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο ε;;
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλορίζικο !! πολλά και ασφαλή χλμ να έχεις!! Να το χαίρεσαι !!!
καλοταξιδευτος!
καλοριζικο και καλοταξιδο!!!
Kαλορίζικο!!!Καλοτάξιδο!!!:thum bsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα!!!νικο το καλυτερο στο κοσμο δε θα το ελεγα αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο αμαξι οικογενειακο,με ψιλοαλητικη φινετσα-γραμμη,εξοπλισμο κ προσιτη πλεον τιμη κ πιστεψτε με λιγο που το εχω οδηγησει ειναι κ στιβαρο.φανταζομαι να ητανε κ Μ ! ! !
Εγω παντως μετα απο 20000 χιλιομετρα και 2 χρονια συμβιωσης φτιαχνω διαθεση καθε φορα που το καβαλαω. :D:D:D
παιδια εχω ομως καποιες αποριες...αλλες χαζες κ αλλες οχι.....πρωτη ξερει κανεις πως να ρυθμιζει τους σταθμους,αγγλικα το μενου γυριζει καπως???κ γενικως το μανουλ υπαρχει καπου???εχει την οθονη την μεγαλη το αμαξι.
Να δω αυριο τα βιβλια του μιας και ειναι ολα στα ελληνικα και αν θελεις τα σκαναρω και στα στελνω με μαιλ.
αμα μου κανεις αυτη την χαρη θα στο χρωσταω!!!
δευτερη απορια η τηλεοραση για να δειχνει καθαρα κ εγχρωμα χρειαζεται κατι ή διαφερουν τα μοντελα????
Γιαννη στειλε μου σε πμ το μαιλ σου.
Του μπαμπα βέβαια, αλλά σε αυτό έμαθα να οδηγώ!
Αξιόπιστο γενικά, με πρόβλημα στον εγκέφαλο του ΑΒS κάποια στιγμή!
Θα το χαρείς απίστευτα και όλα τα άλλα θα σου φαίνονται κουβάδες μετά όταν θα πας να οδηγήσεις κάτι άλλο!!
Καλορίζικο φίλε μου!!!!
Καλοριζικο συνονοματε,στα ελεγα για το Ε39.
Το εχουμε και ξερω απο πρωτο χερι.Δεν στο κρυβω οτι το γυροφερνω εδω και κανενα χρονο στο μυαλο μου να παρω και ενα δικο μου.
καλημερες....ο καιρος ιδανικος για πλυσιμο κ εχω ηδη καυλ...σ.....ετοιμαζω το μπομπιρα να παμε να πλυνουμε τη μπεμπα!!!συνονοματε μου τα ελεγες αλλα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ η διαφορα!!!!!!!!
καλοταξιδο φιλε και απο εμενα.....το 39αρι ειναι ολα τα λεφτα.....το ειχα 4 χρονια και οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν......μετα απο αυτο θα σου φαινοντε ολα τα αλλα κουδουνιστρες!!!
καλημερα.....τελικα μετα απο δυο μηνες κατοχης του Ε39 εχω να πω μονο καλα λογια για αυτο το αμαξι.:wub:μπορω να πω πως πραγματικα καλυψε το κενο κ το πονο του Ε30 παροτι ειναι αλλη φαση αμαξι.ενταξει,για να ειμαστε ρεαλιστες θα επρεπε να ειναι 200 αλογα πανω κατω για να ητανε 110% ολοκληρωμενο αλλα δεν πειραζει.το αλογα καλα να ειμαστε αυξανονται:pimp:.πληροφοριακ εντος πολης μονος μου με πολυ νορμαλ οδηγηση η καταναλωση ειναι 8,7-9.5,σε περιπτωση που το πατησω παει στο 10 και.... εκτος που πηγα ενα ταξιδι με 4 ατομα με αποσκευες κ σταθερη ταχυτητα 140 ητανε απο 8.5-9 παλι αναλογα το κομματι του δρομου.να αναφερω πως το αμαξι φοραει 18αρες ζαντες πραγμα που το κοβει πολυ.ειναι σταθερο,αθορυβο,δεν τριζει ΤΙΠΟΤΑ, αυτο που εκανε εντυπωση δεδομενου της bilstein που φοραει κ τα 18αρια,φρενα ικανοποιητικα παροτι φοραει φθηνιαρικο τακακι,κ σε θεμα κρατηματος σε στροφες παροτι η αναρτηση δεν ειναι κ η πιο ..μαω που θα μπορουσε να φοραει συμπεριφερεται πολυ καλα!
αυτο ειναι το κοριτσι ..........
https://imageshack.us/a/img29/4096/dsc06021lr.jpg
https://img708.imageshack.us/img708/339/dsc06017et.jpg
Uploaded with ImageShack.us
μπραβο Γιαννη χαιρομαστε!!
:thumbup:
καταναλωση μετρησες με το μπορντ κομπιουτερ 'η στην πραξη με χαρτι και μολυβι;;
υγ. στο 46αρι μου το κομπιουτερ η ενδειξη βγηκε 99%σωστη με την πραγματικη
-sent via android phone-
Μπράβο Γιάννη να το χαίρεσαι...καλές βόλτες
Κούκλα. :tt1: :tt1:
κατι δεν μου κολλαει στο εσωτερικο,
τι μοντελο ειναι;
Γιάννη www.realoem.com και θα σου λυθούν όλες οι απορίες
μαλλον εγω εκανα λαθος:whistle:...αρχες του 2000,4ος μηνας,Μ52.αυτα εβγαλε το αρχειο.:cheers:
τι και αν ηταν του 2002 η του 2000,μια χαρα ειναι η κουκλα σου