Δε νομιζω...
Printable View
Δε νομιζω...
Kωστα για δωσε specs :think:
παρτε καιμια γευση για το κουστουμακι του καθενος!
https://www.enikos.gr/data/photos/cc...8afe225f61.jpg
Οσον αφορα την κινηση,ειμαι μεσα και εξω ταυτοχρονα.Να εξηγουμε,μια ειρηνικη πραξη διαμαρτυριας στα πλαισια που συζητιεται,με βρισκει πολυ υπερ,ασχετα με το αποτελεσμα,
στο εργο που ζουμε και πρωταγωνιστουμε παιζει η λεγομενη "πουστιατουσκηνοθετη",εμ κερατας εμ δαρμενος,τουλαχιστον να φωναξω και λιγο!Με βρισκει υπερ γιατι μπορουμε να μετρησουμε δυναμη,με βρισκει υπερ γιατι δεν παει αλλο!
Εξω ειμαι γιατι απο το χωριο μου το μονο που μπορω να κανω ειναι μια τρυπα στο νερο,α'ι'ντε και να παρκαρω εξω απο το παρκιν του γειτονα και να μην μπορει να βγαλει το τρακτερι του!
Βαρατε μαγκες μαζι σας!
Σταματη εισαι ωραιος!
[QUOTE=Bazil
Εξω ειμαι γιατι απο το χωριο μου το μονο που μπορω να κανω ειναι μια τρυπα στο νερο,α'ι'ντε και να παρκαρω εξω απο το παρκιν του γειτονα και να μην μπορει να βγαλει το τρακτερι του!
Βαρατε μαγκες μαζι σας!
Σταματη εισαι ωραιος![/QUOTE]
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Τα σκάφη εξαιρεθηκαν του νεου μετρου ,υστερα απο από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας!!!! :shok:
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231230447
Την απαλλαγή των σκαφών αναψυχής από τον ετήσιο φόρο πολυτελούς διαβίωσης αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών καθώς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σχεδιάζεται η διαδικασία επιβολής ετήσιου τέλους πλόων για όλα τα σκάφη που εισέρχονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Πρόκειται για αίτημα του υπουργείου Ναυτιλίας.
Το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε ακόμα στην απόσυρση των διατάξεων για την αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση φορολογικών παραβάσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις ενδεχομένως θα κατατεθούν εκ νέου σε άλλη μορφή, ενώ αλλαγές επήλθαν και στα μεσιτικά εφοπλιστικά γραφεία που είναι υποχρεωμένα να πληρώνουν το νέο φόρο επί της εισαγωγής συναλλάγματος.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/finance/art...#ixzz2Hy6yuxNC
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Παιδια ειμαι μεσα αλλα ελπιζω να μην με παρεξηγησετε με την κατωθι ερωτηση.Γινεται να ερθω με το citroenaki που εχω και οχι με το Μ3?
Ανεβηκε και απο εμενα στο ...μπουκ.
Συγχαρητηρια για την ιδεα ειλικρινα.
Και βεβαια με το σιτροεν.
Αλλα δεν βλεπω να μαζευομαστε τελικα.
.....και παμε ενα συνθημα που ολους μας ενωνει:
ενα μπουρδε-
ενα μπουρδε-lo ειμαστεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
ματαιοτης,ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης
από πότε θα ισχύσουν αυτά???
Για το 2012 ή για το 2013???
Γιατι χρησιμοποιειτε την λεξη 'μπουρδ@Λ@' οταν αναφερεστε στο κρατος;
Υπενθυμιζω οτι ενα μπουρδ@λ@ εχει κανονες οι οποιοι τηρουνται.
Δεν μπορεις να λαδωσεις ωστε να παρακαμψεις την σειρα.
Οταν λεει με προφυλακτικο...το ενοει.
Οταν λεει κοντρα παξιμαδι...το κανει.
Κτλ..κτλ...κτλ..:original:
σωστα σωστα σωστα!!!!!!Κατσε μην φαμε και καμια μυνηση για εξυβριση απο καμια τσατσα!!!!
Α'ι' πες μου εσυ τωρα ΠΩΣ να το αποκαλεσω?????αχουρι????μπακα ικο????μαναβικο????τι στο poutso ειναι γιατι εγω μεσα σ'αυτο δεν νιωθω τιποτα περισσοτερο απο μια poutana σε mpourdelo !!!
να παρακαλέσω να προσέχουμε λίγο τις κουβεντες μας ? Διαβάζουν και κυρίες.
:thnx:
Επειδη τωρα διαβασα ολεs τιs αποψειs να κανω μια προταση?Ετσι μου ηρθε και απλα την γραφω.Αναλαμβανω να φτιαξω 25.000 με 30.000 φυλλαδια και να στηθουμε ενα Σαββατο στα διοδια Ελευσιναs και Λαμιαs και να τα μοιραζουν καποια ατομα με πολυ ωραιο τροπο στα αυτοκινητα.Σημειωνω οτι πρεπει να μαs το επιτρεψει ο προισταμενοs των διοδιων.Και στο φυλλαδιο να υπαρχει το σημα-λογοτυπο του forum και απο κατω να υπαρχει κειμενο μια ειδουs διαμαρτυρια.Εαν συμφωνειται ειμαι στην διαθεση σαs.(το κειμενο θα το φτιαξετε εσειs).Η καλυτερα ο Σταματηs που εδωσε την ιδεα για το Συνταγμα.
χωρις το σημα ,αν συμφωνουν και οι αλλοι γιατι κανει λιγο προκληση,νομιζω...και αποτι βεβαια εχω διαπιστωσει απο ορισμενους ειλικρινεις φιλους που δεν αισθανονται ανετα μαυτην την κινηση.
κατα τα αλλα πολυ εξυπνη ιδεα...τον προισταμενο ποιος τον ρωτησε??? εδω οι αλλοι κανανε καταληψη τα διοδια και τα ανοιγανε.συνηθισμενος σε τρελλους ειναι.ασε που θα συμφωνει και αυτος.
Μιχάλη, και η δική μου παραίνεση σε φιλικό τόνο γίνεται :original:
ψυχικά είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, σε κανενός τις φλέβες δεν τρεχει κρύο αίμα. Ομως πρεπει να σεβόμαστε τον χωρο που μας φιλοξενεί ολους και να ενθαρρύνουμε και τα θηλυκού γένους μελη μας να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η ενόχληση δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται δημοσίως.
Στο βαθμό του εφικτού, παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις.
:thnx:
Αντωνη ειναι εξαιρετικη η προσφορα σου.
Εγω δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμο του φορουμ, οποτε δεν ξερω αν ειναι οκ αυτη η προσπαθεια.
Ομως βλεπω οτι στο διαδικαστικο εχουμε αποστασεις εμεις οι ιδιοι σαν φορουμ αναμεταξυ μας.
Δεν βλεπω να κανουμε δουλεια 16 ατομα, ειδικα ποσο μαλλον να διαθεσει καποιος την κυριακη του να μοιρασει φυλλαδια.
Θα πιουμε λοιπον και αυτο το ποτηρι, και το επομενο, γιατι μας εφαγε η διαδικασια.
Εγω, εκανα μια προταση, ενδεχομενως ακυρη, γιατι θα ταλαιπωρησει κοσμο.
Εσυ προτεινες να φτιαξεις τα φυλλαδια. Ακομα και αν τα τυπωσεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει διαθεση να συνεργαστει καποιος για τη διανομη τους.
Ετσι ειναι αυτα.
Κριτικη πολλη, πραξη ελαχιστη. Και χαβαλες. (ας του αναφερουμε το φεησμπουκ του ******.να σκυλιασει να γελασουμε)
Πολυ φιλικα σε ολους το λεω, οποιος εχει καλυτερη ιδεα, ας την υλοποιησει και θα ακολουθησω.
Αλλιως, να μην παραπονιεται οτι του ηρθε χαρατσι.
Μπορει να μην εχει αποτελεσμα αυτη η κινηση για το ιδιοντο χαρατσι.
Αλλα μπορει να εχει γινει παραδειγμα για το επομενο.
Αν δεν κανουμε μια, την πρωτη κινηση, δουλεια δεν θα γινει.
Μην το παρετε προσωπικα αυτο πο λεω, αλλα ολοι μας θεωρητικοι του πληκτρολογιου ειμαστε.
Για αυτο, μαζι και εγω, πρωτος εγω, σημερα φτασαμε εδω.
Επειδη κοιταμε να ειμαστε σωστοι, σκεφτομαστε το ηθικο και το τιμιο.
Και ενδιαμεσα καποιοι ατιμοι και απατεωνες, εκμεταλευονται την απραξια μας, τον καθως πρεπει χαρακτηρα μας και το ηθος μας.
Σημερα, ψηφιζονται τα μετρα.
Αντι να ειμαστε εξω αποντη βουλη να φωναζουμε
ΨΕΥΤΕΣ
Ειμαστε στον καναπε η στο πληκτρολογιο και βλεπουμε τις σφαιρες στη συγγρου και το στημενο θεατρακι.
Εγω πια μπαφιασα.
Περιμενω καποιον να προτειενει και να ΚΑΝΕΙ κατι λοιπον.
έχεις πολύ δίκιο ρε θείο...πολύ δίκιο και όλοι στο ίδιο σκατόλακο είμαστε. τρελά αδικημένοι που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθένα όμως.
Σταματη μονο αν συντονιζονταν μεταξυ τους μεγαλα φορουμ και αποκτουσε δημοσιοτητα η οποια κινηση θα βλεπαμε μαζικη κινητοποιηση και συμμετοχη..
Επειδη λοιπον δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν μεταξυ ιδιοκτητων φορουμς υπαρχει καποια επαφη η κοινος προβληματισμος εγω προσωπικα δεν μπορω να ξερω αν εγινε καποια σκεψη η προταση ,νομιζω οτι αν συντονιζοταν κατι θα ειχε θετικη ανταποκριση .
Ήδη έχω στο μυαλό μου κάποιες νομικές βάσεις που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπέστατα σε δικαστήριο, κυρίως σχετικά με την προστασία της ισότητας, της περιουσίας και τη δυνατότητα φορολόγησης του ιδίου αντικειμένου με περισσότερους από έναν φόρους. Σε κάθε περίπτωση το προβληματικό της διάταξης καταδεικνύει και το ίδιο το τμήμα νομοτεχνικής επεξεργασίας σχεδίων και προτάσεων νόμων της βουλής (η οποία δεν αποτελείται από βουλευτές, αλλά νομικούς, ως επί το πλείστον καθηγητές νομικών σχολών) βλ. https://www.hellenicparliament.gr/Us...etxs-epist.pdf σελίδα 18.
Σε κάθε περίπτωση, έτσι κι αλλιώς περίμενα την ευκαιρία να κάνω προσφυγή και για το δίκαιο ή μη χαρακτήρα των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που επιβάλλουν με κριτήριο τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Οπότε έως το 14, οπότε και θα έρθει η ώρα να πληρώσω, το καταθέτω και ο θεός βοηθός.
Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
Τι εγινε τελικα ;
Γαργαρα ........
Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
Όλοι βάζουν το θέμα ότι οι έξω το λένε και μας ταίζουν αυτή την καραμέλα. Αυτά έπρεπε να γίνουν εδώ και χρόνια αλλά όλοι βολεβόμασταν και δεν μίλαγε κανένας και τώρα μας λένε ότι οι ξένοι τα θέλουνε για να μην υπάρχει αντίδραση. Οι ξένοι δεν λένε για την ακρίβεια των προϊόντων; Αλλά αυτό δεν μας συνφέρει και δεν το αναφέρουμε καθόλου. Άσε Βαγγέλη απλώς έχουν βρει δικαιολογία για να μην φωνάζει ο λαός. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε...
Δε διαφωνώ μαζί σου σχετικά με το ατελέσφορο που έχει συνήθως η προσφυγή στα δικαστήρια σε αντίστοιχες περιπτώσεις... αλλά από τότε που με θυμάμαι είναι ο μόνος τρόπος που επιτρέπω στον εαυτό μου να λύσει τις διαφορές του, αυτό είναι και το νόημα του να ζείς σε μία πολιτισμένη κοινωνία.
Εύλογα, θα μου πείς "τι λες ρε Κώστα, εδώ ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει, νόμος δεν υπάρχει για κανέναν". Συμφωνώ, το βλέπουμε καθημερινά στη δουλειά μας, στη βόλτα μας, στη διασκέδασή μας. Επίτρεψέ μου, όμως, να έχω την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει, κάποια στιγμή, και θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τουλάχιστον τα στοιχειώδη μίας δημοκρατικής κοινωνίας (κράτος δικαίου, διαφάνεια, ισονομία). Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα ούτε και οποιονδήποτε άλλον από τους φίλους εδώ μέσα ότι, πράγματι, υπάρχει ελπίδα να γίνουμε κάποτε άνθρωποι. Έτσι κι αλλιώς καθημερινά οι ενδείξεις προς το αντίθετο συνηγορούν-ο καθένας προσπαθεί όλο και περισσότερο για το τομάρι του. Εμένα, όμως, προσωπικά, αυτή η ελπίδα με κάνει να θέλω να μείνω σε αυτόν τον τόπο και να το παλέψω. Αλλιώς, θα τα είχα μαζέψει και θα είχα φύγει προ πολλού (το τελευταίο που με ενοχλεί και με διώχνει είναι η οικονομική κρίση, ασχέτως του ότι κι εγώ πλήττομαι από αυτή).
Συγγνώμη αν σε κούρασα με τη φλυαρία μου.
Παιδια ακυρη η διαμαρτυρια για την Κυριακη....ειναι πολυ νωρις....
οι καγιενες, οι μιτριες, οι μιπεντες, οι εννιαεντεκες, οι κορβετες, θα κοιμηθουν νωρις το πρωι γιατι θα ναι στον Παντελιδη.....
https://www.youtube.com/watch?v=mDxtHajDimY
https://www.youtube.com/watch?v=437FeDU10vw υπερβολικη δοση???
θα το ξαναπω.... 21-12-2012...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΚΑΤΑ...
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!
Αυτό πιστεύω κι εγώ.
Και σας θυμίζω και το άλλο, το πιό σημαντικό: τέτοιες κινήσεις φορολόγησης και μάλιστα με πιασάρικο όνομα (φόρος πολυτελείας) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Γι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Ετσι όπως έχει διαχωριστεί η κοινωνία και θα συνεχίζεται με ακόμα πιό γοργούς ρυθμούς, θα βγουν οι πολλοί και θα πουν: έχουν τρίλιτρο;; καλά τους κάνετε, ας πληρώσουν. Εχουν δυό σπίτια κι εγώ είμαι στο νοίκι; Να τους πάρετε το ένα. Εχουν καταθέσεις στις τράπεζες ; καλά τους κάνετε με 50% αύξηση της φορολόγησης των τόκων κ.ο.κ.
Και μην μου πείτε ότι δεν ισχύει. Μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε γύρω σας σιγά-σιγά. Οπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω να κατέβει για διαμαρτυρία με τι; Με το Μ3 και ο άλλος δεν έχει να φάει στην κυριολεξία;
Θα μου πείτε και τώρα τι θα κάνουμε; όσοι είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν δυό πράγματα θα πρέπει να ντρέπονται ή να τους τα χαρίσουν;
Σαφώς και όχι . Αλλά οι στόχοι τους είναι άλλοι. Δυστυχώς.
Δυστυχώς αδιάψευστο το παληό, "Δεν έχω εγω κατσίκα? Να ψοφήσει και του γείτονα."
πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να παρακαλάμε στο να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...πρέπει να αρχίσουμε να χαιρόμαστε για τις κατσίκες των άλλων, να ευχόμαστε να είναι πρώτα αυτές καλά γιατί με την συνέχεια και οι δικές μας θα είναι καλά, ενώ ταυτόχρονα να παρθούν όλες οι κλεμμένες κατσίκες πίσω, απο τα λαμόγια που τις απέκτησαν με το έτσι θέλω στις πλάτες άλλων, και να επιστρέψουν αξιοκρατικά σε αυτούς που τις αξίζουν...
όσων αφορά για τους ξένους τώρα, αν οι δικοί μας κάνανε έστω και το παραμικρό απο αυτά που έπρεπε, οι ξένοι δεν θα μας έβαζαν τέτοιο κ@λοδάχτυλο.
σιγά μην τους είπαν οι γερμανοί που η αυτοκινητοβιομηχανία τους προσφέρει τρελά έσοδα και είναι πρωτοι στις προτιμήσεις των ελλήνων, ξεσκίστε τον κλάδο του αυτοκινήτου.
παρασκηνιακά, μπορεί να είναι και η μόνη χώρα σύμμαχος με τον έλληνα σε αυτό το θέμα, γιατί παίρνουν ΤΑ εκατομύρια.
όλα αυτά που πληρώνουμε σήμερα είναι απλά και μόνο η ανικανότητα των κυβερνήσεων να χτυπήσουν το πρόβλημα και φυσικά το πολιτικό κόστος απο τους πελάτες τους...
ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε κάτι και στην πράξη. προτείνω τα παρακάτω:
1) να έρθουμε σε επαφή με όλα τα αυτοκινητιστικά forum και να κανονίσουμε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα
2) να βάλουν μυαλό οι περισσότεροι από εμάς και να μην ψηφίζουμε αυτούς που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει.
Με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση εκεί που μετραει περισσότερο
κάποιες ιδεες δινω δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι ... :original:
δεν ξέρω την διαδικασία ή τι χρειάζεται, αλλά για πιο συντονισμένη διαμαρτυρία μαζί με άλλα αυτοκινητιστικά φόρουμ, καλό θα ήταν να κάναμε μια κουβέντα εδώ...
https://www.haclubs.gr/web/index.php
όπως θα δείτε, είναι αρκετοί σύνδεσμοι εκεί μέσα. επαναλαμβάνω, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ζητάνε για να γίνει το φόρουμ μας μέρος του συνδέσμου, και αν η διαχειριστική ομάδα θέλει κάτι τέτοιο.
αλλά αν μιλάμε για κάτι συντονισμένο, εγώ για να μάζευα άτομα απο εκεί θα ξεκινούσα.