ναι την ταπα εννοω... ειναι η βιδα του καρτερ, εχεις λυσει το καρτερ ποτε Γιαννη??
Printable View
όχι...
Πάρε ρεπό τώρα. Θα πάμε αυριο το πρωί να το αναλάβουμε.
Με πήρε τώρα τηλ... Ηθελε να πάμε βραδυάτικα.
Του λέω ερχόμαστε για τρεις μερίδες γυρο και 5 μπύρες έκαστος.
Ξεκίνησε τα παζάρια (κάτι φίδια έλεγε ''εχω κοσμο σπιτι κλπ'')
Τελικά κλείσαμε αυριο το πρωί. (πιστευει ότι θα την βγάλει με ένα καφέ... δεν ξέρει ότι στις 11.00 είμαστε ήδη σούρα)
υ.γ να πάρεις τα καλά τα σφυριά
μην ξεχάσεις τα καλέμια τα σκληρά, και τα καινούρια διαμαντοτρύπανα...
πάρε και το καλάι καλού κακού, μπάς και χρειαστεί να κλείσετε καμμιά λάθος τρύπα.
ξέρω ξέρω για άλλη δουλειά είναι, έτσι για πρόχειρα το λέω.
α πάρε και γκρί σπρέυ. σα να μου φάνηκε ότι είδα κάτι γρατζουνιές. να του κάνετε και λίγο ντιτειλίνγκ.
ψαχνω φαρμακειο....για χαπια:ranting2::ranting2:
Αμα εχει βγάλει μαλακία ζημια το αντάλλαξα την δευτέρα επι τόπου,,,,,:ranting2::ranting2::ranting2:
Να έχει λυθεί βιδα του δισκοπλατου περίεργο μου φαίνεται.
Απο πάνω τι έχει μήπως έχει τρέξει προς τα κάτω;
Είχα κατι παρόμοιο όταν μου είχαν αλλάξει την αντλία του smg
Κ μια διαρροή ψηλά απο το ένα αλουμινενιο σωληνακι έτρεχε προς τα κάτω κ μας μπερδεύε.
χαλάρωσε γιάνγκο...λαδάκι στάζει απο βίδα.
Πολυ άγχος πάντως , ναι.
Δεν χρειαζεται
να σου πώ...
κοίτα όταν θα πάει το αμάξι να είσαι παρών σε ότι κοιτάξουν, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις το στυλάκι που έχουν οι αντιπροσωπείες ότι απαγορεύεται κτλ κτλ, δεν περνάει.
μην τυχόν και το αφήσεις και φύγεις, μετά δεν θα κοιμάσαι. θα είσαι συνέχεια με την απορία για το αν αυτά που σου είπανε είναι όντως έτσι, ή όχι.
θα το απαιτήσεις αυτό, αλλιώς το πείρες και άντε γεια.
Γιαννη ειχα παρομοια εμπειρια. Αγχος, αγωνια κλπ, και τελικα ηταν από τον αισθητηρα λαδιου (αυτο το καβλιτζεκι που δειχνει το λαδι αυτοματα) που επισης τυχαια ειχε συμβει αμεσως μετα το σερβις!
Λοιπον, σοβαρα τωρα, Γιαννο χαλαρωσε, δεν ηρθε και η συντελια. Θα το πας και θα γινει μια χαρα δεν επαθε και τιποτε. Και προσοχη που εμπιστευομαστε τα αυτοκινητα μας, 9 στις 10 αντιπροσωπιες δεν εχουν ΚΑΝ ολα τα special tools τι να λεμε τωρα..
:shok: λες?
Εμένα πάντως μου έχουν συμβεί τέτοιες διαρροουλες μέρα απο επισκευές βλαβών
Δεν με πολυπειραζουν γιατί έχω άγχος για τη βλάβη καθαυτή
Μετα απο 20 χρόνια άγχους για λεπτομέρειες έχω σκληροπετσιασει
Υγ.
Οι πιο μαλακισμ@@@@ βλάβες τυχαινουν παρασκευες....
Γιαννη ποιο ειναι το αγαπημενο σου ποτο?
Εδω ,Συμβουλές ναι
Εργαλεία όχι.
Αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
Πως γίνεται το προσωπικό της αντιπροσωπείας να έχει πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές πληροφορίες και σε τεχνικούς στα κεντρικά, να πηγαίνουν σε σεμινάρια και όμως παίρνουν τηλ. τον μηχανικό σου να τον ρωτήσουν συμβουλές.
Για ///Μάρκετιγνκ μου ακούγεται :)
εγω παντως ψεμματα δεν λεω..το εχω δει με τα ματια μου..τελος παντων..
Συμβαινει
Το μηχανικό μου τον παίρνουν απο όλη την Ελλάδα για τα Ε30 κ Ε36
Κ παλια σε κολλητο μου εξουσιοδοτημένο πήγαιναν Αυτοκίνητα οι της καρεντα για περίεργες βλάβες.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...9&d=1351358690
μαλακια δεν ειναι τωρα να εχει κλωτσησει αυτη η βιδα και να βαλουνε χελικοϊλ για να φτιαξουν πασο?
ουτε στις βεσπες δεν γινονται τετοιες τσομπανιες.
Γιαννη, εγώ λέω οτι εχουν βαλει λαθος τη βιδα γιατι τη σφιξανε ότι νάναι.
(θα πεθάνει τώρα)
Ειναι εντελώς απο την αντίθετη πλευρά απο κει που δούλεψαν Σταματη....
Και ειναι και απο κάτω απο το αμαξι...αυτοι δούλεψαν απο πάνω.... βέβαια δεν μπορω να καταλάβω αν το λαδι έρχεται απο ψηλότερα....
Αυτο που μου εχει κανει εντύπωση πολυ ειναι οτι οταν ολο αυτο το ανέφερα στον τεχνικό της bmw....ΔΕΝ του εκανε εντύπωση, να μου πει ''κυριε εμεις δεν εχουμε δουλειά κατω και δεξιά''.....τι να πω......αλλα να μου πεις δεν ηξερε οτι η αντλια εχει μια απώλεια λαδιού και οτι την αλλάζουν ανοίγοντας απο πάνω
Μολις ερθει ο Σπύρος θα το σηκώσουμε να δούμε απο που είναι....thumb
Δεν με πειράζει η βλάβη ρε συ Αλέξη, με πειράζει πολυ να το έκαναν απο κάποια παπαρια δικη τους.....
Ετσι κι αλλιώς το αμαξι δεν ειναι ''μαμα'' οποτε ειμαι προετοιμασμένος στο οτι μπορει να βγάλει κάποια βλάβη και οτι φυσικά θα την πληρώσει η τσεπη μου.....
Για μια επισκευή ομως που την πληρώνω καλα και ειδικα σε ενα μαγαζί που παω δυο μου αμάξια καθε λιγο και λιγακι για σέρβις και οτι αλλο με σπρώξει το αρρωστημένο αυτοκινητιστικό μυαλό μου....απαιτώ προσοχή.....(αν φταίνε αυτοι!!)
πάντως όσων αφορά τις αντιπροσωπείες, ναι, πολλές φορές έχει τύχει να ακούσω και εγώ να παίρνουν τηλ σε άλλους μηχανικούς.
αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι είναι πρώην υπάλληλοι των αντιπροσωπειών, νυν πελάτες ανταλακτικών, και υπάρχει μια σχέση καλή αναμεταξύ τους.
όσων αφορά τα εργαλεία, και μένα μου φαίνεται λίγο κουφό να μην έχει αντιπροσωπεία ακόμα και το τελευταίο εργαλείο που χρειάζεται, γιατί πολύ απλά είναι μέρος της συμφωνίας για να κρατάει ο αντιπρόσωπος επίσημα την ταμπέλα της μάρκας.
δεν νοείτε να αφήνει το εργοστάσιο να υπάρχουν επίσημοι αντιπρόσωποι χωρίς τα απαραίτητα μέσα για οποιαδήποτε εργασία, σε οποιοδήποτε αμάξι.
το πως λειτουργούν τώρα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και τουλάχιστο εδώ στην βόρεια ελλάδα είναι όλοι τους για σφαλιάρες και κλωτσιές.
Ετοιμος......περιμένω Σπαιρους με βοηθο.....
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...3&d=1351406360