Zαχαρια εγω το ειχα με 2.93 . . .
Ποιο μαμα και απο μαμα . . .
Δουλευε μια χαρα . . .
Και την δυναμη του ειχε και τα 260 του τα ειχε . . .
Το 3.07 θα εχει ποιο καλο μπαμ απο χαμηλα . . .
Ειδικα το 3.15 . . .
Αλλα ρε φιλε θα το χρειαστεις ; ; ;
Printable View
Εγω παιδες εχω πειραματιστει αλλαζοντας 4 φορες διαφορικο στο αυτοκινητο.
Απο την εμπειρια μου λοιπον εχω να πω τα εξης..
Μην ξεγελιεστε με το πιο κοντο διαφορικο. Το αμαξι δεν παει πιο γρηγορα. Απλα δινει την αισθηση οτι ξεκιναει και αρπαει καλυτερα, ωστοσο τα χιλιομετρα στο κοντερ στην αλλαγη καθε ταχυτητας ειναι λιγοτερα... Ουσιαστικα λοιπον το αυτοκινητο δεν "απλωνει" σωστα την δυναμη του με πολυ κοντο διαφορικο...
Συμφωνω οτι το 2,93 ειναι πολυ μακρυ αλλα....για ταξιδια ειναι πραγματικα απολαυση. Το 3,38 θα μπορουσε να συνδιαστει πολυ ωραια με τον τριλιτρο της ΒΜW με την προυποθεση οτι το σασμαν θα ειναι εξαρι, αλλιως ειναι κουραστικο... αν κανει κανεις την πραξη θα δει οτι αν δεν φορας προγραμμα και εχεις 5αρι σαμαν με διαφορικο 3,38 το αυτοκινητο θα σπαει στα 228 χλμ..
Δεν ειναι κριμα...??
Απο την αλλη με το 2,93 (το μαμα δηλαδη) εισαι σαφςω γρηγορος αλλα δεν εχεις αυτην την ομορφη αισθηση οτι "κολλας στο καθισμα" κατα την επιταχυνση..
με το 3,07 δεν θα δεις μεγαλη διαφορα απο το 2,93 απλα θα αρπας λιγο καλυτερα στα χαμηλα που βολευει για κινηση εντος πολεως...
εγω λοιπον που εχω δοκιμασει ολη την γκαμα καταληγω οτι ο καλυτερος συνδιασμος με τριλιτρο ειναι το 3,15 αν θες να μεινεις μαμα..
Αν τωρα στο τριλιτρο βαλεις εκκεντρα, προγραμμα και εχεις 6αρι πας ασυζητητη για βημα 3,23...
Ετσι θα πετυχεις
- αισθηση απο χαμηλα
- τελικη 250+ (αναλογα αν φορας προγραμμα)
- ξεκουραστο ταξιδι (δεν θα δουλευει ψηλα το μοτερ)
- στησιμο για κοντρα απο φαναρι η απο σταση...
ελπιζω να σε καλυψα....
To 3.23 το φοράω εγώ σε επίσης 323 κινητήρα σαφώς λιγότερα αλογα απο το 330
Εάν το σκέφτεται κάποιος Α-πο-κλει-στι-κα με 6άρι κιβώτιο όπως λέει ο Dolce.
Ακόμα και στην δικιά μου ιπποδύναμη, σκάει στα ταξίδια το αυτοκίνητο.
Το μόνο καλό που έχει είναι ότι δίνει πολύ δυνατές επιταχύνσεις απο τα 140 και πάνω, όπου το 2.93 θέλει κατέβασμα για να ακολουθήσει.
Οσο είμαι στην πόλη, λέω εντάξει ειναι.
Οταν κάνω ταξίδι θέλω να το αλλάξω με 3.07 η ακόμα και μακρύτερο.
Γενικά δεν είναι καλό διαφορικό για μαμά καταστάσεις αν θες να οδηγάς ήρεμα που και που ή να έχεις καλές τελικές χωρίς βαβούρα και κόφτες.
Με βαση αυτα που διαβαζω, με βλεπω για 3,07 νομιζω θα ειναι οκ για το νησι.. (δυστυχως (ή ευτυχως:D) δεν εχουμε ευθειες εδω παιδια)
Ευχαριστω ολους για τις αποψεις-απαντησεις.. :thanks::thnx:
Εδώ είναι διαφορετικά Aνδρέα απ'ότι είχες μάθει...
Επιτρέπεται η διαφήμιση απο εμπειριά μέλους...ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ η δυσφήμιση...Εκεί μόνο με pm...Οπότε μην κολλάς...Αμα έχεις κάτι καλό που το έχεις δοκιμάσει βγάλτο στη φόρα...thumbthumbthumb
οποτε Ανδρεα βγαλτα ολα στη φορα!!
Εαν πρόκειται για πληροφορίες για διαφορικό και ειδικά μπλοκέ, σηκώστε νέο θρεντ.
Το λέω αυτό γιατί είναι ένα θέμα πο ενδιαφέρει όλο τον κόσμο και εδώ θα χαθεί ή θα μπερδευτεί με το υπάρχον.
Είναι κρίμα τέτοιο ωραίο θέμα να μην εχει δικο του θρεντ
Ωραια λοιπον... για να μην μακρυγορουμε.. Ο αποκλειστικος αντιπροσωπος της HIOP στην ελλαδα ειναι η εταιρια speed & style. Μπορειτε να κανετε ενα τηλεφωνο (οποιος ενδιαφερεται) και να μιλησετε με τον κυριο Νικο Αλωνιστιωτη. Ειναι και μελος εδω...
Εγω προσωπικα τον γνωριζω αρκετα χρονια και οσες φορες τον χρειαστηκα
ηταν παντοτε προθυμος να με ενημερωσει και να συζητησει η να μου λυσει οποιοαδηποτε απορια μου...
το τηλεφωνο του ειναι: 210-9850450
οσον αφορα τα προιοντα της hiopπαλι με τα καλυτερα μπορς να μιλησω... Οι ανθρωποι κανουν εξαιρετικη δουλεια και τα προιοντα τους ειναι δοκιμασμενα
σε πολλα αυτοκινητα που ξερω και ειναι απροβληματιστα..
Δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος να πω περισσοτερα για το θεμα αλλα οσοι θελουν να μαθουν κατι παραπανω ασ κανουν ενα τηλεφωνο στον Νικο...
Παιδια, εχει βαλει κανεις χταποδι και καταλυτες απο Ε46 Μ3 σε 330..??
Έχει δίκιο ο Νίκος, τώρα θυμήθηκα...
Απο τις τιμές που ζητάνε για «καλά» μεταχειρισμένα, θα καταλάβεις ότι αξίζει να πάς σε καινούργια Supersprint, trust me.
Δεν ταιριαζει τελικα παιδια το χταποδι απο Μ3 Ε46 σε 6κυλινδρο 3αρι.. (βρηκα θρεντ στο e46fanatics)
Μονο αν ταιριαξεις τους καταλυτες.. σε aftermarket χταποδι για 6κυλινδρο (που δεν τους εχει πανω fix δηλαδη)..
Εχει δοκιμασει κανεις σε aftermarket χταποδι να βαλει "μαμα" καταλυτες ή απο Μ3 Ε46?? (υπαρχει βελτιωση ή δεν κανουμε τιποτα?)
Επισης, με aftermarket χταποδια-καταλυτες τί γινεται με το check engine light?? (δεν το γλυτωνουμε??)
??????????????????????
Μιλωντας λοιπον με καποιους εξατμισοαντιπροσωπους σχετικα με το αν ταιριαζει η εξατμιση απο δεξιοτιμονο μου λεγαν την εξης σωστη κουβεντα..
Οτι εφοσον οι aftermarket δεν δινουν 2 κωδικους, δηλαδη αλλο για αριστεροτιμονο και αλλο για δεξιοτιμονο, τοτε μαλλον ταιριαζουν τα "μαμισια"..
Οποτε προχωραμε.. και βλεπουμε..
Παιδες, λαδια τί να παρω 5W30, 0W30 ή 0W40? Βρηκα ενα λινκ εδω και λεει για 5W30 https://ew5.earlweb.com/recommendati...=&vehicle=2077 Τι ειναι καλυτερο για Ελλαδα?
Βαλβολινες διαφορικου 75W-90??
Λαδια σασμαν Redline MTL?? (θα τσεκαρω και το ταμπελακι φυσικα)
5-30 η 5-40 για το μοτερ.
εγω βαζω τα δευτερα
δες και αυτη την προσφορα https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...90&postcount=4
Παιδες, ειναι ευκολη υποθεση να γινει ενα δεξιοτιμονο, αριστεροτιμονο..??
Σιγουρα χρειαζονται κρεμαγιερα και ταμπλο, ετσι..??
Τι παιζει με καθρεπτες-πεταλια-καθισματα-ζωνες..??
Αξιζει..??
Μπορει να βγαλει χαρτια αυτο το αμαξι? Αν ειναι απο Αγγλια υπαρχει θεμα με τελωνειο..??
Δεν εχω βαλει κατι στο νου.. χαζευα στο νετ και μου ηρθε η απορια..
Θέλει κρεμαγιερα , ταμπλω ,ίσως πεταλιερα...
Για καθίσματα απλώς μπορείς να αλλάξεις τον αισθητήρα κατάληψης θέσεως συνοδηγου, βέβαια θα χάσεις τον ένα μοχλό για τα ανακλινομενα αν μιλάμε για κουπε. Σε αλλά αυτοκίνητα μπορεί να χάσεις την ρύθμιση πάνω κάτω του καθισματος καθώς άλλες μάρκες το έχουν μόνο στον οδηγό.
Πρέπει να αλλάξεις καθρεπτες γιατί πολλές φορές έχουν άλλες γωνίες
. Πρέπει να κοιτάξεις τα μπροστά φώτα γιατί καμία φορά έχουν αλλά κατοπτρα.
Επίσης κεντρική κονσόλα και πιθανότατα πάνελ στις μπροστά πόρτες αν έχουν χειριστήρια για παράθυρα ή καθρεπτες .
Όλα αυτά είναι σχετικά , Απο αμάξι σε αμάξι αλλάζουν. Απλά είναι σημεία προσοχής.
Όσο για πινακίδες , είδα την προηγούμενη βδομάδα στα μεγαρα silvia δεξιοτιμονο με Ελληνικές πινΚιδες
ζαχαρια αφου αλλαξεις ολα οσα αναφερθηκαν αλλαξε υαλοκαθαριστηρες.στα δεξιοτιμονα ειναι αναποδα.ακουγεται αστειο αλλα πριν μερικες εβδομαδες παρηγγειλα γνησιους μπος απο αγγλια και ξεχασα να αναφερω οτι προοριζονταν για αριστεροτιμονο.
με τα φαναρια ειμαι παθος και μαθος
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!! :th_Laie_67-1:
Γινεται να φερουμε μια CSL ρε παιδες απο Αγγλια και να τη κανουμε αριστεροτιμονη..?? :devil:
Περα απο τη πλακα οι τιμες τους στην Αγγλια απλα.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
Ειναι οντως ΠΟΛΛΑ πραγματακια τα οποια ανεβαζουν ΠΟΛΥ το κοστος του ολου εγχειρηματος(και δεν παει και το μυαλο σου οτι μπορει να ειναι διαφορετικα).. Ευχαριστω για τις απαντησεις!!:thnx:
Απλες σκεψεις ειναι.. και κουβεντα να γινεται..
Μπαινει το μπλοκε απο Μ3 Ε46 σε 330? (ευκολα-αξιζει? ξερω οτι χρειαζεται ολο το πισω συστημα) Ή η μονη λυση ειναι quaife καινουργιο?
ρεεεεεεεεεεεεεεε μετα λεσ τον Φανη μπαξμαν!!!!!!!! τι ειστε εσεις ρε γμτ !!!!!!!!!
Πανο, απλα σκεψεις (αποριες :D) κανω.. μπορει να κατσει κανα καλο deal με πισω συστημα απο Μ3, να μη ξερω..?? :D :th_Laie_67-1:
Δεν βαζω κατι αλλο μεχρι στιγμης, ουτε ψαχνομαι για μπλοκε.. Ηδη εχω ριξει αρκετα.. Εδω καλα καλα δεν το βγαζω απο το γκαραζ.. Αν εχει κανει 3000χλμ με το 3λιτρο ειναι ζητημα..
ρε Ζαχο τι να πω τωρα οτι σε πιστευω?λες ακριβως τα ιδια με τον ποντιο και τον χρηστο σου λεω καρμπον!!!!!αχαχαχαχαχαχα αφου ρε ειστε μολυσμενοι με το μικροβιο αυτο του μπαξιματος δεν γινεται να γιατρευτειτε!!!!!!!!
Εγκυκλοπαιδικα παντος(ναι καλα..)μηπως ξερει καποιος να μας πει αν μπαινει?