Αρχικό μήνυμα απο
TSAF
Κωστα περιμενο τελ σου να στα πω ολα ρε φιλε & να σε βοηθησω να φτιαξεις ενα φοβερο πανεμορφο 30αρι. Οχι S38 ρε φιλε. Ο σκοπος ειναι να παμε μπροστα οχι να γυρισουμε 20 χρονια πισω. Ειχε ο ξαδελφος μου το πρωτο Ε30 Μ5 του "καντινιερη". Για τοτε μιλαμε για τρομοκρατια αλλα τωρα μπορουμε να παμε μεχρι και σε S85.
Το 30αρι με τον S54 παντα με Stock ecu με ολες τις λειτουργιες του κανονικα, εξατμιση stock S54 μεχρι το τελειωμα και τελικο απο Ε36 S50 B32 για stock BMW look (γιατι το καζανι του S54 δεν μπαινει πισω) και φυσικα για τον φοβερο cool ηχο, ακρα 5 μπουλονα απο Ε30 Μ3 (ΟΧΙ απο 36αρια-τορνους, compact, Z3, κλπ) για να εχεις και φρεναρες αλλα και ΑΒS (ηλεκτρονικο - βαλε βγαλε επιλογη δικια σου) με καινουργια μπομπα απο 7αρα, A/C, σαλονι θερμαινομενο απο Ε30 Μ3 δερμα με προσκεφαλα πισω + οροφη ολο alcadara, modified οργανα απο Ε30 Μ3, ζαντες θα ελεγα bbs Le man η 16αρες BBS E30 M3 σαν τις δικες μου η 17αρες απο Ε34 Μ5 σαν αυτες που εχω στο cabrio, custom coilover απο τον αρχοντα του ειδους με ρυθμιζομενα πιατελα μπροστα και πισω και καμπεροβιδες πανω στα ψαλιδια φτιαγμενες σε τορνο για την απολυτη ρυθμιση. Mtech II bodykit, M3 εσωτερικα μαρσπιε, Mtech II τιμονι, φωτιζομενο λεβιε Μ - 6 speed, obc. Αμα θες θα σου βρω και πομολα BMW Motorsport σαν τα δικα μου και αλλη μια μαγκια που εγω δεν την εκανα γιατι το εδωσα ειναι να αγορασουμε ΒΜW Motorsport κοκκινες ζωνες απο Ε36 Μ3 τις κοβουμε στην βαση τους και τις ραβουμε στα καρουλια του Ε30. Τhis is it my friend και ασε τους αλλους να τραγουδανε.:fountwtis::fountwtis::fountw tis::fountwtis: