Τρελη πορωση??? Εμενα μου λες....Εχει αναστεναξει το E-bay:th_Laie_67-1:
Αντε επιτελους αρχιζει, μου ειπαν οτι πηρε τα δικαιωματα ο ΟΤΕ SAT (connex):thumbsup:
Printable View
Ποσα ταξι μπορει να εχει αυτη η πολη??
According to the comprehensive New York City Taxicab Factbook, published by the city's Taxi and Limousine Commission, as of March 2006 there were 12,779 yellow medallion cabs prowling the city.
However, an additional 22,900 car-service vehicles, 10,400 "black cars," and 4,200 limousines also race around the streets, re-enacting scenes from "Road Warrior." So that makes more than 50,000 automobiles schlepping Big Apple residents from the Bronx to the Battery and back again. And yet, just try to find one in the rain.
VanVic..... σου θυμιζει κατι??????https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1323918428
Χεχε μου θυμίζει $spending, μου θυμίζει οτι πήγαμε πρωί για μια-δυό ώρες και τελικά φύγαμε απόγευμα-βράδυ όταν έκλεισε, μου θυμίζει οτι στο RL οι περισσότεροι (πελάτες) μιλούσαν ελληνικά..., μου θυμίζει οτι το outlet της Samsonite έκανε "χρυσές δουλειές" γιατί κανείς δεν είχε υποψιαστεί πόσα θα ψωνίζαμε απο το "χωριό", να μην πολυλογώ, μου θυμίζει τιμές που δεν πίστευα οτι μπορεί να υπάρχουν.
εχουν κατι τιμες απιστευτες ειδικα σε "μπαξιμοκαταστασεις" ,θα ηταν τελειο να ερχοταν ο Σαντα με τα δωρακια...
το subway ειναι για ωρα αναγκης και μονο οταν εχει κινηση...που κυκλοφορει κοσμος και αναλογως την διαδρομη, το αποφευγω με καθε αντιτιμο .... κινησης.... η χρηματων..... οπως ξερεις δεν εχει καμμια σχεση με Ευρωπη η Ελλαδα....
ακομη δεν μπορω να συνηθισω την μυρωδια των Ινδων...και φυσικα ολες τις "υπεροχες ανθρωπινες μυρωδιες" η ξαφνικα να σε "φουχτωνει" καποιος και να ψαχνεις να βρεις απο που..... και ποιου ειναι το χερι....
VanVic & Monsta πάνε να ....
https://i.imgur.com/KB7Pw.gif
Ελένη επειδή δεν μπορώ να είμαι ΝΥ που τόσο θα'θελα, για να μην γκρινιάζω, ο deepBLUE μου έβαλε κάτι link στο shoutbox (17:53 σήμερα) να πνίξω τον πόνο μου.
Αν σ' αρέσει ο Βοσκόπουλος κι ο Ρέμος, you'd better have a look (this show ain't available in NY)
Ο Ρεμος ειναι αυτος ο τυπος που αντι για 2 εκατ. ¤ προστιμο πληρωσε 10χιλ ? Και ο Βοσκοπουλος αυτος που χρωσταει 5.5 εκατ?
No way το μετρό της ΝΥ.
Θα ρίξω φωτογραφίες όταν φτάσω σπίτι,κάθε χρόνος και χειρότερος είναι δυστυχώς.
Την νύχτα είναι ωραία πάντως τα στολισματα αλλά την μέρα δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
Εχθές έφτασα Mexico στο tulum.
Προχθές ήμουν Brooklyn και και ξανάπεταω στις 31.θα κάτσω μια εβδομάδα στην ΝΥ.
Εχουμε κλείσει να δούμε το Lion king σε 3d για τα παιδιά,θα το ψάξω για τον κήπο.
Ρε Ελένη όλοι στο τρένο με ένα IPhone στο χέρι είναι,απορώ πως δεν φοβούνται.
Πάντως με το καροτσάκι του μωρού είναι καταστροφή να κατεβαινεις στο μετρό με αυτή την κωλοπορτα ανάγκης που εχουν.
Εχουν αρχίσει να φτιάχνουν τους δρόμους πάντως μέσα στην πόλη.
καλη διαμονη, αλλα καροτακι και μωρο δεν τα βαζουμε στο subway της ΝΥ...
ταξακι... οι διαδρομες ειναι κοντινες, η νοικιαζεις ενα μικρο αυτοκινητο, πιο φτηνα θα σου στοιχισει
το Brooklyn δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο τωτα...
The Meischke Christmas Wonderland of Lights
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1324253093
πολυ ομορφη ατμοσφαιρα μας μεταφερεις ελενη, μπραβο.
Στο Brooklyn είναι το σπίτι που μένω,είναι μόνο γειτονιές εκεί δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον αλλα είναι ήσυχα τουλάχιστον,καμία σχέση με το κέντρο που εμένα τις προηγούμενες χρονιές.
Θα βάλω και εγώ κάποιες φωτός όταν γυρίσω.
Αααα παρεμπιπτόντως το iPhone είναι πανάκριβο στην ΝΥ δεν το περίμενα και ήθελα να αγοράσω ένα.
Για όσους δεν μπορούν να είναι live στην εκπληκτική αυτή μητρόπολη, μπορούν να πάρουν μια καλή "τζούρα" βλέποντας την νέα ταινία "New Year's Eve" στους κινηματογράφους.
Πριν μισή ώρα το είδα και ήταν σαν να ήμουν εκεί (τύπου).
Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, και η NY στα "πάνω" της.
Αν το δείτε, κάντε το αυτές τις μέρες, μετά τις γιορτές δεν θάναι το ίδιο...
Υ.Γ.: μέχρι και Vespa έχει για τους αντίστοιχους fan.
Δεν εισαι στη καταλληλη γειτονεια.... ζητησε τους να σε πανε στους δρομους που ειναι ολο Ιταλοι, ... υπαρχει η βεντετα μεταξυ τους και ο καθενας προσπαθει να στολισει kαλυτερα το σπιτι του απο το γειτονα.... , επισης το Botanical Garden στο Brooklyn, στη Μαρινα στο Shore Road.... στο Bayridge που ειναι η τελεια μιξη Ελληνων και Ιταλων....
Μου φαινεται δεν εχεις σωστο ξεναγο.....:thumbsdown: και δεν τα ξερει καλα.....
Park Avenue, Madison Ave, 5th Avenue....
Δαιφωνω μαζι σου..... καθε χρονο και καλυτερα!!!!!!!!
Οσο για το iphone εινaι πιο φτηνο εδω, αν το θες ξεκλειδωτο..... και θυμησου... πληρωσεις σε $$$$$$$ οχι σε ευρω.......
να περασεις καλα.....:thumbsup:
Βαγγελη, εχθες (19/12/11) ειχαμε μια συναντηση στο Tribeca Grill ,.... ( τι μονο εσεις θα μαζευεστε για λουκανικα...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:) ειμαστε 55 ατομα...... αλλα θυμηκα και ηπια ενα ποτηρακι κοκκινο τοσκανης και για σενα.....και εφαγα ενα Dry Aged New York Steak - medium rare..... συν διαφορα....... αλλα ........
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1324446231https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1324446231
Αχ αχ αχ !!!
Ομορφες φάσεις, Πάντα τέτοια !
Μήπως την Παρασκευή βράδυ που θα μαζευτούμε στου TamTam να κάναμε και λίγο Skype (ελπίζω να έχει ο Δημήτρης) να αλληλοευχηθούμε live (almost) ?
μερικοι βλεπω το πηρατε πολυ κατακαρδα που δεν θα πατε νεα υορκη.
να βαλουμε ρεφενε να σας στειλουμε ρε παιδια αν ειναι να μη στεναχωριεστε. :th_Laie_67-1:
περα απο τη ΝΥ, υπαρχουν και στην ελλαδα και παντου ομορφα μερη να περασει καποιος με τα αγαπημενα του προσωπα τις μερες των γιορτων.
ο εντυπωσιασμος, η χλιδη και η πολυτελεια ωραια ειναι, αλλα δεν αποτελουν παντα το απαραιτητο συστατικο οταν (και αν) ειμαστε γεματοι απο αλλα πραγματα.
πολυ ωραιες επαναλαμβανω οι εικονες που μας μεταφερει η ελενη και ευχαριστουμε, αλλα δεν ειναι και οι μοναδικες.
αλλωστε καλα εστιατορια (ισως και καλυτερα) υπαρχουν και στην αθηνα και στη θεσσαλονικη (κυριως) και σε αλλες πολεις, αν το φαγητο ειναι το κριτηριο της ευτυχιας.
ομως και, η θρυματισμενη σοκοφρετα στην ακρη ενος ρυακιου, τα δυο αυγα συνοδευομενα με μετριο κονιακ σε ενα καφενειο ενος ορεινου χωριου μπορουν να δωσουν την ιδια (και μεγαλυτερη) ικανοποιηση, αν αυτο που αναζητουμε ειναι μεσα μας και δεν βρισκεται σε πολυχρωμα φωτακια και ομορφα τοποθετημενα μαχαιροπηρουνα...thumb
Πριν κάτι χρόνια στο 3G,αμα ήσουν αμερικανός και έκανες συμβόλαιο (2ετές) σου ερχόταν σχεδόν δωρεάν στα 100$ thumb
Επίσης θυμάμαι ότι μια εταιρία στην αρχή είχε πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα και συσκευές bulk ήταν ελάχιστες και μονόδρομος το συμβόλαιο.
Τι κάθομαι και θυμάμαι και εγω τώρα...:hystericalbs1:
Πολύ ωραίος αντίλογος φίλτατε Στάθη. Όλα καλά. :original: :whistle:
Κάνε μας τώρα το ρεφενέ που έλεγες και άσε το δούλεμα. Ωραία ήταν στο ορεινό χωριό που πήγαμε πρόσφατα, όμως οι τιμές τους (μέχρι πριν λίγο καιρό) πλησίαζαν αυτές της ΝΥ. :thumbsup:
Ελένη, plz show some merci.... :original:
φυσικα και ολα καλα, δεν κανω αντιλογο σε κατι συγκεκριμενο νοτι μποϊ. thumb
απλα σχολιαζω αυτα που διαβαζω και μου κανουν εντυπωση.
πιστευω να διατηρω, ακομα, αυτο το δικαιωμα. :original:
αυτο που ηθελα να πω ειναι πως προσωπικα οχι οτι δεν τα θαυμαζω ή δεν μου αρεσουν, αλλα δεν συμμερίζομαι τον τοσο μεγαλο ενθουσιασμο για καποια πραγματα.
αν ειναι για να νιωσω καλα τα χριστουγεννα να πρεπει να παω οπωσδηποτε στη νεα υορκη ή το σεντ μοριτζ, αλλιως αισθανομαι μιζερος ή ατυχος που δεν γεννηθηκα αμερικανος ή ελβετος, μαλλον θα αρχιζα να ανησυχω για το τι δεν παει καλα με την ψυχολογικη μου κατασταση. thumb
προσωπικα δεν χρειαζομαι τιποτα περισσοτερο απο το να ειμαι στο σπιτι μου με την οικογενεια μου χαρουμενος και υγιης...
το να ημουν στη ΝΥ ή το λονδινο ή την ελβετια οπως αλλες χρονιες, ειλικρινα δεν θα μου εκανε καμια διαφορα.thumb
Καλά δε φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα μου κανε καθόλου εντύπωση αν ορισμένοι αρχίσουν ν αναρωτιούνται.
Για τη τελευταία σου παράγραφο φυσικά και θα συμφωνήσω. :original:
Ωστόσο δεν εννοούσα μόνο την εορταστική περίοδο αλλά γενικά, μιας που το γενίκευσες και συ και απάντησα επηρεασμένος ίσως από άλλα θρεντ που έχουμε χιλιο-συζητήσει τη κατάσταση, όπως 'Επικαιρότητα-προβληματισμοί' / 'Μετανάστευση' κτλ. thumb
Πάω τώρα να συνεχίσω ένα σμαρτάκι που από μαύρο σκέτο, έγινε μαύρο με κόκκινες βούλες και να τρίψω και μερικά φρεσκοβαμμένα φτερά κι ένα καπό, μπας και ξεχαστώ. Αααα και να φάω και μερικούς απίστευτους σπιτικούς κουραμπιέδες που έφτιαξε η κυρά. :hyper:
Ελένη ζηλεύεις ??? :tease: Δώσε πόνο λέμεεεε. :thumbsup: