Δεν είπα για διπλά λεφτά αλλά σίγουρα όχι τον μέσο όρο! Ο μέσος όρος συνεπάγεται μέτρια ποιότητα!!
Printable View
Δεν είπα για διπλά λεφτά αλλά σίγουρα όχι τον μέσο όρο! Ο μέσος όρος συνεπάγεται μέτρια ποιότητα!!
ΟΚ μπορείς να ζεις με την ψευδαίσθηση ότι είσαι ιδιοκτήτης αυτοκινήτου premium brand.
Όμως όταν η BMW ήταν premium δεν είχε σπασμένα μοτέρ για πλάκα, δεν είχε ποιότητα εσωτερικού παρόμοια με Hyundai, δεν σκούριαζαν τα εσωτερικά τους και ήταν αυτοκίνητα για μια ζωή.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτά έχουν αλλάξει και η αξιοπιστία και ποιότητα του premium έχει πάει περίπατο.
Premium brand μπορει να ειναι/ηταν δεν ειναι σιγουρο ομως πως απευθυνετε σε premium ιδιοκτητες πλεον...
Αλλαξαν οι καιροι !
Για τους ιδιοκτητες μιλαω ...
Και αυτοι επανακαθοριζουν μετα την παροδο των ετων το status της καθε εταιρειας ...
Όταν κάνεις μια βόλτα προς Ευρώπη θα αναθεωρήσεις πολλά ως προς το εαν είναι ή όχι premium brand.
Μην κοιτάς την ψωροκώσταινα. Είναι αμελητέα ποσότητα για την μάρκα...
Νομισα πως μιλουσαμε για εμας εδω ... ;)
Οσο αφορα την Ευρωπη και δη την γερμανια φρονω πως η audi εχει αφησει μακραν πισω της την προπελα ..
Εννοείς σε πωλήσεις; Γιατί και σε πωλήσεις η προπέλα απλά είναι μακράν μπροστά.
Αν πας Γερμανία ρίξε μια ματιά στα αυτοκίνητα και θα καταλάβεις...
Με Νάσο πέρσυ που ήμουν ήταν φουλ BMW το max 2ετίας...
Κοψτε κατι ενα σαλονι ρωτησε να φτιαξει ο ανθρωπος thumb
Η ακριβη καρατσεκαρισμενα δουλεια του Βρανακη δεν σημαινει οτι ειναι μονοδρομος η θεσφατο ,υπαρχουν αποδεδειγμεα τελειες δουλειες με χαμηλοτερο κοστος .
Υπαρχει ο ορος ερευνα αγορας και ειναι τουλαχιστον ευκολο σε τετοιες μερες να παρεις γνωμη και να δεις πριν δωσεις τα χρηματα σου.
800 δερμα ,550 δερματινη θεσσαλονικη τουμπα.
οσο για τα bmw στη γερμανια μονο στο μοναχο εχει.χαλανε και δε τα παιρνουν πια ειδικα τα m
το 5αρι το στεισον πουλησε αρκετα ,ειναι και πολυ ομορφο
400 δερματινη και 650 δερμα οι καλυτερες τιμες εδω αθηνα.(χωρις πορτες).
250ε δεν τα λες και λιγα...
αναλογα μπορει να μου τη βαρεσει και να παω να του σκασω 600 και να του πω φτιαχτο δερμα απλο (οχι ναπα παει πιο πανω) χωρις τα πισω προσκεφαλα που εχουν καινουργιο δερμα κανονικο.(τα χα ντυσει πριν 2 χρονια με κανονικο δερμα που ειχα αλλαξει καθισματα).
παντως η δερματινη ειναι σουπερ...δεν κανει μπιμπικια μεσα.εχει ναπα οψη...
θα παω να δω το δερμα που λεει με 650 αν μου αρεσει αλλιως δερματινη...thumb
Είναι όντως ακριβός αλλά μόνο εκεί βρίσκεις γνήσια δέρματα που αλλιώς θα πρέπει να φέρεις τομάρι από εξωτερικό ή να αγοράσεις πανάκριβα έτοιμα καλύμματα από BMW. Τέλος το ράψιμό του είναι εργοστασιακών προδιαγραφών και αντέχει επίσης και σαν εργοστασιακό στο χρόνο. Καμία σχέση με δουλειές αντίστοιχου ονόματος στα Β.Π. που έχει γεμίσει τον τόπο με ΒMW και άλλα οχήματα με εσωτερικό terracotta (υποτίθεται χρώμα porsche - αν και άλλη απόχρωση στην ουσία) που δεν κολλάει σαν χρώμα με αυτά που ΟΕΜ ξέρουμε από τη BMW με τίποτα. Και από ράψιμο......σε δύο εβδομάδες το βλέπεις και είναι ξεχειλωμένο σα σώβρακο...
σοφοκλης ναι εκανα προσφατα τον ουρανο απο το 36αρι και ρωτησα γιατι τα δικα μου τα δερματινα ειναι διαλυμενα
Ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου
Μέχρι και η Στουτγκάρδη γεμάτη BMW είναι που είναι η έδρα της Porsche & Mercedes...
Δεν θα μιλήσω καν για Μόναχο
Για το αν τα M χαλάνε, θα σε ρωτήσω το εξής: ποιο Μ ή οποιαδήποτε άλλη κατασκευη RS ή ΑΜG δεν χαλάει αναλόγως χρήσης?
Τα 45άρια AMG αλλάζουν τις τουρμπίνες κορδέλα το γνωρίζεις?
Έλα μετά και πες μου για τα BMW που χαλάνε
Και αν χαλάνε στην τελική μην το πάρεις, πάρε κάτι άλλο αξιόπιστο
Yπάρχει ένας ταπετσιέρης στην Πάτρα που κάνει πολύ καλή δουλειά.
Φώτης Μητρόπουλος λέγεται.
https://www.vrisko.gr/details/b17d6f...4a47ae6c1g000k
Στέφανε μήπως παρά είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και στα γραφόμενα σου;
Προς τι η απαντηση του στυλ " στην τελική μην το πάρεις, πάρε κάτι άλλο αξιόπιστο"
Τι εννοείς με το " χαλάει λόγο της χρήσης"
Στα πατώματα των Μ3, στα μέταλλα των Μ3 Μ5 Μ6, στις αντλίες smg, στα vanos, στα μαύρα τους τα χάλια..., σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;
Επειδή γνωρίζω το ποσο σχολαστικός είσαι με το αυτοκίνητο σου, είμαι σίγουρος ότι θα είχες τελείως διαφορετική άποψη εαν είχες δώσει 150-200000 ευρώ και στα 80-90000 χλμ έπαιρνες τον V10 παραμάσχαλα!!!
Μήπως δεν έπρεπε να χρησιμοποιουμε όλο το στροφόμετρο για να μην χαλάει;
Όσο για το τι κάνουν τα AMG - RS και λοιπά, θυμίζουν τις ταμπλέτες για τον πόνο του άλλου..., όταν όμως ο πόνος είναι στην δίκη σου τσέπη..., σου φεύγουν οι απολυτότητες... καθώς προσγειώνεσαι στην ωμή πραγματικότητα!!!
Υ.Γ: μπεκ - πολλαπλασιαστές - νοξ - κολώνες τιμονου - ηλεκτρικές κρεμαγιέρες κ.λ.π, οπως λέμε: πρεμιουμ...
Δεν είναι αυτό βρε Αλέξη!
Απλά προσπαθώ να καταλάβω πως λέμε ότι η BMW δεν είναι premium brand και είναι πχ η Audi
Πες ότι το δέχομαι, τότε γιατί όλοι εμείς έχουμε BMW?
Δεύτερον, αν είχα δώσει 80-100-150.000 να είσαι σίγουρος ότι θα χα άνεση να αλλάξω και όποιο πρόβλημα προέκυπτε
Τρίτον θα μου πεις: γιατί να προκύψει πρόβλημα και πολύ λογικό θα σου πω : αστοχία υλικών. Αυτό που είναι λάθος, είναι ότι δεν κάνει ανάκληση η εταιρία και συμφωνώ σε αυτό, ΟΜΩΣ σ αυτό επάνω θα σου πω το εξής: όλες οι μάρκες βγάζουν και η ποιότητα των υλικών δεν είναι πλέον η ίδια.
Σ αυτό φταίει η μαζοποίηση των αυτοκινήτων και έτσι πέφτει ο μέσος όρος...
Δεν φταίει σε όλα όμως η BMW όταν δουλεύουμε και το SMG/DCT στο sport plus η 6ο πρόγραμμα και τα βιάζουμε βάναυσα...
[QUOTE=stef;540837] όλες οι μάρκες βγάζουν και η ποιότητα των υλικών δεν είναι πλέον η ίδια.
Σ αυτό φταίει η μαζοποίηση των αυτοκινήτων και έτσι πέφτει ο μέσος όρος...
QUOTE]
Το σωστοτερο ειναι αυτο ,αλλα ετσι αυτοματα "πεφτει" και η ποιοτητα της BMW αφου μαλλον εις γνωσιν τους κατεβαζουν καποια στατους ...
thumb
[quote=stef;540846]Αυτό ακριβώς είναι που χαλάει το premium, η μαζοποίηση της παραγωγής στην οποία έχει μπει και η BMW.
Γι' αυτό και τα τόσα προβλήματα στα πιο σύγχρονα μοντέλα.
Επίσης η Audi δεν είναι επίσης premium, η μόνη εταιρεία που θα θεωρούσα premium είναι η μεσερντέ αλλά μπήκε και αυτή στο τριπάκι της μαζοποίησης τα τελευταία χρόνια, οπότε ακολουθεί και αυτή φθίνουσα πορεία.
Πριν 1 εβδομάδα το έκανα θεσσαλονικη στον κιλιβριδη, τεχνοδερμα , κόστος 550 ¤ τέλεια δουλειά και εφαρμογή
Στάλθηκε από το SM-G900H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεξιοτιμονος εισαι?
Στα 550 τι έβαλες πάνω ;και πλαϊνά ;
Όχι, αλλά είναι ακριβώς όπως το βλέπετε. ακόμη δεν έβγαλα φώτο 😃
Συνημμένο Αρχείο 31388Συνημμένο Αρχείο 31392Συνημμένο Αρχείο 31393Συνημμένο Αρχείο 31394Συνημμένο Αρχείο 31395Συνημμένο Αρχείο 31396
Ναι και πλαϊνά
Μας βάζεις ιδέες τώρα ρε φίλε.... Χαχαχαχα
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3G
Premium εταιρεια με 14 διαφορετικα μοντελα δεν την λες πλεον ...
1ser 2ser 3ser 4ser 5ser 7ser i3 i8 z4 x1 x3 x5 x6
Ξεχναω καποιο ?
Και για να μην "παρεξηγηθω" απλα μου αρεσει να λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη ...
Δυστυχως η bmw απεχει πολυ πλεον απο το ενδοξο παρελθον της ...
Μιλαει ενας ανθρωπος με και με E65 στο γκαραζ του (πλην της f20)
Στα μέσα του 90 τα μοντέλα της εταιρίας ήταν η σειρά 3, η σειρά 5 και η σειρά 7. Άντε και η σειρά 8 που ήταν λίγα αυτοκίνητα. Αυτό την έκανε ξεχωριστή. Μετά βγήκε η Ζ3, στα τέλη του 90 το Χ5 και πάει λέγοντας.
6νομιζα πως ειχε κατηργηθει.
Το χ4 οντως το ξεχασα.
Παμε λοιπον σε μια γκαμα 15 μοντελων ...
Βαλε και τα m
20 διαφορετικα μοντελα at least
λοιπον πηγα στη γνωστη εταιρια κηφισου κ' πετρου ραλλη.
τα πλαινα για να βγει το σκληρο υλικο να μπει δερμα εχει ιστορια και χρημα (300ε) οποτε δεν εξιζει να ασχοληθω.τα αφηνω ετσι μαμα μαυρα ντυνω τα καθισματα μαυρο δερμα με τα Μ τα σηματακια και τελος.
εχει προσφορα το δερμα 550ε+φπα, με τις τριχρωμιες θα πανε 590ε.
5 χρονια εγγυηση για το δερμα και τις ραφες.το δερμα που ειδα δειγμα μια χαρα.απαλο στην υφη...
η δερματινη παει 410ε οποτε για 180ε δεν αξιζει.μια φορα το κανεις...
ειμαι μεταξυ αυτης της εταιριας και ενος αλλου ταπετσερη στη μακρυγιαννη λιγο πιο κατω που μου ειπε ιδιες τιμες.
θα παω να δω και απο αυτον δειγμα απο το δερμα που θα βαλει να συγκρινω...thumb
Για 200 ευρώ βάλε δέρμα να είσαι σίγουρος. thumb
καλημερα παιδες.
εχω μαζεψει το μαρουλι και αυτη τη βδομαδα θα παω για ντυσιμο.
ειμαι μεταξυ 2 επιλογων και θα ηθελα τις γνωμες σας στη επιλογη χρωματος στο δερμα.
-παλι μαυρα με τριχρωμιες η'
-διχρωμια δηλδ μαυρα στο πλαι και το χρωμα του αυτοκινητου στη μεση (μωβ σκουρο) των καθισματων+ τα κεντρα στις πορτες.
σημειωνω οτι εσωτερικα τα παντα ειναι ηδη ολα μαυρα και αραχνα...thumb
βαζω και 2 φωτο για να καταλαβετε τις 2 επιλογες.
:thnx:
Leo, TOTAL BLACK!