γιατι ρε παιδες οι υπολοιποι δεν κανουν καλη δουλεια τι λετε τωρα?
εμενα μου δειξε δουλειες και ειδα απο κοντα και φαραω ντυμενα με γερμανικη δερματινη και οι ραφες του ηταν εργοστασιο οπως και οι τριχρωμιες του...
ασε που για δερμα ζηταει 700ε και οχι 1000 που μου ειχε ο πει ο βρανακης.
δηλδ τι ο βρακανης βαζει ποιο ακριβο δερμα απο τους αλλους?σιγα...

να σου δειξω το τιμονι μου που εφτιαξα με ναπα δερμα με τριχρωμη κλωστη με 80ε να παθεις πλακα σε ενα ρωσο...ο βρανακης ηθελε κατι 160ε δεν θυμαμαι...ολοι οι αλλοι δεν ειναι καλοι μαστορες δλδ? slow the much oil...
οσαν αφορα το θεμα της δερματινης μου ειπε πως μυριζουν οι κακης ποιοτητας δερματινες.
αυτη ειναι Made in germany απαλη στην υφη και δειχνει οπτικα δερμα.
οσον αφορα το αν καει παραπανω το καλοκαιρι λεει μικρη η διαφορα.
και τωρα που εχω μαμα δερμα μαυρο αμα το αφησω παραλια αντε γεια μετα..
για να μπω μεσα πρεπει να το ανοιξω και με το κλιμα κανα 10λεπτο και μετα μπαινω μεσα...οποτε μια η αλλη..το μαυρο τραβαει οτι και να ναι μου πε..αλλα το δερμα ειναι δερμα οκ..αλλο το ενα με το αλλο..αναλογως και την τσεπη του καθενος...εγω αμα μου δωσει εγγυηση 4 χρονια οτι δεν θα παθει τιπτ και δεν θα μυριζει με τη ζεστη κ.λ.π. εφοσον το ειδα και απο κοντα και μου αρεσε μαλλον για γερμανικη δερματινη με κοβω γιατι απο οκτωβρη θελω λαστιχα και ερχονται και αλλα..ασε που το αμαξι ειναι ηδη 19 ετων!! οποτε ποιος ο λογος.αντε καμια 10ετια να το χω ακομα και μετα ας το παρει ο γιος αμα το θελει να το κανει οτι θελει και οπως θελει...