την παρανομια και αμα κατσει η στραβη σκεφτομαι γιατι ουτε 2λιτρο δεν το δηλωνω
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 600 + οσο το ανεβασουν του χρονου ειναι παρα πολλα.
Printable View
Σκεφτόμουν όλη μέρα ...τί να κάνεις ...τι να σου προτείνω ...τι θα ήταν καλύτερο για σένα...πιο οικονομικό ...πιο αξιόπιστο...
Τελικά κατέληξα!
Να κάτσεις στα αβγά σου γέρο! Δεν είναι τοσα γκάζια για την ηλικία σου! Α... και που 'σαι, να κόψεις και την μπάλα σιγά σιγά!
ωπα ωπα παιδια κατι ακουσα για μπαλα!:warriorsmiley:
στειλτε μυνημα αμα πατε οπου πατε οτι ωρα και ναναι!τι λετε τωρα?μεσα και γω!
υ.γ. sorry για το ασχετο.χαχαχα :hystericalbs1:
απλά πάντως τα πράγματα, γιατί με τον μπούσουλα που δίνεις, δλδ δεν θέλω να δηλώσω
για να μην έχω πολά έξοδα και απο την άλλη δεν θέλω να είμαι παράνομος, η λύση της
μοντίφας φίλε γιώργο είναι μονόδρομος...μεγαλύτερος κόπος μεν, αλλά με μεγαλύτερα
οφέλη απο το κομπρεσάρισμα, το τσαφτσούρισμα θεωρώ πως είναι πιο ωραία λύση...
προσοχή!!!όχι πιο καλή, πιο ωραία...με το ανάλογο κόστος όμως μπορεί να γίνει και
πιο καλή!!!
ναι Θωμα ετσι ειναι ,αλλα αμα εχεις περασει καλα με 6 κυλινδρους παρεα το σκεφτεσαι ρε παιδι μου:th_Laie_67-1:
ειναι κε σε καλη τιμη το 3λιτρο τελειωμενο φορεμενο γιαυτο υπαρχει η σκεψη..
γμτ τα χαρατσια τους μεσα...
Το μαζντακι παιρνει κιτακι κομπρεσερ και κιτακι τουρμπο.
Βγαζει 200 αλογακια με ροπη στο θεο.
Και ειναι και ωραιο αμαξακι.
Παρε ενα ΜΧ5 πρωτης γενιας με αιρκοντισιον.
το παιδεμα και η καθυστερηση στο δικο μου αμαξι οφειλεται στο οτι ηταν καθαρα ενα πειραμα και επρεπε να λυσω αρκετα θεματα ...μεχρι να πετυχω το σωστο σεταπ! επισης ειχα ενα μεγαλο διαστημα απραξιας ,λογω ατυχηματος...αλλα και της προετοιμασιας του γαμου μου! απο την στιγμη , που υπαρχει ηδη ενα ετοιμο και τεσταρισμενο,,το δευτερο φτιαχνεται σε διαστημα 2 ημερων(μαζι με τον προγραμματισμο)...εφοσων ειναι φτιαγμενες οι βασεις και ειναι αγορασμενα τα υλικα! ειμαι υπο σκεψη , να φτιαξω καποια ετοιμα κιτακια...εφοσον υπαρχει το αναλογο ενδιαφερων!
ποσο θα μου κοστισει ενας υποκιβυσμος ρε γμτ???:whistle::whistle::whistle:
πριν παω να ρωτησω αν εχει κανεις ιδεα περιμενω ...
από 5 έως 7 πράσινα απ'ο,τι έχω μάθει..
Ιορδανης ??? :whistle::whistle:
οχι ο ποταμος ....
ίσως και ο ποταμός...αλλά δεν έχω μάθει από αυτόν..
το πρωί ρε συ...νυσταζω
επεστρεψα στον ελικα και σαν κλασικος μπαξιματιας ξεκιναω αναβαθμιση στο ταπεινο μαμα 318 ......να χουμε να χωνουμε:thumbsup: αγαλι- αγαλι ....
Για πες για πες
ωραιο δεν δειχνη το μοτερακι πισω απο το μπλεδακι??
ομοιοκαταληξια:hystericalbs1:
θα μεινη μαμα με αρχικες αισθητικες παρεμβασεις μεσα-εξω και με βλεπω για Μ54.....:whistle:αν και το στοκ σε ανταλακτικα για Μ3 δινει ευχερεια σε τιμες...
προσεχως νεωτερα !!!
Γιωργο την καλυτερη επιλογη θα κανεις ,,,
Εδω υπαρχουν τοσα αλογα σε ατμοσφαιρικα μοτερ ,,να πας σε τουρμπισμα ειναι ιεροσυλια
Ποινικο αδικημα!!!
Ο ηχος του 6cyl ειναι απεριγραπτα ομορφος!!!
δωσε πληροφοριες στο λαο γιατι κι εγω δεν την παλευω αλλο .....αν και εχω 6κυλινδρους τα 150 ειναι λιγα για τετοιο σκαφος! Τελος........
Ωραια νεα
Ευγε.
τουρμπινα σε 6κυλινδρο?? Με βανος??? νομιζα οτι δεν επαιζε τετοιο σεναριο......γιααααα λεγε κυριε σκηνοθετα ! Εδω κατω παντως εχω ρωτησει, κι ο ενας μου ειπε οχι, ο αλλος φερτο....ολα δουλευουνε και θα το δουμε και θα το στρωσουμε, ρε φιλε του λεω εχεις φτιαξει αλλο, εχε μου εμπιστοσυνη και ενταξει και..... πειραματα δηλαδη. Παιζει τιποτα σοβαρο?
Καλοριζικο κι απο μενα Γιωργο!!!
Παιδες, 6 cylinder (στα Ε46 τουλαχιστον) + κομπρεσσερ.. και εισαι μια χαρα.. Αλλιως.. S54.. :D