Bmwnaousa απο οτι καταλαβα απο τους φιλους εσενα περιμενω για βοηθεια στο προβλημα μου.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Printable View
Bmwnaousa απο οτι καταλαβα απο τους φιλους εσενα περιμενω για βοηθεια στο προβλημα μου.
Αν κατάλαβα καλά, έχει έκδοση HIGH
Από αυτές που αναζήτησες λοιπόν (και βρήκες όπως λές) κράτα μια έκδοση HIGH (εχει "βγει" ακόμη και του 2013) αλλα σε version "light / DVD-5", που να χωράει δλδ σε δισκάκι DVD 4.5Gb
Το πιθανότερο είναι οτι το DVD στην μπαγαζιέρα σου φοράει έκδοση ΠΡΙΝ από αυτή που διαβάζει DVD dual layer (8.5Gb) αλλα ας αφήσουμε αυτή την αναβάθμιση προς το παρόν...
To ISO αρχείο που θα κατεβάσεις, το "καις" με imgburn σε ποιοτικό DVD, με χαμηλή ταχύτητα
ΥΓ. Πάντως κύριοι συμφορουμίτες (Stamatis, Panos, Bill), συνήθως ζητάμε μια "συσταση" του νεο-εισερχόμενου, πριν του "προσφέρουμε" βοήθεια (τουλάχιστον έτσι - νομίζω - κάναμε ως τώρα...)
Εδω, μπήκε ο άλλος και "τρεξατε" μέσα σε 4 ποστς πρέπει να του δώσουμε "γρήγορες" απαντήσεις...
Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ κ. Αντώνη!!!!
Φίλε μου καλώς μας ήρθες, αν θες πέρνα μια βόλτα από εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23 και γράψε λίγα λόγια για εσένα και την μπέμπα σου!!!
Σωστο και δικαιο
Απλα το ρημαδι το ταπατοκ δεν μου δειχνει post count και θεωρησα οτι εχω να κανω με παλιο μελος.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Οπως και επισης δεν δινει θενκς.
Χρωσταω.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία διεύθυνση να μπω για να κατεβάσω σε DVD 4,7 GB το πρόγραμμα γιατί το μηχάνημα που έχω δεν διαβάζει από Doumple Layer, άρα χρειάζομαι να κατεβάσω τους χάρτες σε έκδοση των 4,7 τουλάχιστον..... Σας ευχαριστώ
Μα έγραψες παραπάνω οτι γράφτηκες σε ΠΟΛΛΑ sites και κατέβασες ΠΟΛΛΑ αντίγραφα, τιποτα από αυτά δεν είναι HIGH, σε μέγεθος < 4.5Gb???
Το θέμα "copy" χαρτες θέλει προσοχή....
Ψαξε στο gpsunderground
Φίλε όσα κατέβασα επειδή στην αρχή δεν γνώριζα ήταν από prof, bys και σε εκδόσεις 2011 2012 μόλις έμαθα ότι σίγουρα είναι high κατέβασα διάφορα σε εκδόσεις αλλά για εγγραφή σε 6,7 gb, τώρα κατέβασα (επιτέλους του 13 σε high για dvd 4,7 και αφού γράφτηκα πάλι με 4,99¤ για 2 ημέρες μου κατέβασε 11 αρχεία rar των 400 mb και 1 των 24 mb. Τώρα σε θέλω όμως.........πως όλα αυτά τα βάζω σε ένα dvd πως τα ενώνω δηλαδή........και πάλι HELP:ranting2:
Άνοιξε το πρώτο αρχείο με winrar αφού αποσυμπιεστούν αυτόματα σε έναν κατάλογο που θα σου ζητήσει θα δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο με κατάληξη iso.
αυτό το αρχείο θα γράψεις με το πρόγραμμα imgburn σε δισκάκι dvd αποκλειστικά verbatim και σε ταχύτητα χ2.
καλή επιτυχία....
Μόλις ξεκίνησα την εγγραφή, πολύ δύσκολή η δουλειά πάντως. Ένα χαρακτηριστικό του ότι γίνετε πανικός είναι ότι αφού βρήκα το αρχείο και το κατέβασα ενώ έγραφε για την αγγλική έκδοση πιέστε εδώ (BMW_2013_HIGH) και είδα ανοιχτά και μπήκα στο κατέβασμα μου έλεγε (POI_BMW_2013_HIGH).......άντε να δω που πάω....
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις εάν έχεις MK3 (CD) η MK4 (dvd) άλλοι είνια οι χάρτες για cd και συγκεκριμένα αυτοί https://gpsunderground.com/forum/nav...12-2013-a.html. εάν έχεις MK4 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το high 2013 της ΒΜW, ή και το cd της navteq
Eάν έχεις ΜΚ3 μόνο το cd της navteq.:original:
Το μηχάνημα πίσω γράφει dvd, όμως έπαιζε κατευθείαν το cd που μου έδωσε ο έμπορος. Σχετικά πάντως με το για cd το κατέβασα και δεν έκανε ίσως επειδή δεν το έγραψα σε imgburn και σε 2Χ αλλά δεν το έπαιζε θα το ξαναγράψω για να ξέρω.
Φίλοι στο forum επιτέλους τέλος το bvb πάει τέλεια αρα το μηχάνημα ειναι MK4 και με την βοηθεια σας δεν εχω πλεον κενα σημεια και εμαθα πολλά.
Κύριοι εσείς που ξέρετε... τι έχει το αμάξι μου??? Ε93 του 2009....
Το σίγουρο είναι οτι έχει μόνο μια εισαγωγή DVD, δεν έχει το κλασικό λειτουργικό που χωρίζει την αρχική οθόνη στα τέσσερα και έχει το iDrive κουμπάκι με τα πολλά κουμπιά (Nav, Tel, CD, Radio κλπ)!!! Σίγουρα θέλει αναβάθμιση στους χάρτες!!!
Επίσης διάβασα οτι αν τελικά είναι το CCC (καλά το λέω; ), έχω την δυνατότητα να βάλω και ελληνικό menu. Παίζει να έχω αυτό????? Mayday.....! :)
Ε93 του 2009....
Το σίγουρο είναι οτι έχει μόνο μια εισαγωγή DVD, δεν έχει το κλασικό λειτουργικό που χωρίζει την αρχική οθόνη στα τέσσερα και έχει το iDrive κουμπάκι με τα πολλά κουμπιά (Nav, Tel, CD, Radio κλπ)!!! Σίγουρα θέλει αναβάθμιση στους χάρτες!!!
Ετσι όπως το περιγράφεις έχεις την μονάδα cic και όχι ccc που έχει σκληρό δίσκο 80 gb κλπ. ανάλογα με την οθόνη που έχεις (μικρή bussines- μεγάλη proffesional) μπορείς να κάνεις αναβάθμιση των χαρτών με την τελευταία έκδοση 2013 αλλά για να την ενεργοποιήσεις θα χρειαστεί κωδικό τον οποίο είτε τον πληρώνεις στην αντιπροσωπεία είτε τον αγοράζεις από διάφορους στο ιντερνετ προς περίπου 100 δολάρια. θα πρότεινα να ρωτήσεις πρώτα στην αντιπροσωπεία για το κόστος αναβάθμισης, και μετά υπάρχουν και άλλες λύσεις.:wink:
Να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου!! Ναι professional πρέπει να είναι και είναι μεγάλη η οθόνη! Άρα πρώτη κίνηση η αντιπροσωπεία, αλλά θυμάμαι παλιά που είχα πάει για το 46άρι μου μου είχαν πει για 300+ ¤ για το DVD... δεν νομίζω οτι αξίζει ένα τέτοιο ποσό!! Αν είναι να κάνουμε την δουλειά μας με καλύτερα λεφτά να το συζητήσω!! Στα 100$ που μου λες υποθέτω οτι έχει και το DVD με τους χάρτες;; Άλλες λύσεις τύπου crack παίζουν??? ;) Όσον αφορά για την αλλαγή γλώσσας στα ελληνικά ισχύει;; Αν ναι, πάλι μόνο αντιπροσωπείας ή έχουμε καμιά "καλή" άκρη;;;
χρόνια πολλά και καλή χρονία
Εάν η απάντηση από την αντιπροσωπεία είναι πολύ ακριβή τότε θα πρεπει να κατεβάσεις την σωστή έκδοση από το ιντερνετ που είναι περίπου 24 gb.
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί με αυτήν την διαδικασία για συστήματα με σκληρό δίσκο. περισότερες πληροφορίες εάν είσαι αγγλομαθής θα βρείς εδώ.https://gpsunderground.com/forum/bmw...available.html
και για να κατεβάσεις τα δεδομένα https://thepiratebay.se/torrent/7620...e_PREMIUM_2013
torrent file
στην περίπτωση που ασχοληθείς και κατεβάσεις την έκδοση τότε θα χρειαστείς και τον κωδικό ενεργοποίησης από αυτούς
(We offer an activaction Codes for CIC navigation map data update Road Map Europe/North America and others Premium/Montion 2013. You got 100% warranty that you get a code, more on www. navibmw.pl/fscmap_gb.html or poczta@navibmw.pl).
Γεια σας εχω δει σε καποια αυτοκινητα ε92 και εχουν tv στο αριστερο σημειο του navi...εγω εχω ε90 με navi profesional το αμαξι ειναι του 08 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω tv η που να παω να ρωτησω;; ευχαριστω πολυ
αν καποιος εχει τους τελευταιους χαρτες cd για ΜΚ3 ας μου στειλει ενα π.μ