Αρχικό μήνυμα απο
spar@
το αλλωθι της σημαιας? το ροπαλο που κραταει ειναι η προεκταση του κονταριου της σημαιας και φενεται πιο μεγαλο γιατι μαλλον ειναι γυρισμενη αφισσα, τον βλεπεις για πολυ ταραξια δηλαδη τον τυπο? γιαυτο τρεχει να κρυφτει??
και θα στο θεσω διαφορετικα, εστω οτι ειναι ροπαλο, πιστευεις να κινδυνεψαν οι ηρωες απ τον μπαρμπα??? ο κοσμος ειναι σε αγανακτηση παππουδες κατεβαινουν γιατι πεινανε και φωναζουν, τετοιες ωρες δεχεσαι τα παντα και λουφαρεις, βαρας μονο αν δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο και κινδυνεψεις...αυτο που ειδα σημερα δυστυχως οχι απο κοντα, ηταν υπερβαλλοντας ζηλος για την υπηρεσια...
εχω ανεβασεις και αλλες φωτο και βιντεακια γιατι δεν σχολιαζεις κατι??
υ.γεγω σαν 21 χρονων, αν ειχα απεναντι μου εναν 60αρη με ροπαλο που ηξερα οτι εχει δικιο θα το βουλωνα, γιατι θα ηξερα οτι παλευει για το δικιο.. σαν σηκωνα ροπαλο μονο αν κινδυνευε η ζωη μου, και θα χτυπαγα για αμυνα οχι για επιθεση!
υ.γ και επειδη τα τυπακια ειναι γνωστα, αυτοι τα προκαλουν ολα, ακομα και στα γηπεδα προκαλουν για να πεσει ξυλο, οταν εχεις 200 τελειωμενα πιτσιρικια αμυαλα απεναντι σου και εισαι σε υπηρεσια για φυλαξη, δεν προκαλεις και αν σε προκαλεσουν σε βρισιες δεν απαντας!