Πόσα χρήματα πρέπει να βγάζει κανείς για να
Θωμά, αυτοί που αναφέρεις ήταν κατεστραμένοι έτσι κι αλλιώς... θέμα χρόνου ήταν....
Φυσικά και δεν μιλάω γι αυτούς... Αλλά οι άλλοι, αυτοί που λέω εγώ, είναι πολλοί, ίσως οι περισσότεροι...
Και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά.
Εγώ στην ηλικία σου και να έκανα το σκατό μου παξημάδι 3,5 χρόνια και να βρισκόταν κάποιος που θα μου χάριζε 8κ, πάλι Μ3 δεν θα μπορούσα να πάρω...
Και για τους πολλούς που λέω, πάλι δεν λέω για εμένα... εγώ ευτυχώς ισορόπισα...
Αλλά έχω φίλους με δάνεια για ανάπτυξη εργοστασίων, που τώρα θα τους τα πάρει η τράπεζα από αναδουλειά, φίλους με στεγαστικά που είναι άνεργοι, πολλούς φίλους χωρίς δάνεια, αλλά με μαγαζιά με τζίρο 50 και 60 τις εκατό κάτω... Φίλους με παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό και είναι άνεργοι, φίλους που προσπαθούν να μαζέψουν τα λεφτά τους από την αγορά, φίλους με συρτάρια ολόκληρα σφραγισμένες επιταγές, φίλους με τεχνικές εταιρείες απλήρωτες από το κράτος. Και όλοι αυτοί φυσικά, έχουν και υπάλληλους και εργάτες και συνεργάτες, που παρέσυραν μαζί τους στην ανεργία και σε ότι αυτό συνεπάγεται.
Μην πέφτετε στην παγίδα να πιστεύετε ότι όσοι είναι σε δύσκολη θέση, ήταν όλοι απερίσκεπτοι και λαμόγια.
Οι πολλοί ήταν νοικοκυρέοι.