Δεν παίζει ρόλο έχει και facelift με πορτοκαλί φλάς!
Printable View
Ουσιαστικα αμα βρω αμαξι 316 που να ειναι 1800cc 2003+ μοντελο τοτε ειναι αυτο.
Αμα ειναι κουπε ειναι μια πολη καλη δικαιολογια για
Να μην παρω sedan xaxa.
Ps με τα ασπρα φλας κουπε τα σπαει ειδικα με την ποληακτινη ζαντα της bmw και angle eyes φωτα xenon
Τα angel eyes τα έβαζαν μετά και είναι του εμπορίου!Αλλά να ψαχτείς να βρεις με φώτα ξένον εργοστασιακά!Είναι απίστευτα αποδοτικά!
Για πετρέλαιο ενδιαφέρεσαι Πέτρο??(Ξέρω έχω κόλλημμα με το πετρέλαιο λόγω κατανάλωσης!!)
Δες αυτό!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1021757/
Έχει και σεντάν πολλά!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/...r=d&pg=2&so=dm
Κατανάλωση κάτω από 6 λίτρα στο ταξίδι!!
Για ποιόν λόγο να χεις 1800κ.ε αντί με 1600 που μπορείς να βρεις αρκετά. Η διαφορά είναι μόνο σε 1Kg/m ροπής, τίποτα άλλο. Νομίζω η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και στο κ@λοκράτος που ζούμε με τους νόμους που σκαρφίζονται κάθε τόσο, τους φόρους, τα τέλη κυκλοφορίας, τις ασφάλειες, γιατί να μη προτιμήσεις λιγότερα κυβικά με ίδιες σχεδόν επιδόσεις?
Απο την πειρα που εχω απο οτι ξερω το κυβικο βοηθαει αρκετα ειδικα σε βαρια αυτοκινητα οπως η bmw και σε αξιοπιστεια. Απο την αλλη ειναι και το συστημα valvetronic.
Τωρα αν η διαφορα ειναι μονο ενα kg ροπης και δεν θα ελεγα και οχι ισως κολησω μονο στο valvatronic που παλι δεν ξερω αν ειναι τοσο συμαντικο.
Παλι καλα εχω αρκετο χρονο να ψαξω δεν το βιαζομε.
Για πετρελαιο ειναι λιγο επιφοβο μενω εντος θεσσαλονικης και απο μπλοκα πολλα φιλος μου την εφαγε 600αρα για diesel
Τα valvetronic,όμως, είχαν θέματα καθώς πηδούσαν τα δόντια του εκκεντροφόρου και ξέρω πολλές περιπτώσεις αυτού του είδους που οι άνθρωποι έψαχναν να βρούν κινητήρες!Κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο στα 1600!Επίσης έχοντας οδηγήσει το 1800 δεν έχει καμία διαφορά ούτε στις ρεπρίζ ούτε στις επιδόσεις!Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!
Μετα την ολη βοηθεια σας και σας ευχαριστω και κοιτωντας αγγελιες γενικα τι υπαρχει τελικα κατελιξα σε 316 με 1600cc χωρης valvetronic γιατι φανταζομε οτι αμα χαλασει θα κλαιω με μαυρο δακρι.
Τωρα κουπε ,σενταν οτι βρεθει καλυτερο
Το μονο που δεν εχω ακομα ξεκαθαρισει καλα ειναι αν οταν λεμε facelift ενοουμε απο 2001 και μετα ολα τα bmw?
Και απλα σε καποια εκδοση του facelift το βγαλανε και με ασπρα φλας ?
Το τιμονι το σπορ το 3ακτινο πια εκδοση θεωρητε η facelift αλλα με sport pack?
1. Facelift sedan και stationvagon, από τα μέσα του 2002, τα coupe από Απριλη του 2003. Εχουν αρκετές διαφορές απ τα προ facelift ως προς το αμάξωμα και τον παραπάνω στάνταρ εξοπλισμό.
2. Εργοστασιακά όλα έβγαιναν με κίτρινα flash, όσα είχαν λευκά ήταν κατόπιν παραγγελίας.
3. Το τριάκτινο τιμόνι το χουν μανίσιο μόνο τα σπορ, με τα χειριστήρια δε πάνω του μόνο σαν εξτρά παραγγελία.
4. Ta facelift coupe έχουν και χαμηλωμένο αμάξωμα κατά 1,5εκ σε σχέση με τα sedan.
5. Υπήρχαν 3 βασικές εργοστασιακές εκδόσεις, η στάνταρ, η σπορ +2000ε και η mpack +4000ε. Αυτά όλα από το 2003 μέχρι την εμφάνιση του Ε92.
γνωμη μου ,αν κοιτας γενικα για οικονομικο και με λιγα προβληματα καθως επισης και συμφερων λυση απο χρηση-καταναλωση-συντηρηση μην πας καθολου για 316 αλλα για 318 προφεις λιφτ με κινητηρα Μ43 1.900 (τελη270 ευρω).
ειναι 1 σκαλα πανω σε ολα απο το 316 προφεις λιφτ και θα βρεις καλοσυντηρημενα (ας εχουν χλμ-ο Μ43 ειναι σκυλι κινητηρας)
ειχα το ιδιο για αυτο στο λεω