ειναι απιστευτο το ποτε καταφθανει ο Καρχαριας απο την Βαθια Αγρια Θαλασσα!!!:thumbsup:
εντιτ:...τωρα το ειδα!!!:thumbsdown:...... εκανε 3 ωρες!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Printable View
Θα κυνηγουσε φωκιες στην Αλασκα :D
το μεγαλυτερο αρνητικο του ασυρματου ειναι το οτι πρεπει να προσεχεις μην πεσουν οι μπαταριες και το κοστος αλλαγης τους. Δηλαδη και κοπο και χρημα περισσοτερο απο το ενσυρματο, εκ πειρας σου λεω μην παρεις ασυρματο, τωρα περι ενσυρματου υπαρχουν για ολες τις τσεπες το αντιστοιχο.μονο οπως προειπαν και αλλο βαλε 2 ιου ιου ιου ιουthumb
Kαλησπερα. Επειδη ασχολουμε με συναγερμους ισως θα μπορουσα να πω και εγω την αποψη μου.
Πρωτων ο συναγερμος ειναι καθαρα για αποτρεπτικους αλλα και ψυχολογικους λογους. Βλεπωντας την σειρηνα ο αλλος θα το σκεφτει να μπει στην ολη διαδικασια.
Δευτερων οσο για το κεντρο ληψης σηματων. Εχει μια χρεωη ανα χρονο. Και ναι, μπορει ο συναγερμος να σας καλεσει και εσας στο κινητο. Και οι δυο θα καλεσετε την αστυνομια. Υπαρχει ομως μια διαφορα. Το τηλεφωνικο κεντρο καταγραφει την συνομιλια με την αστυνομια και υπαρχει μια διαδικασια στην οποια το περιπολικο πρεπει να δωσει ρεπορτο μεσα σε συγκεκριμενη ωρα. Ακομα αν ηχησει σιωπηλος συναγερμος θα ειδοποιηθει το κεντρο σηματος και με την σειρα του την αστυνομια.
Τριτων υπαρχουν πολλοι συναγερμοι που κυκλοφορουν στην αγορα. Εδω ισχυει οτι πληρωνεις περνεις. Π.χ. αν θες να ασφαλησεις την περιουσια σου που κοστιζει.. τοτε δινεις κατι παραπανω και κανεις την δουλεια σου. Αλλιως περνεις εναν συναγερμο απο το πρακτικερ με ενα ματι και ενσωματομενο πληκτρολογιο και εκανες την δουλεια σου.
Υπαρχουν δυο ειδη συναγερμων. Οι ενσυρματοι, οι οποιοι αν δεν εχεις καλωδιωση πρεπει να στην περασει τεχνικος, την καλωδιωση. Στην αντιθετη περιπτωση μπορειτε να επιλεξετε εναν ασυρματο αλλα καλο συναγερμο. Οταν λεω καλο εννοω εναν συναγερμο ο οποιος να ειναι αμφυδρομος, δηλαδη να μπορει να επικοινωνει με τα περιφεριακα του και να σας ενημερωνει αν υπαρχει χαμηλη μπαταρια καπου ή αν εχει γινει οτιδηποτε αλλο στα περιφεριακα του. Προσωπικα δεν υποστηριζω την ασυρματη σειρηνα λογω υψηλης καταναλωσης τροφοδοσιας. Οσο αφορα την εσωτερικη σειρηνα καλη ειναι αλλα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις δεν ενδεικνειτε, πχ αν υπαρχει μωρο στο σπιτι. Αν θελετε να παρετε καμια ιδεα για ασυρματο συναγερμο μπορειται να ψαξετε για το siemens sintony ic 60.
Πιστευω να σας καλυψα καποιες αποριες,
Φιλικα Χαρης
Καλησπέρα συνάδελφε.
Είσαι λιγο λάθος και λίγο αντιεπαγγελματίας μιας και η πρώτη σου πρόταση οτι ο συναγερμός είναι για ψυχολογικούς και αποτρεπτικούς λόγους ειναι επίσης λιγο λάθο.
ας ξεκαθαρίσουμε οτι ενα πληρες συστημα συναγερμου εγκατεστημενο σωστα παρέχει ασφάλεια. Ενα υποτυπώδες συστημα συναγερμου και ενα αμφιβολου λειτουργιας συστημα δεν παρεχει ασφαλεια αλλα κατι το οποιο που λέγεται " δεν μπορει κατι κανει και αυτο"
ετσι ενα συστημα το οποιο κανει εγκυρη ανιχνευση παρουσιας , ανιχνευση διάρρηξης και απαντάει με συστηματα καπνου , φωτος και αλλες μεθοδους που χρησιμοποιουνται σε χωρους υψηστης ασφαλειας δεν ειναι αποτρεπτικα η ψυχολογικα.
δες το παρακάτω αρθρο για το βαθμο ασφαλειας .......... και θα καταλαβεις.
Ως προς τα υπολοιπα συμφωνω με εσενα.
Φιλικα
Δημήτρης.
Φιλε οπως ειδες και στο προηγουμενο ποστ σου, δεν επιτρεπονται διαφημισεις, και εσυ συνεχίζεις και στο 2ο παλι να βαζεις το site σου.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...356#post318356
Αν θες να διαφημιστεις, ελα σε επαφη με τους διαχειριστες
Αγαπητέ Χάρη, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, πόσο ποσοστό κέρδους έχεις κλπ, αλλά επειδή εδώ είμαστε πρωτίστως ένα φορουμ φίλων, καλό θα ήταν να προτείνουμε όλοι μας το καλύτερο για τον κάθε συμφορουμίτη.
Παράδειγμα, ο συναγερμός που αναφέρεις είναι απλά ένα ακριβότερο αντίγραφο της CROW που είναι και καλή εταιρεία και αξιόπιστη και πλέον φτηνή.
Η λιανική πλέον είναι πολύ κάτω.
Ένα κιτ επώνυμου συναγερμού ενσύρματου είναι πραγματικά τσάμπα σε σχέση με τις τιμές πριν από μερικούς μήνες.
Όταν λέω κιτ, εννοώ απλά το πάνελ (με τροφοδοτικό, κουτί κλπ) και το πληκτρολόγιο.
Να διαλέγετε συναγερμό που μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
Σήμερα δεν έχω χρήματα για GSM, θα το βάλω αργότερα.
Δεν μπορώ να βάλω ασύρματο μπουτον πανικού? θα το βάλω αργότερα.
Δεν μπορώ να βάλω φωνητική τηλεφωνική ειδοποίηση, αργότερα.
Ότι αγοράζετε να είναι επεκτάσιμο ώστε να καλύπτει μελλοντικές ανάγκες ή ανάγκες που δεν μπορείτε να καλύψετε άμεσα οικονομικά.
Βρείτε καλό επαγγελματία, που να μη γδέρνει, και σίγουρα ο συναγερμός θα αποθαρρύνει την εύκολη είσοδο του κλέφτη.
Παιδιά κ εγώ εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας είμαι.Παρόλο που κατα 90% οι επαγγελματίες του χώρου δεν αποκαλύπτουν μυστικά(συνδεσης,λειτουργι ας κτλ) των συστημάτων ασφαλείας...εγώ οφείλω ως μελος του φορουμ(κ ως ανθρωπος) αφού εχω βοηθηθει ουκ ολιγες φορες να βοηθησω με αυτά που ξέρω.Θα αναλύσω σύντομα πληρη τροπο λειτουργίας των συναγερμών καθως και συνδεσμολογίες.Επίσης προγραμματισμό γ τα συστήματα με τα οποια ασχολουμαι.Κατα βαση ασχολουμαι με καναδεζικα προιοντα της paradox(πλήρως επεκτασιμα στα παντα! ωστε καποιος οικονομικα σταδιακα να χτισει ενα σοβαρο συστημα ασφαλειας!) τα οποια θεωρουνται ως μια απο τις ποιοτικοτερες κ πιο αξιοπιστες λυσεις ειτε σε ενσυρματη ειτε σε ασυρματη μορφή.Ποτε δεν ειχα προβληματα ουτε παραπονα απο κανενα πελατη.Το κοστος αλαγης μπαταριων γ ασυρματα ρανταρ,επαφες ειναι αμελητεο(γιατι ακουσα το αντιθετο!)
Υ.Γ Απλα θαθελα σε συνεργασια με administrator,moderator να 'προστατευτούν" τα αρχεια που θα επισυναψω με καποιο τροπο απο μη ενεργα μελη κ επιτηδεια ισως?....
Σε ολα τα μελη του φορουμ θα υπαρχει απο μεριας μου πληρης δωρεαν βοηθεια σε θεματα προγραμματισμού-συνδεσης.Επίσης θα αναρτηθει κ καταλογος προιοντων ώστε να συγκρινει ο καθε υποψηφιος αγοραστης τιμες(μεσω ebay,eshop,γενικα ωπου θελει!)........