Πάρα πολύ σωστά. Και επειδή αν δεν πληρώσεις, δεν μαθαίνεις, λέει μιά παροιμία, στο 318ci, πρώτα πλήρωσα καινούργιο λ και μετά έμαθα πως είχα τρύπιο σωλήνα αναθυμιάσεων ... thumb
Printable View
αρα το site εσυ φιλε το βγαζεις αχρηστο!πρεπει να παω να σκασω 250 για να μαθω?αν το ειχε κανει σε σενα καποιος δεν θα πληρωνες......ειμαστε για γελια ......αν δεν ρωτας δεν μαθαινεις ποτε.δεν ειναι αναγκη να βαλεις το χερι στη φωτια να καεις για να μαθεις οτι η φωτια κανει τζιζζζ!!!:thnx:
Από τη μία παίνουμε τις απαντήσεις που θέλουμε αμέσως, από την άλλη δεν μπαίνουμε στον κόπο να τις διαβάσουμε ... τι να πω άλλο με μερικούς ...
Αν δεν παθεις δε θα μαθεις λεγανε οι παλιοι.. Οταν εχεις αυτοκινητο και παθαινεις, πληρωνεις. Και αυτο δεν το γλιτωνεις. Μεχρι καποια στιγμη να εχεις σχηματισει μια εικονα για το ζητημα και να ξερεις τουλαχιστον τι να κρατησεις και τι οχι απο αυτα που σου ακους. Αν δε θες να ανακατευτεις και εισαι πελατης αντιπροσωπειας δεν πληρωνεις απλα.. Σε κλεβουν μεχρι αηδιας. Συνηθως ομως το αμαξι δουλευει σωστα.
Τωρα πανω στο ΜΑF. Μου λεγανε απο 2 διαφορερικα συνεργεια στην Πατρα, καποια στιγμη οτι εχω προβλημα σ αυτο. Μου αναβε κ μενα ποτε ποτε το τσεκ. Ενας μαλιστα επεμενε να μου αλλαξει λ. Το τονιζω, 2 συνεργεια στην Πατρα. Στην Αρτα, ενα ζουδι το οποιο εμπιστευομουνα, ομοιως. ΜΑF μου ελεγε. Μεχρι που καποια στιγμη ενα τσακαλι στην Αθηνα ασχοληθηκε με το κυκλωμα αναθυμιασεων μου. Και το αυτοκινητο δουλευει ρολοι απο τοτε κ επειτα...
ok ok μην βαρατε ολοι μαζι!μπορει να τον παρεξηγησα τον ανθρωπο αλλα εχω πληρωσει τοσα τον τελευταιο καιρο που το πηρα λιγο στραβα.ειμαι ανιδεος απο μηχανικα και πιαστηκα πολλες φορες μακακας απο ενα λαμογιο μηχανικο.δεν αντεχει η τσεπη αλλα λαμογια...και επειδη σιγουρα πολλοι θα την εχουν πατησει σαν και μενα,θα με καταλαβουν δεν εχω κακες διαθεσεις με κανεναν....
παντα φιλικα πανος....
απο ελευσινα ειμαι παιδια.