Δηλαδή εσύ φίλε το δικό σου αν το πούλαγες αύριο πόσο θα το έδινες???
Printable View
320 coupe αυτή τη στιγμή έχει μόνο ένα η automarin κάτω από 11.000 (10850) την οποία δεν είναι να την εμπιστεύεσαι και πολύ. Οπότε για κουπέ τα 11.000 είναι μια καλή τιμή. Όταν είναι από ιδιώτη βέβαια η τιμή μπορεί να πέσει κι άλλο.
Γενικοτερα δεν κοιταω απο εμπορο.συνηθως γυρνανε τα χλμ οποτε δεν ξερεις τι παιρνεις.το συγκεκριμενο δεν εχει ηλιοροφη(βασικο),δερμα,ζαντ ες κτλ
Περίμενε μέχρι τέλος του χρόνου όπου και έρχονται τα ραβασάκια των τελών κυκλοφορίας. Τότε θα πέσουν κι άλλο οι τιμές πιστεύω.
Είπαμε, η αγορά αυτοκινήτου θέλει υπομονή και επιμονή.
Για μένα δεν είναι το θέμα το πως θα αγοράσεις ένα αμάξι αλλά το πως θα το κρατήσεις.Να πληρώνεις τα τέλη του,τον φόρο πολυτελείας,συντήρηση κτλ γιατί έτσι πήραν πολλοί 92αρια και φτάσαμε να λέμε για αμάξι 5ετιας ότι τα 11 χιλιάρικα ξεχνώντας πόσο είχε καινούργιο και χωρίς να κοιτάμε ότι στα 11 χιλιάρικα στο car.gr πουλάνε golfakia(απλά) k megane.
Το δικο μου δεν ειναι αυτοματο.
Αλλα εχει δερμα, ηλιοροφη, ζαντες, και λιγοτερο απο τα μισα χιλιομετρα.
Θεωρεις τα 500-1000 ευρω καλη διαφορα..?
Νομιζω οτι με 11.000 ευρω παιρνεις 320 με λιγοτερα χιλιομετρα, περισσοτερα εξτρα ελεω κυβικων και οικονικης τωρινης καταστασης.
Εσυ δλδ θα το δικο σου θα πουλαγες στα ιδια λεφτα με καποιον που εχει τα υπερδιπλασια χιλιομετρα..
ΥΓ. Νομιζω οτι ξεφυγαμε απο το θεμα, δεν πουλαω εγω το αυτοκινητο μου, ουτε χρησιμοποιω το τοπικ σαν αγγελια. Απλα εξεφρασα μια αποψη για τα λεφτα που ζητα ο εμπορος.
Θεωρω οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν μπορει να πουληθει πανω απο 10.000 εκτος κι αν υπαρχει "Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"