Ετσι οπως το λες ειναι η παρεα φιλε, γι αυτο απομακρυνονται οσοι παρεκλινουν...thumb
Printable View
Παιδιά συγνώμη αν με παρεξηγήσατε, η αλήθεια είναι ότι διατύπωσα λίγο βιαστικά τη σκέψη μου. Απλά ήθελα να πω ότι τελικά, όπως για όλα στη ζωή, πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δεν είμαστε και δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Το forum είναι εξαιρετικό και για το μικρό διάστημα που είμαι μέλος μου έχει προσφέρει πολλές χρήσιμες πληροφοριές. Απλά, επειδή δεν έχω την πονηριά κάποιων, ούτε καν nickname δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω. Ας είναι, εύχομαι και ο κύριος που υπέπεσε στο σοβαρό αυτό λάθος, να ζητήσει συγνώμη από όλους. Καλή συνέχεια σε όλους
Η κορμάρα μου έστειλε και πμ να με ρωτήσει (???) για lpg αλλα έφαγε το banακι του...Με τις υγίες του...
Απαραδεκτος ο τυπος με βλαχικη κουτοπονηρια.....Θα μπορουσε καλλιστα να εκανε την προσφορα του με τιμιο τροπο σαν επαγγελματιας(αν και παω στοιχημα οτι δεν ειναι ''επισημος'' επαγγελματιας..δλδ πιθανοτατα ειναι η 2η δουλεια του,''μαυρα'' και αραχνα εσοδα δλδ)....μπραβο σε οσους τον εντοπισανε...
Αντε να χαθειτε κουφαλες, ο τυπος εστειλε πμ να αγορασει τις style 107 ζαντες μου και εχασα τη πωληση με το ban :ranting2: Εχω το τηλ. του απο το car.gr αλλα τι δουλεια να κανεις με τετοιους κουτοπονηρους.. :th_Laie_67-1:
Εντάξει επειδή ενας παπαρας πήγε να ψαρεψει
Θύματα δε ειναι ο κανόνας !!
Το forum εχει πολυ καλα μαστορια το λέω απο εμπειρία
Προσωπική μου !!!
Και Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!
Συμφωνω κ επαυξανω με το Δημητρη///....