Δεν πρεπει να πουλας Μ3 τωρα γιατι αφενος το χαριζεις και αφετερου το μετανιωνεις!!!
Printable View
Δεν πρεπει να πουλας Μ3 τωρα γιατι αφενος το χαριζεις και αφετερου το μετανιωνεις!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Τώρα σκέφτηκα το άλλο.
Το πρωί μου είπε ότι έχει 'έτοιμο εγοραστή' στα 23Κ, γι αυτό κι ήθελε να φτιάξει τη γρατζουνιά να είναι τέλειο.
Άρα θα του πω να δώσει το ΜΙΝΙ στον 'άλλο' 23Κ και να μου φέρει εμένα το μαρουλάκι. :)
Επίσης, μάλλον έκανα κάποια υπερ-εκτίμηση από βιασύνη. Του '09 είναι στο car για 20-22 max.
Κάνε την ανταλλαγή αλλά παίξτο δύσκολος (οτι θες και 1-2 Κ επιπλέον αλλά τελικά δέχεσαι να συμβιβαστείς).
Πάρε το mini, πούλα το όχι λιγότερο απο 23Κ εντός του 2011.
Περίμενε με τα 23 Κ μέχρι το Πάσχα του 2012. Τότε με τα χρήματα αυτά θα πάρεις Μ3 Ε92.
Think wise, be patient...
Να συμπληρώσω:
Θα πάρεις Μ3Ε92 το Πάσχα με πληρωμένα απο τον πωλητή τέλη κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο (έστω και μισό χρόνο). Αν κρατήσεις το 46 άρι, τα χρήματα αυτά θα τα πληρώσεις εσύ...
Και ρίξε και έναν πο¤τσο στον πωλητή του Μ3Ε92.
(Βαγγέλη στο γμησα το σκεπτικό αλλα δεν κρατηθηκα)
Το ενδεχόμενο να αγοραστεί ένα αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης του να μπορεί να κρατήσει πινακίδες όλο τον χρόνο, δεν περνάει από το μυαλό κανενός;
Δηλαδή αν ζοριζεσαι με τα 3200 με μείωση λόγω παλαιοτητας, με τα 4000 τι θα γίνει;
Η ερώτηση είναι ρητορική , δεν παει προς τον Κώστα
Παρε το mini και δωστο αμεσα,
Χτυπάς και μια καλη αδήλωτη μετατροπή (Μ3),με τα ρεστα απο Mini το φέρνεις στο επίπεδο του δικο σου,και αστούς μετα να βάζουν χαράτσια..!
Φίλοι μου έχω κι εγώ ένα δίλλημα.
Πέρασε σήμερα από το γραφείο ένας πελάτης να του νομιμοποιήσω το ΠΡΟΚΑΤ στην Κερατέα. Με το που είδε τις φωτογραφίες από το σπίτι μου (μονοκατοικία στα Β.Π.) έμεινε παγωτό.
"Καλά ε, γκαζόν, πέτρες, μάρμαρα, ξύλινα δάπεδα, χρυσά παπάρια... Το ανταλλάσεις?"
Το ΠΡΟΚΑΤ του είναι 50 τετραγωνικά, ξύλοκατασκευή, με σόμπα και ανεξάρτητη χέστρα στον κήπο ενώ έχει τέλος ακινήτων μόνο 200 ευρώ. Το δικό μου είναι 240 τετραγωνικά με όλα τα κομφόρ αλλά έχει τέλος 1800 ευρώ. Του χρόνου που θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες θα τον πιω. Πως θα το πουλήσω αν χρειαστεί? Πάει, θα το παντρευτώ. Η χρυσή ευκαιρία είναι γεμάτη απούλητες μονοκατοικίες. Ενώ το ΠΡΟΚΑΤ όλο και κάποιος θα το αγοράσει. Είναι και σχετικά κοντά στη θάλασσα.
Είμαι προβληματισμένος. Τι να κάνω? Να προχωρήσω στην ανταλλαγή και να τον αφήσω να τρώει εκείνος τα χαράτσια? Που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία? Πάει, δε θα κοιμηθώ σήμερα.
P.S. Κώστα, χρωστάς? Δεν έχεις να ταϊσεις τα παιδιά σου? Ή μήπως περίμενες ότι το Μ3 θα ήταν επενδυτική ευκαιρία? Κάνε ένα ντους αγόρι μου και πάψε να σκέφτεσαι τι θα κερδίσεις και τι θα χάσεις. Γαμώ το ξεσταύρι μου με την τρομολαγνεία σας μέσα.