εσυ τι παντετα εκανες? δεν χωραγε η καμερα και την εφαγες? εγω εφαγα και την καμερα και το πλαστικο και παλι δεν μπηκε σωστα εχει μια μικρη κλιση.
Printable View
εμένα το αμάξι μου είναι cabrio και όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχει σχεδόν καθόλου χώρο ΄πίσω έτσι με ντριμελ έφαγα λοξά το πίσω μέρος από την κάμερα και το έκλεισα με σιλικόνη και την "πάκτωσα" με πολύ ψιλά μαύρα βιδάκια.. Για τα coupe τουλάχιστον όταν έψαχνα από επαγγελματίες του είδους μου λέγανε ότι κουμπώνει κανονικά.
Λοιπόν εστειλα mail στον τυπο με το ψηφιακο δεκτη και μου απαντησε πως για
4 κομμάτια-------> USD420 ---> 310 ευρω 77,5 ευρω/κομματι
ειναι κανεις μεσα?
Kαπως ετσι θα γινει Βασιλη
το ποσοστο του σαν πωλητης χαμηλο το βλεπω
και κατι αλλο συμαντικο (για μενα) που ξεχασα να αναφερω, τι κεραια χρειαζετε αυτος ο δεκτης? αν ειναι σαν αυτην που εχει η αναλογικη tv θα με προβληματισει αρκετα μπορω να πω, οτι να ναι ειναι :thumbsdown: , δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορα σχεδια αλλα αυτην που ειδα απο κοντα στην σαλονικα δεν λεει με τιποτα, υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινετε καθολου???? λεω μηπως..............
παλικαρια να λαβετε υποψην σας 2 λεπτομεριες αν προχωρησετε σε αυτη την αγορα!!
1 90% θα περασουν τελωνειο
2 μην περιμενετε να παραλαβετε πριν παο 1.5 μηνα!!!!
καθυστερουν παρα πολυ να παραδωσουν απο χωρες εκτος ευρωπης και πλεον σταματανε ολα τελωνειο!!!δειτε μηπως βρητε κατι απο αγγλια γερμανια
γεια σου φιλε μου Γιωργο, η αληθεια ειναι οτι δεν προκειτε να βαλω τετοια καγκουρια (κεραια) στο οχημα, προτιμω να εχω λιγη απωλεια ληψης παρα τετοιο πραμα, ο Κωστας (tsagio) εχει αναφερει πιο πανω για κεραιες οι οποιες ειναι οκ σαν μεγεθος πιστευω και στην ληψη αλλα και στο χρωμα, το κακο για μενα ειναι (σημερα το εμαθα) οτι τα ψηφιακα εδω Κοζανη θα μπουνε μετα το 2013 :ranting2: ετσι λενε, αστα να πανε δηλ, μεχρι τοτε θα εχουν βγει καλυτεροι δεκτες, θα δω τι θα κανω μαλλον θα παρω μια κεραια σαν του Κωστα για αναλογικη tv και την καμερα πισω που μου προτεινε παλι ο Κωστας (δοκιμασμενα πραγματα δηλ) να τα περασω μαζι να μην εχω συνεχεια ραβε ξηλωνε thumb
edit μια απορια, υπαρχει περιπτωση οι κεραιες απο την tv να μπουνε στο πισω τζαμι???
Με την ψηφιακη γνωριζει κανενας αν ισχυει το ιδιο?
φιλοι μου αυτη η κεραια https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-A...item336488cf57 κανει για το δικο μας? η μηπως εκπεμπουν σε αλλες συχνοτητες οι δικες μας εδω, η συγκεκριμενη συγχρονιζει VHF-H 170-230MHz and UHF 470-860MHz, βλεπω εχει και μεγαλο καλωδιο και ισως φτανει στο πισω τζαμι
edit σε τι συχνοτητα συγχρονιζουν οι δικες μας εδω για να ψαξω?
Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται να βάλουν camera οπισθπορείας ανεβάζω 2 φώτο για να δείτε πως είναι η δική μου στην 1η φωτογραφία φαίνεται πως δείχνει η camera στην οθόνη και στη 2η που είναι τοποθετημένη και πως φαίνεται.thumb
στο περίπου ναι δηλαδή αν μου δείχνει στο 40 είναι στην πραγματικότητα 50 cm αλλά το τσέκαρα μια όταν το τοποθέτησα και έτσι ξέρω τα όρια του thumb εεεεε με βοηθάει και το εργοστασιακό παρκτρονικ:whistle:
Οκ Διονυση με μια γρηγορη αναζητηση στο google βρηκα οτι ειναι ιδιες συχνοτητες thumb , μπραβο φιλε πως δεν το ειχα σκεφτει? :original:
edit στο λινκ που εχω δωσει αναφερει μετρα καλωδιου 4.2, μια χαρα φτανει για το πισω τζαμι
τελικα καταφερα σαν εκ θαυματος να συνδεσω το μινι χ10 με το dynavin μεσο bluetooth, στην κληση - ακροαση δεν εχω παρεμβολες και παρασιτα, απλα ακουγομαι λιγο βαθια δεν ακουγομαι δυνατα, μηπως πρεπει να βαλουμε τελικα το extra mic που εχει για να ακουγομαστε κανονικα? το εχει δοκιμασει κανεις?
Ποιο εννοεις Δημητρη το μικροφωνο που μοιαζει σαν αυτο που τραγουδούσε η Στανιση?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εγω πάντως αυτο έχω και που κ που ριχνω και κανα ρεφρένακι :hystericalbs1:
παντως την δουλειατου την κανει.Μην περιμενεις να σε ακουσουν απο το ενσωματομενο.
:hystericalbs1: καλα δεν παιζεσε Διονυση, λοιπον αυτο που ειχε μαμα (mic) ειδη το εχω δωσει σε μια :whistle: (αντε να μην πω) , και σκεφτομαι ν αγορασω ενα διακριτικο απο ebay , αυτο που μ ενδιαφερει ειναι αν κανει δουλεια δηλ αν ακουγετε δυνατα χωρις να φωναζεις thumb
Με το εξτρα μικροφωνο ακουγεσαι.
Δεν ειναι αναγκη να παρεις αλλο.Απλα βγαλε τον μπομπ τον σφουγγαρακι απο πανω.Τραβα το σφουγγαρι να φυγει και γινεται κανονικο μικροφωνο, σαν αυτο που εχουν ολα τα καρκιτ
και εγω μητσο αριστερο κολονακι το εβαλα..
To μικρόφωνο εγώ δεν το έχω βάλει, και οι άλλοι απ΄ότι μου λένε με ακούνε καλά, με πολύ λίγο βάθος.
Έχει βάλει κανείς τα αντιπαρασιτικά που πουλάει ο Θεσσαλονικιός ?
για το δεκτη υπαρχει κανα νεο?
Στασιμα πραγματα.Το νεοτερο ειναι οτι ριχνει την τιμη για groupbuy και οτι ειναι συμβατα. ΑΑΑ...Βρηκε και ο dimtz μια ωραια κεραια.