Βάλτους 5 τεμάχια ρε γμτ. μου εκεί που δεν ήξεραν που είναι η μπάλα.
Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.
Συνημμένο Αρχείο 41317
Printable View
Βάλτους 5 τεμάχια ρε γμτ. μου εκεί που δεν ήξεραν που είναι η μπάλα.
Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται.
Συνημμένο Αρχείο 41317
τα εσουρνα στον ολυμπιακο αλλα λιγο ακυρο το σχολιο φιλε gant.
Δηλαδη ,ενταξει 4 εριξες αλλα ........ απεχει πολυ η τουμπα απο αυτο που εγραψες ,μουφα νικη ,τσιμπουκωτη ,απο του κορακα το σοβρακο και θριαμβολογιες ??????
γαυριζεις λιγο και δεν ειναι καλο ,περιφανος λαος τα παοκια και το τσαμπα μαγκαα δεν τον κανουνε παρεα.
εντελως φιλικα χωρις προσωπικη αναφορα..
το θεοκουφο απο ολα ειναι τα εξωφυλα του γαυροτυπου ......πολιτισμικο σοκ μιλαμε υπερ παναθηναικου και τα ρεστα.......
δικιο εχουν ομως τωρα τα γαυρακια γιατι τα παοκια πηρανε πολυ γαυρικη νικη , οσο για τον βαζελο ,ενταξει κοιμαται τον υπνο του δικαιου, κριμα γιατι ο ουζουνιδης ειναι ελληνας και πολυ καλος προπονητης
μετα θα με πουνε βαζελο , αλλα η δικη μου ομαδα καλητερα στο α τοπικο παρα διαπλεκομενο αφεντικο.
Εδώ είναι που γελάνε....πότε έχασε ο βάζελος ντέρμπυ και δεν αδικήθηκε! Βουτιές ο σουηδός και ο Κλωναρίδης, ήταν και δροσερό το χορταράκι, μήπως και κανά πεναλτάκι αλλά δεν.
Αφραγκούζο με πορδές αυγά δεν βάφουν, στάξε λεφτά να κάνεις ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, απλά αν τον ξεγράφεις, μάλλον δεν τον ξέρεις.
Ο Παναθηναϊκός ακολουθώντας την πάγια τακτική του άρχισε να βγάζει ανακοινώσεις και να κυνηγάει τον Κύζα. Εγω λέω πως ο Κύζας είχε να διευθύνει ένα παιχνίδι υψηλής έντασης που δεν τον βοήθησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων. Αλλά κυρίως αυτοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν ουκ ολίγες τεχνητές εντάσεις.
Με τα δεδομένα αυτά, μια χαρά τα πήγε και απορώ πως είναι δυνατόν μία ΠΑΕ να βλέπει παντού αδικία και ο προπονητής της μιλώντας ποδοσφαιρικά να αποδέχεται πως η ευθύνη του αποκλεισμού είναι δικιά τους.
Μιλάμε για σφαγές σε παιχνίδι που έγινε τέσσερα τετ α τετ από την πλευρά τους. Σφαγή είναι όταν δεν περνάς το κέντρο. Ας ρωτήσουν τον Σπάθα να τους πει.
το αφραγκουζο μου αρεσε ,καλο ,θα το λεω να γελαω .
ο βαζελος οντως το χει και λιγο καραμελιτσα ,οταν χανει μια παγκοσμια συνομωσια ενα πραγμα ......ο παοκ εχει σκασει φραγκα και εχει κανει ομαδα????????οχι ακομα , θρυλιζεις gant
Τον Σπαθα μπρρρρρρρ ,ξουΟΥΟΥΟΥ μαυρογατα
Ο ΠΑΟΚ φετος ,ηταν στις ομαδες που υπολογιζοταν για το κυπελο , ο ουζουνιδης ειπε και αλλα ..........
γενικα για να μην αδικησουμε και τον παοκ σαν ομαδα δικαιουτε ενα τιτλο , αν κερδισει την αεκ να το παρει να παει και στην επαρχια καμια κουπιτσα ρε παιδια ,
(ωχ ξεχασα την λαρισα σορρυ )
Πραγματικα αυτοι ειμαστε...
Δεν αλλαζει ο Έλληνας... δεν αλλαζει η χώρα...
Δεν εχω δει τον αγωνα... αλλα απο παιδι ημουν ΠΑΟΚ... απλα δεν πολυασχολουμαι...
Ο ΠΑΟΚ ειναι ΣΥΡΙΖΑ... ποσο με λειπει αυτο. Ο κοσμος με το μυαλο του "εδιωξε" το παλιο... κ εφερε το ΣΥΡΙΖΑ που δεν ηταν με τους παλιους λαμογιους αλλα με νεους χαχαχαχα
Απο την αλλη εμεις που σαν Παοκτσηδες τοσα χρονια θεωρουμαστε αδικημενοι κ κατηγορουμε διαιτητες κ συμφέροντα ειμαστε ετοιμοι να στρογγυλοκαθισουμε στην ιδια καρεκλα κ να πανυγιρισουμε παρόμοιους τιτλους κ επιτυχιες... εθελοτυφλοντας κ εμεις.
Στην ιδια μοιρα κ οι Ολυμπιακοί κλπ που ψαχνουν την παραμικρή αφορμη ατασθαλιας για να δικαιολογησουν τις δικες τους τα τελευταια 20 χρονια.
Το ποδοσφαιρο τουλαχιστο το ελληνικο εξυπηρετεί διαφορα πραγματα... αλλα ενα απο αυτα δεν ειναι η ισονομια, ο επαγγελματισμος, το θεαμα.
Με τετοιες νοοτροπιες οχι το ποδόσφαιρο δε θα παει μπροστα... αλλα ουτε η χωρα.
Παλι εκτός θεματος ειμαι χαχαχαχα
Νομιζω οτι εισαι εντος
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι πράγματι εκτός θέματος Βαγγέλη, γιατί βλέπεις παντού φαντάσματα του συριζα.
Βρε κ. Γιώργο... (αν και θα τα πούμε και στον καφέ) ... αν , λέμε αν (ασχέτως κόμματος ) χαριζόταν τα πρόστιμα από τα χρέη του Ολυμπιακού , του Παναθηναικού , της ΑΕΚ κλπ ... σημαία δε θα το είχαμε κάνει ;;; Βγήκε μία ρύθμιση (ασχέτως αν εγώ συμφωνώ μαζί της ή όχι) , μας βόλεψε... και γλίτωσε η ομάδα ένα σορό χρήματα....
Δεν με ενοχλεί το κόμμα... με ενοχλεί ότι όπως γινόταν παλιά, με τα άλλα κόμματα και τη διαπλοκή , συνεχίζετε και σήμερα με νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση ... σαν να γυρίσαμε 20-30 χρόνια πίσω...... Ε δεν είναι ούτε για να καυχιόμαστε ούτε για να πανηγυρίζουμε.
Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ για εμένα... είναι όντως φάντασμα και συνέχεια του παλιού ΠΑΣΟΚ .... με ότι αυτό συνεπάγεται... για τον καθένα.
Επίσης επειδή έγραψα στο άλλο θέμα περί γενεών και ευθυνών ...
Να πω πως θεωρώ και τη δική μας τη γενιά υπεύθυνη .... Όσοι είμαστε 30+ έως 40+ ψηφίζουμε τα τελευταία 15 έως 25 χρόνια ....
Να υπενθυμίσω ότι εξελέγησαν οι Αντρέας Παπανδρέου, Σημίτης, Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας....
Δεν είμαστε άμοιροι (αλήθεια έτσι γράφεται ;;;) ευθυνών !!!
Μα το ποδόσφαιρο στις μέρες μας σαν επαγγελματικό είναι μπίζνες και διαπλοκή δεν βλέπει πολιτικές αποχρώσεις ουτε καταγωγές ιδιοκτητών γιατί διαβάζω κάτι χαζά περί επιδρομής Ρώσων κλπ.
Οι Αραβες και οι κινέζοι έχουν αλώσει Βρεττανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία.
Όσο για την ρύθμιση απ όσα λίγα γνωρίζω ο Σββίδης έδωσε κάπου 15 εκ. αρνούμενος κάπου άλλα τόσα αμαρτήματα παλαιότερων του.
Εσύ λοιπόν τι θα διάλεγες προκείμενου τίποτα η έστω τα 15?
Όσο για το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω, 4 πεντακάθαρα γκολ. Το δέχτηκαν όλοι. Ακύρωσε κάποιο γκολ του βάζελου? έβγαλε άκυρα οφσάιντ?
Ο προπονητής και ο παιχταράς το παρδέχτηκαν, αυτοκτονήσαμε μόνοι μας.
Εξυγιανση....Ξεκινησε
Συνημμένο Αρχείο 41319
Ενα ενα....
Οπου μπιζνες, δε σημαινει κ διαπλοκη . Ελπιζω σε αυτο να συμφωνουμε ... αλλιως να τα κλεισουμε ολοι ολα.
Το ποδοσφαιρο στην Ελλάδα Δυστυχώς έχει πολιτικές αποχρώσεις... όπως και απο τους επενδυτές / προεδρους κπλ εχει συγκεκριμενους λογους που το χρησιμοποιούν ( διαφήμιση ο πιο απλός, εως ξεπλυμα χρηματος κ βοηθεια ή προστασια λογω λαου πχ) . Διαφωνειτε?
Φυσικά κ δε με ενοχλεί, ισα ισα μακαρι να επενδυαν κ στην Ελλάδα Άραβες, ρωσσοι, Κινέζοι κλπ κλπ κ ας ξεκινουσαν κ απο τις ομαδες μας.
Οσον αφορα τα προστιμα... αφου φτασαμε εκει ... εννοειτε οτι προτιμω να πληρωθει τουλαχιστο η αληθινη οφειλη αντι για τίποτα.
Αν θελω να ειμαι ομως ισοτιμος κ το κρατος μας ισονομο απέναντι σε ολους, θα πρεπει κ οι ομαδες - ιδιοκτήτες να μην χρωστανε ή να εχουν τις αναλογες κυρωσεις ( πχ αλλαγη κατηγοριας κπλ) . Εμεις για πολλα χρονια μειναμε στην Α κατηγορια κ χρωστουσαμε της Μιχαλους.
Το μονο παρηγορο ειναι οτι για το δικο μας χρεος οταν βρεθηκε επενδυτης βρεθηκε ρύθμιση που αφορουσε ολους τους Έλληνες κ δε χαρηστηκε μονο το δικο μας οπως πχ με Ολυμπιακό κλπ καποτε
Εγώ έχω μια απορία τόσα χρόνια: φωνάζουν όλες οι ομάδες ότι θέλουν γήπεδο, το οποίο όμως δεν θέλουν να το φτιάξουν σε δικό τους ακίνητο και με δικά τους χρήματα αλλά απαιτούν να τους παραχωρήσει χώρο η πολιτεία και να τους χρηματοδοτησει κιόλας για την ανέγερση! Αυτοί μετά θα πληρώνουν τύπου ενοίκιο κλπ.Η ευσχημη δικαιολογία είναι πως δεν μπορεί η ομαδαρα μας με τόσο λαό να μην έχει δικό της γήπεδο. Μιλάμε όμως για ανώνυμες εταιρείες! Να έρθει δηλαδή και η Coca Cola πχ και να πει τόσο λαό έχω που αγοράζει τα προϊόντα μου παραχωρηστε μου οικόπεδο, χρηματοδοτηστε και την ανέγερση του εργοστασίου μου, και τα βρίσκουμε...
Ελλαδαρα ρε φίλε. Δεν θα ισιωσουμε ούτε μετά από 150 μνημονια...
Ποδοσφαιρικη αναλυση
Ο παο επαιξε την ωραια μπαλα που ξερει στο α ημιχρονο (οπως με οσφπ και αεκ) και πληρωσε την αδυναμια που εχει οτι η τριαδα πισω απο μπεργκ δεν εχει το γκολ ευκολα.Ταυτοχρονα ο παοκ δεν αλλαζει 2η μπαλια που οφειλοταν τοσο στην πιεση του παο οσο και στη λαθος ταλτικη και 11αδα που κατεβασε ο ιβιτς.
Στο 2ο ευτυχησε να βαλει γρηγορα το 2ο και να διορθωσει ο ιβιτς τις ανορθογραφιες του με την εισοδο του μποεμ τυπου με την αφανα σε συνδυασμο με την αποτομη καθιζιση του παο λογω φυσικων δυναμεων.
Ο ιβιτς για μενα τωρα μαθαινει αλλα ειναι τυχερος που εχει μεγαλο και ποιοτικο ροστερ.
Εν συνεχεια μετρησε η ποιοτητα των πολλων παιχτων που εχει ο παοκ σε σχεση με μας που12ο παιχτη δεν εχουμε και ποσο μαλλον ελλειψη ζεκα.3ο μειονεκτημα της ομαδας μου ειναι οτι δεν ξερει να αμυνεται μαζικα οταν χρειαστει σε κατασταση πιεσης και το πληρωσε.
Διαιτησια
Η λεξη Αντεικειμενικα για μενα δεν υπαρχει οποτε θα σας πω την υποκειμενικη μου αποψη
Φανηκε απο το 1ο δευτερολεπτο με τον εμποκου που ο αλλος εβαλε το χερι του και τον σταματησε ατσαλα και κυζας δεν εδωσε τιποτα.
Ολες οι φασεις του κλωναριδη δεν ηταν για πεναλτυ ισα ισα για κιτρινη καρτα για θεατρο.
Το φαουλ του 1ου γκολ δεν υπαρχει και ειναι καθαρο σφυριγμα εδρας.
Στη φαση που λενε για πεναλτυ στο μπεργκ δεν την εχω δει καλα για να διαπιστωσω αν ο σουηδος σπρωχνει πρωτος τον βαρελα και κατα το πεσιμο του ριχνει κλωτσια ή το αντιθετο.
Το κλασσικο σφυριγμα της εδρας , θα πω εγω , οταν ενω γινεται φαουλ υπερ μας αλλα εχουμε κατοχη και βγαινουμε στον ελευθερο χωρο απο τα πλαγια ,το σταματαει ο κυζας για να δωσει φαουλ.
Καναμε καραγκιοζιλικια και μεις στο γηπεδο οπως και ο ματος που κερδισε τη 2η κιτρινη του χουλτ.
Γενικα εννοειται πως αξιζε την προκριση ο παοκ .
Οσο για τον κυζα , παλαιοτερα ειχε αδικησει και τον παοκ το οποιο αυτο σημαινει οτι ειναι ανθρωπος του συστηματος .
Το θεμα ειναι ποιανου συστηματος; του φθαρμενου οσφπ ; της αεκ ; ή του παοκ; χαχαχα
Στη φαση του μπεργκ, σπρωχνονται ακριβως την ιδια στιγμη.
Αφου η μπαλα εχει παει αλλου, ο βαρελα κτυπαει με κλωτσια εκτος φασης τον μπεργκ.
Κοκκινη στον βαρελα και πεναλντι για τον παναθηναικο.
Για το φαουλ δεν λεω τιποτα, γιατι ειναι σφυριγμα που δεν διαμορφωνει αποτελεσμα, ασχετα αν μπηκε το γκολ.
Στη φαση τρωει κοκκινη ο χουλτ, απλα δεν υπαρχει και ειναι κιτρινη στον Ματος για θεατρο. Αν θυμαμαι καλα θα ηταν η δευτερη κιτρινη, οποτε κοκκινη. Αντι για πεναλτι και 2 κοκκινες κατα, ειχες μια κοκκινη υπερ....και εξακουθουμε να λεμε οτι ο Κυζας σφυριζε εδρα....;
Συνημμένο Αρχείο 41321Συνημμένο Αρχείο 41322Συνημμένο Αρχείο 41323
Γιωργο ,ηταν η πρωτη φορα που εβλεπα ζωντανα τον Κουδα ,ξεχωριζε σαν την μυγα μες το γαλα ,ποτε το κεφαλι κατω φοβερη τεχνικη και παθος να σηκωσει την κουπα μονος του ..
Θυμαμαι καπου στο 2ο ημιχρονο να χανει το απολυτο γκολ ισως απο τυχη του κοντου του Αρβανιτη που βρηκε την μπαλλα οσο χρειαζοταν και δεν γραφτηκε το 1-1...ισως αλλαζε μετα το ματς...
ΑΕΚ τοτε με παιχταραδες μεσα κατι αγεννητοι τοτε τολμανε τωρα να μιλανε για παικτες ,και να κανουν μαθηματα,χαρακτηριστικο στιγμιοτυπο το 2ο γκολ που η μπαλλα γυριζει γυρω στις 7 φορες μεχρι να την μαζεψει ο Μπλαντεν απο το πορτοκαλι διχτυ...
Εποχες που ηταν στο φορτε οι συνδεσμοι και δυστυχως και τα επεισοδια που ελπιζω να μην ξαναδουμε ...
Υ.Γ οποτε εχουμε αποκλεισει τον γαυρο σε ημιτελικο πηραμε και το κυπελο ,για να δουμε το Σαββατο...
https://youtu.be/BZnDAZ4o8uE?t=60
Α, ρε Αποστολόπουλε αξιόπιστε! Ακούστε τι έλεγε το παλικάρι πριν κάνει την καταγγελία. Μετά την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη εμπλουτίστηκε η μνήμη του. Έτσι περιμένετε να πάρετε πρωτάθλημα; Να δούμε ποιοί θα πάνε κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα.
ΥΓ. Τάκης Λεμονής, 4 Πρωταθλήματα...
Πόσο ξεφτιλισμένοι...
https://www.sport24.gr/football/omad...y.4651531.html
Δηλώνει(ακούστε το ηχητικό στο ράδιο) ο παίκτης ότι δεν ήταν στην φυσούνα και ότι άκουσε ότι έγινε μανούρα και βγαίνει τώρα και λέει ότι https://www.newsit.gr/athlitika/Ivit...atanias/722103
Τον αδειάζει μέχρι και ο Ίβιτς γιατί κάνει κρα ότι τον βάλανε να τα κάνει τούμπα όλοι...
Τέτοια ξεφτίλα της τριάδας https://www.sport24.gr/football/ella...o.4651730.html
https://www.protothema.gr/politics/a...se-ton-poutin/
Ιβαν υποστηρίζει Τσίπρα
Εεεεελααααα γιατι μονο 38 εκατομυριακια του χαρισε.Με αυτα θα παρει και το mega .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εγινε ρε λεβέντες ? Σας παιρνουν τα πρωτεία της λαμογιάς και αρχίσατε την γκρίνια ? Τοσα χρονια γιατι ήσασταν μούγκα ??? Βόλευε εεε ?
Ωραία ήταν ετσι ?? "Στρωμένα" όλα ,κούνημα το σεντονάκι καθε χρόνο ζεστά φραγκάκια στην ομαδούλα κτλ κτλ...!!!
Γελάνε και οι πετρες μωρε !!
Πριν κραξετε τον Πόντιο για τα 38 μυρια που λετε οτι του χαρηστηκαν ψαχτείτε λιγο !!!!
Δεν χαριστηκαν φυσικα τα χρεη σε κανεναν ,τα χρεη απαιτουνται αν θελουν να τα παρουν απο τους προηγουμενους ιδιοκτητες δλδ το κρατος που επιχοροηγουσε με τα λεφτα μας την ΣΕΚΑΠ και πιεζε με τον Αντωνακη να μπει ο Σαββίδης στον διαγωνισμο απο το 2012- 13 .
Το πολυ οπαδιλικι τυφλωνει ,ροδα ειναι και γυριζει χαλαρωστε υπαρχουν διαπλεκομενα τοσα χρονια ,τωωωωρα ξυπνησατε ....
Να θέσω ένα απλό ερώτημα: Αν πουλάω το αυτοκίνητό μου 10.000 ευρώ και θέλει λάστιχα, σερβις, βαψίματα, ποιός θα το αγοράσει, αυτός που ξέρει οτι θα του το δώσω 10.000 με όλα φτιαγμένα απο εμένα ή ο άλλος που του λέω 10.000 και πάρτο όπως είναι;
απολυτα σωστος , μια επιχειρηση και ποσο μαλλον μια α.ε κουβαλαα και τα χρεη της .οπωσ και με το γαυρακο , τα χρεη ειναι μερος τησ επιχειρησης δεν μενουν στον προυγουμενο.
αν ειναι να πααρεις κατι χρεομενο με 5 ευρω η ξεχρεοτο με 10 δεν μπορεις να ζητας να δωσεις 5 ευρω κααι να πληρωσει αλλος τα φραγκακια. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΩΡΟ .ΞΥΠΝΑΑΑΑ εσυ που εγραψες τοσο αφελεστατα περι υπνου
Εταιρεις επιχορηγουνενες απο το κρατος παυουν να ειναι αε ,μαλλον δεν ξερετε καλα την διαπλοκη οπου υπαρχει κρατος..
Τρανο παραδειγμα για να μην τυφλωνει το οπαδικο ειναι η πωληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλους οπου θα χαριστουν χρεη 800 μυρια ..
Μην πιανεστε απο μια λεξη ,το νοημα αυτο ειναι,με χρεη αλλων δεν αγοραζει κανεις ειναι αυτοκτονια ...
Το ιδιο δεν εκανε και ο Μελισσανιδης?
Απλα εκει ριξανε και την ομαδα αφου δεν ηταν συνεπεις ουτε στην παλαιοτερη ρυθμιση..
Οποιος δεν το βλεπει περα απο οπαδικα δεν θελει να καταλαβει ...
Λιγο χιουμορακι κανουμε και τσιμπατε αμεσως
Καντε τον κόπο να διαβασετε την συνέντευξη που εδωσε στο θεμα,αυτην που ανέβασε ο Βαγγελης παραπάνω, και αν πραγματικά πιστευετε οτι αυτος ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να φτιάξει παραγκες και για να κοροϊδέψει-κλέψει κόσμο τότε μαζί σας...να φυγει !
ποιος ειπε ναα φυγει δε νομιζω ναα ειπε κανενασ κατι τετοιο .
ισα ισαα που αανθρωποι σαν τον ΙΒΑΝ πρεπει να ερθουν στην ελλααδα και στο ελληνικο ποδοσφααιρο.
δεν αναφερομααι στον χαρακτηρα και στο ιθος του δεν τον γνωριζω .μιλαω για το χρημα και τηνεπιχειρηματικοτητα που κινει και αντιπροσωπευει. τεραστια για μια χωρα στην κατασταση της ελλαδας.
στο ποδοσφαιρο δε επιτελους κααι ο ΠΑΟΚ οπως και πολλες ομαδες δικαιουτε εναν υπολογισιμο ανθρωπο στο τιμονι του. να παρει και αυτος αυτο που χρονια δικαια ανααζητα , τιτλους και διακρισεις.
περαν των αθλητικων προτιμησεων να λεμε το σωστο και το συμφερων ολων . ενας δυνατος παοκ ειναι καλος για τον εαυτο του πρωτα απο ολα και για ολους τους αλλους λογω ανταγωνισμου.
ΟΧΙ , ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ομως στην μονοφαγια και στην εγκληματικη μονοπωληση του γαυρου που μονο καταστροφη και εξαθλιωση εφερε
Γειά σου Σαββίδη με τις παρθένες σου, που δεν ξέρουν από βία...ούτε για τοπικό δεν είστε. Είναι που θα έμενε στην ιστορία ο τελικός με τους εξυγιαντες!
Ποιο καλος ο παοκ στο πρωτο μερος. πιο ουσιαστικος αν και η αεκ τυχερη και με ανουσια κατοχη
Στάλθηκε από το SM-T365 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξ', διαβάζω 11 τραυματίες, ο ένας αστυνομικός, μαχαιρώματα... Ο Ολυμπιακός έκανε χειρότερα, τι να λέμε... Γουστάρω να δω Αλαφούζο, παρέμβαση για τιμωρία παοκ - αεκ και -3 στον καθένα. Όλα εδώ πληρώνονται, θα φάει καλά ο εξυγιαντης που μας τα ζάλισε με τη νομιμότητα...
Οχι απλα εξω απο το γηπεδο εγιναν πραγματα ,μεσα δεν καταλαβα και πολλα, δεν ειδα τι εδειξε η τηλεοραση.
Παντως εγιναν σκηνικα ωρες πριν το ματσακι,κυριως με την αστυνομια .
Δεν ειρωνευτικα πριν μενω διπλα στο γηπεδο .το ζετακι το εξαφανησα απο χθες για καλο και για κακο
Στάλθηκε από το SM-T365 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk