Μπαίνουν και πολλοί άλλοι και διαβάζουν το φόρουμ.
Ότι γνωρίζουμε παραπάνω... καλό είναι το pm. thumb
Printable View
Δεν είπα κάτι άγνωστο κ.Γιώργο... έχει γεμίσει ο τόπος υποκυβισμένα"μαϊμού" ...εμένα άγνωστος μου το πρότεινε και έφαγε "πόρτα"...
Είμαι της άποψης ότι σηκώνει η τσέπη μας... ακόμα το αντέχω και το έχω...αν δω ότι δεν θα το δώσω... δεν θα κοροϊδεύω την κοινωνία με 16αρι στα χαρτιά και 2λιτρο κανονικά...
Ποτέ δεν αξίζει η αλλαγή αυτοκινήτου....:whistle: Πάντα ένα κάρο χρήματα χάνω.... Αλλά ούτως ή άλλως αν το είχα πάρει 5-6 χρόνια πριν 45000 Ευρώ μάλλον περισσότερα θα έχανα.... (και πάλι τόσα έχασα αλλά στο ενδιάμεσο άλλαξα 2-3 μοντέλα).
Αν θεωρητικά σε ακριβά αυτοκίνητα χάνεις χοντρικά 5000-6000 ευρώ το χρόνο, και το κρατήσω 3 χρόνια .... θα κάνω "απόσβεση" και θα αρχίσω να βγάζω χρήματα!!!!:hystericalbs1: όπως θέλω τα γυρίζω....
Αν συνεχίσει έτσι ο έμπορος, βλέπω να χαλάει η δουλειά... Είχαμε πει μέχρι Τετάρτη - Πέμπτη να πάμε σε μία Skoda για έλεγχο, και βλέπω ότι το αυριανό το ακυρώνει μάλλον....
Άρχισα να κάνω πάλι σενάρια, να το κρατήσω. Για ταξίδια κρατάω το άλλο Prius, που έχει μεν 170.000 χιλιόμετρα, αλλά ελπίζω να βγάλει άλλα τόσα ...
sold...:v::1:
πείραμε την προκαταβόλα, αύριο πάμε για παράβολα και ΚΕΠ για την μεταβίβαση...
το σαββάτο θα έρθει το Μ-τριάκι στον γκαιφέ, με άλλον οδηγό όμως.
στα 14 κλείσαμε...
:thnx:
^
Τhat was fast !
το dynoday μόνο αν γίνει, να γίνει μέσα φεβρουαρίου...
ΨΑΡΟΥΚΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ...κατ υθείαν με τα thanks.
χαχαχαχαχαχαχα.
Απο εμενα....ενα μηνα χωρις thanks εστι για να μαθεις.:th_Laie_67-1:
Βαγγέλη νομίζω ότι εδώ είσαι λαθος.
Τι να κάνουμε? Σε όλα τα φόρα, για tv, κινητά, πλοήγηση κλπ αναφέρονται σε σπασμένα, κλεμμένα προγράμματα, αλλά όλα underground.
Κι εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που γίνεται, αλλά αν το ρημάδι το κράτος κρεμάει κάποιον ξαφνικά και τον βγάζει εντελώς έξω απ αυτό που είχε προγραμματίσει και δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη, τότε τον αναγκάζει να παρανομίσει.
Αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση και όχι στον μάγκα που λέει εκ των προτέρων και προσχεδιασμένα εγώ θα το αγοράσω και ύστερα θα το βολέψω.
Αν δεν ηξερα να εγραφα ,
καποιον θα εβρισκα να γραψει σωστα
Μα αγαπητοι μου....
Τι να την κανεις την μορφωση οταν εισαι ασσος στις κοντρες, και δη στην παραλιακη οπου κυκλοφορουν χιλιαδες ανυποψιαστοι συνανθρωποι μας ...:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
κύριε Γιώργο όλη μέρα συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που σκέφτονται, με τον τρόπο του ο καθένας να κάνει "μαμουνιά", "κουτσουκέλα", κλπ κλπ.... Να μην πληρώσει ΦΠΑ, να μην πληρώσει τελωνεία (αν φέρει πράγματα πχ από Αμερική), να κλέψει πρόγραμμα, τραγούδι, να αποκρύψει εισοδήματα από ενοίκια, εργασία, να γλυτώσει χαράτσια για αυτοκίνητα, σπίτια κλπ , και φυσικά όλα αυτά να τα πληρώνουν οι υπόλοιποι. Δεν είναι νομίζω λογική, ότι αφού με κλέβει το κράτος , θα κλέψω και εγώ. Δεν είναι λογική ότι αφού κλέβουν οι άλλοι, να για να μην είμαι κορόιδο ... θα κλέβω και εγώ.
Νομίζω ότι και όλα αυτά μας έφεραν εδώ.
Καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θα φτάσει στα άκρα για να ταίσει την οικογένειά του, για να τη ζεστάνει..... αλλά ως εκεί... όχι να κλέψει για να κυκλοφορήσει το τρίλιτρο αυτοκίνητό του. Δεν μπορούμε να τα δικαιολογούμε όλα. Στο άλλο θέμα θα σου γράψω πως το σκέφτομαι εγώ, και γιατί θέλησα να πουλήσω το Μ3....
Άκυρο.
Έγραψα κάτι για τον 'Βλάχο' αλλά το έσβησα. Όλοι αξίζουν μια 2η ευκαιρία.
Ok. Εχεις άποψη και την υπερασπίζεσαι και σε συγχαίρω.
Αλλά για μένα προσωπικά το ομολογώ. Αν μπορούσα θα έκλεβα από σύνταξη, από ενοικίο, από αυτοκίνητο. Αυτά είναι και τα μόνα οικονομικά μου.
Δεν μπορεί μεγαλοκαρχαρίες να κατακλέβουν, να χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια, να κρατούν διπλά και τριπλά βιβλία, μεγαλοδικηγόροι και γιατροί να δηλώνουν εισόδημα 8000ε κι εγώ ο φτωχομπινές να το παίζω φτωχοάγιος.
Το κράτος εδώ έχει περάσει τα όρια.
Φυσικά αναγκάζε , αναγκάζει όλους να παρανομησουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κύριε Γιώργο, καταλαβαίνω ότι είστε αγανακτισμένος, αλλά είμαι σίγουρος ότι όπως δεν το κάνατε τόσα χρόνια, δε θα το κάνετε και τώρα. Αυτοί όλοι που αναφέρατε έφεραν την κατάσταση εδώ. Τους κατακρίναμε για όσα έκαναν, και επιθυμούμε την παραδειγματική τιμωρία τους (πράγμα που μάλλον δε θα γίνει, στο χάος που έρχεται...). Δε νομίζω ότι θέλουμε να γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Στο μέτρο πάντα του δυνατού βέβαια. Εννοώ όταν φτάσει το θέμα της επιβίωσης, είναι πολύ φυσιολογικό να μην κρατηθούν τυπικοί όροι...
το θεμα της επιβιωσης εχει ηδη ερθει κ για τους 3000 αυτοχειρες κ για ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των ελληνων.
Δυστυχώς τους κανόνες τους θέτει το κράτος.
Το κράτος αυτό "εμείς" το φτιάξαμε. Τέλος πάντων, αυτοί που κυβερνάνε το έφτιαξαν, που αυτούς εμείς τους ψηφίσαμε.
Αν δεν μας αρέσει το κράτος (που δε νομίζω το δικό μας το κράτος να μας αρέσει), ή φεύγουμε ή το αλλάζουμε.
Μάλλον σε λάθος τόπικ γράφω:hystericalbs1::hystericalbs1:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3290669/ τρέχω να προλάβω για ανάβαση Αγίου όρους
ναι, δε νομίζω ότι κάποιος γίνεται αυτόχειρας επειδή δεν έχει να συντηρήσει το 3λιτρο αυτοκίνητό του. Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα...
Δε θέλω να απαντάω προσωπικά, αλλά δε είναι καλό στο όνομα της επιβίωσης να τα ισοπεδώνουμε όλα. Τα λέγαμε και σε άλλο τόπικ.
Επειδή δεν αντιδράσαμε ΠΟΤΕ, επειδή κάναμε συνεχώς τα στραβά μάτια, σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα άλλων. Σε αυτό φταίμε. Από την άλλη όπως κάναμε εμείς τα στραβά μάτια τα προηγούμενα χρόνια, περιμένουμε το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι για εμάς, τώρα που φτάσαμε να γίνουμε... (κλέφτες, φοροφυγάδες, πλαστογράφοι κλπ κλπ )....
Ξανασκεφτείτε το, δεν μπορεί αυτή να είναι η λύση.
Μια μανια ομως με τα 3λιτρα.........υπαρχουν και 2500 και 3200 και 4000κτλ...:th_Laie_67-1:
η αγγελια αλλαξε... παρακαλω εναν mod να διαγραψη το προηγουμενο μυνημα μου