εισαι στην πραγματικοτητα?Παράθεση:
νιώθεις πιο ασφαλης
Printable View
εισαι στην πραγματικοτητα?Παράθεση:
νιώθεις πιο ασφαλης
Εννοεί ρε συ ότι με το SUV δεν σε νοιάζει ούτε που θα το πας ούτε τίποτα
Δεν σκέφτεσαι πχ να πας στο Πήλιο και αν θα χιονίζει αν θα μπορείς πχ να πας στον απάτητο δρόμο με χιόνι, ούτε ότι θα σκάσεις σε καμια λακούβα και θα σκιστεί το λάστιχο από τα low profile ελαστικά που φοράει
καλα αυτο που εκτιμουν περισσοτερο οι γυναικες σε ενα αυτοκινητο ειναι να μπορει να παρκαρει ευκολα χαχαχαχα.
Πολλες παντως γυναικες δεν μπορουν να διαχειριστουν ευκολα τον ογκο ενος suv ασχετα αν το κυκλοφορουν.
Ξαναλεω μην μπερδευετε τα suv ή sav που λεει και η bmw με την all -off road κινηση.
Οι αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι βγαζουν και δικινητα suv -sav ?
Εμένα πάντως απο τότε που πήγαμε Καστορια με το Τ5 μου λέει μήπως πρέπει να βγάλουμε αυτο απο την ακινησία κ ν σπρώξουμε το M.....?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα γράψω παραδείγματα το απόγευμα γιατί φευγω για τραπέζι. Το σπίτι βρίσκεται στην αγίου Μελετίου, προφανώς δε θα πάω με το Ε60. Να ένα παράδειγμα.
Ανέφερα τις γυναίκες γιατί σκέπτονται πιο πρακτικά από εμάς. Εκτός κι αν πρόκειται για οικογενειάρχες με μικρά παιδιά.
ΣΥΓΝΩΜΗ για τις λακωνικες απαντήσεις αλλα γράφω από κινητό.
θα διαμορφώσω αλλο παρκιν γι αυτο αν το πάρω......
Ετσι κι αλλιως το αμαξι που θα αντικαταστήσει τον ασσο, θα έχει την χρήση του, δηλαδή: το βγάζουμε απο το σπιτι για να παμε στο χωριό μας η καπου μακρύτερα απο το κέντρο η κάποιο εμπορικό, μια εκδρομη οικογενειακώς και σε καποιο χιονοδρομικό που μου αρέσει πολυ εμένα και του μικρού.....Ειδικα η γυναικα μου το χρησιμοποιεί το καλοκαίρι για την ευβοια οταν πανε μονοί τους στο πατρικό....
Παρτο, παρε και ενα σετ ζαντες με χειμωνιατικα και τελειωσες.
Καλοριζικο και καλοταξιδο.