Αρχικό μήνυμα απο
Koyotte
Προφανώς και ο προπονητής σας είχε επιλεκτική όραση για να ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία, πλην της φωτοβολίδας δίπλα στον Γλύκο (που για μένα αυτομάτως θα έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο που γίνονται αντίστοιχες καφρίλες), είδες κάτι μεμπτό, είδες παίκτες του Ολυμπιακού να χτυπάνε τους αντιπάλους τους , είδες σεκιουριτάδες και λοιπά μέλη να χτυπάνε κάποιον, κοίτα στο βιντεάκι πιο πάνω τι γίνεται έξω από τη φυσούνα στην Τούμπα. Η βία όταν προέρχεται από αυτούς που πρώτοι θα έπρεπε να την κατακρίνουν, δηλαδή από τους παίκτες, είναι ανεκτή, γιατί είναι της δικής μας ομάδας? Τι θα σκεφτεί το τσογλανάκι το ανεγκέφαλο όταν βλέπει παίκτες να χτυπιούνται μεταξύ τους, ότι δεν πρέπει να κάνει επεισόδια? Και να σου πω και κάτι ακόμα γιατί εγώ αυτιά δεν έχω μάθει να χαϊδεύω, όλοι λένε για διαιτητικές εύνοιες, παρασκήνια κλπ κλπ , ότι έχουν σιχαθεί τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο και τον Μαρινάκη, δικαίωμα τους και γνώμη τους, γνώμη μου όμως προσωπική είναι ότι με τη σειρά μου έχω σιχαθεί να βλέπω την κουραδομαγκιά της Τούμπας, από παικτάκια της σειράς και το λέω ανοιχτά. Και το ξαναλέω, ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ! Εγώ έχω να θυμάμαι μπαλαδόρους στον Ολυμπιακό και όχι τσεκούρια, θύμισέ μου από πότε έχετε να δείτε παικταρά στον ΠΑΟΚ, από την εποχή του Κούδα μάλλον, από τους άλλους τι θυμάστε, τον Τουρσουνίδη, ή τον Γκαρσία? Σας έμειναν αξέχαστοι για την μπάλα που έπαιζαν? Όλος ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχει παρουσιάσει το θέαμα που έχω δει από τον Τζιοβάνι σε 10 μάτς. Στα ευρωπαϊκά ματς που πάει η μαγκιά τους? Εκεί μάλλον ξέρουν ότι δεν έχει χαδάκια αλλά πραγματική τιμωρία, έτσι?