Να επιβεβαιώσω κι εγώ, πως δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες του ραδιοφώνου, όσο και να το βασάνισα το θέμα, οι μνήμες δεν χάνονται.
Printable View
Να επιβεβαιώσω κι εγώ, πως δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες του ραδιοφώνου, όσο και να το βασάνισα το θέμα, οι μνήμες δεν χάνονται.
πριν κατά την διάρκεια και μετά την τοποθέτηση :mpaks:
Ναι θα το επιβαιβεωσω ακομα μια φορα και εγω, τελικα δεν τις χανει, απορω ομως και παλι γιατι εκει στο συνεργειο μου ειπε οτι τις χανει????? ισως να εκανε λαθος, ισως να τις εχανε πριν γινει ο προγραμματισμος της συσκευης, τελος καλα ολα καλα λοιπον :thumbsup: :thumbsup:
Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.
να ρωτησω και γω κατι με τι σειρα μου.πισω εχει 2 καλωδια που γραφουν το ενα DVD-USB και gps usb.τι ειναι αυτα χρειαζεται προεκτασεις για καποια εισοδο?
Αντε να δουμε ποτε θα δουμε και εμεις φως. Ποσοι εχουμε μεινει ανευ μηχανηματος παιδια?
Εμένα ηρθε σημερα.Το δικο σου φιλαρακι ακομη?
Δυστηχως φιλε μου ακομα στην αναμονη και αρχιζω να ξενερωνω πολυ
εγω παρελαβα σημερα το μεσημερι στη δουλεια. πρωτες εντυπωσεις οπτικες πολυ καλες. για να δουμε και στην πραξη ομως
Δυο φορες τον εχω παρει σημερα το απογευμα και δεν το σηκωνει τι αλλο να κανω
Δεν ειναι θεμα ψυχραιμιας φιλε μου. Εσενα σε πληροφορησε απο χθες οτι σου στελνει το μηχανημα. Εγω δεν εχω καν αυτη τη πληροφορηση. Και οπως ολοι μας εχουμε δουλειες και προγραμματα πιο σοβαρα απο τα μπλιμπλικια
Λοιπον παιδια.....θα βρειτε καμια ακρη με αυτα τα navi πια?????
Εχει φτασει το θεμα 1.500 ποστς και 30.000 εμφανισεις!!!!!!
Αμαν πια...καθε φορα που μπαινω στο φορουμ φιγουραρει το θεμα "BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor"...δεν ειναι κατασταση αυτη πια!!!!
Μ-power_01 κανε κατι επιτελους να παιξει η οθονη navi-dvd-radio-tv-cd-mp3-lara croft-grand turismo-avi-mpeg-vga-gsxr-cbr !!!!!:hystericalbs1:
(χεχεχε ελπιζω να μην ειστε παρεξηγιαρηδες navi-addicts μου :) )
με την καμερα τι θα κανετε? θα βαλετε? εχετε βρει καποια?
Καλησπερα παληκαρια οσο αφορα για το DVD-USB με μια προεκταση το πας ειτε στο ντουλαπακι ειτε κατω απο το τιμονι (εκει το εβαλα εγω) που μπορεις να βαλεις φλασακι και να παιξει τα παντα avi-mp3 κλπ........................, οσο για την αλλη εξοδο δυστυχος δεν γνωριζω, εγω βασικα 4 εσοδους εχω, μια αυτην που ανεφερα, μια μεσα στο ντουλαπακι i-pod μια μπροστα usb και μια της καρτας:original:
να πω και μια σκεψη που εχω και να μου πειτε την γνωμη σας. σκεφτομουνα πως για μια κεραια θελω 50 ευρω αλλα στο μελλον θα βαλω ψηφιακο δεκτη που θα εχει κεραια μεσα. αν παραγγελνα ενα δεκτη σαν και αυτο θα ειναι καλητερα? ποικιλια αυτη την στιγμη δεν υπαρχει αλλα σαν ιδεα πως το βλεπετε?
https://cgi.ebay.com/MPEG4-DVB-T-Box...item3a5b8ced60
Καλο αλλα αν δεις δεν περιεχει κεραια
Καλος φαινετε και καλη τιμη, ειμαι λιγο επιφυλακτικος για τον ψηφιακο δεκτη στο θεμα κεραιας, δεν μου αρεσε καθολου αν το δειτε θα καταλαβετε, πρεπει να βρουμε κεραια που να ειναι διακρητικη διαφορετικα δεν βαζω, στο λινκ που εδωσες δεν διχνει την κεραια του:whistle:
πρεπει να βρουμε αυτοκολητη στο παμπριζ. στο grand vitara που εχω ειναι πολυ καλη. ειναι διπλη και ειναι 2 γραμμες αυτοκολλητες σαν αυτες που εχει το παμπριζ πισω για την θερμανση. δεν καταλαβενεις πως ειναι κεραια αλλα ουτε την διακρινεις ευκολα. βεβαια ειναι kenwood για αυτο ειναι προσεγμενη
παιδια σήμερα δοκίμασα την τν με την αναλογική κεραία μεσα στη Θεσσαλονίκη και αρκετά έξω είχα καλο σήμα (προσωπικά είμαι ευχαριστημένος ) έχασα την εικόνα σε σημεία που και το ράδιο δεν είχε καλη λήψη.
ΥΓ τον Ζερβουδάκι θα τον βρείτε εως της 5 το απόγευμα μετα το κλείνει το μαγαζι.
ΥΓ2 ένα μείον που έχω βρει είναι στην ποιότητα των πλήκτρων:thumbsdown: το βράδυ που άναψα τα φώτα 2 από τα κουμπάκια φεγγίζουν από πίσω δηλαδή εκει που έπρεπε να είναι το μαύρο χρώμα φωτίζει λίγο.
Ακριβώς Γιάννη έμαθα ότι μόνο η kenwood έχει τέτοια κεραία και δεν τεριάζουν στα άλλα μηχανήματα τα βίσματα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα προσπαθίσω μήπως κανω καμιά πατέντα...
Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα και το δικό μου. Ωραίο φαίνετε από κοντά, εννοώ στα χέρια μου και δικό μου... :hystericalbs1:
ειναι ακριβη παναγιωτη. ο καλογεροπουλος την δινει στα 145 ευρω. δεν συμφερει τοσα χρηματα. καλητερα να παρεις ενα ψηφιακο δεκτη που εχει και τις κεραιες στο πακετο για να ξεμπερδευεις μια και καλη γιατι καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το βαλεις και αυτον
https://www.kalogeropoulos.gr/displa...asp?ITMID=7963
https://rapidshare.com/files/1333003...n_wolf_ncu.rar
Για τους φιλους που πηραν κ καρτα sd σας στελνω πανεμορφα skins
Εγω παντος πηρα σημερα μια φτηνη ετσι για να κανουμε δουλεια προς το παρον με 25e