Αρχικό μήνυμα απο
individual
αααααρε μηχανικο!!! και τα μυαλα στα καγκελα
εγω ειχα παρουσιαστει ως πενταετης τοτε 24-7-1991.....213 σειρα
επειδη στα 5 αυτα χρονια ειχα ουκ ολιγες ιστοριες.....ας πω τηλεγραφικα 1-2.
ως νεοσυλεκτος εχασα 24 κιλα σε 17 μερες....ηταν και καλοκαιρι-ιδρωτας με τον κουβα-.......ηταν και το φαγητο.....''για τα μπαζα''.......εβγαζαν και οτι απωθημενο ειχαν οι αξιωματικοι-ολο το 24ωρο......και αλλα τετοια ωραια..........με 2 λογια το τρεξιμο και το καψωνι.....στο ζενιθ........τοτε ειδα πρωτη φορα στη ζωη μου,τι μπορει να σκεφτει ο ανθρωπινος νους,για να βασανισει καποιον-ους.
σχολη μηχανικου στο λουτρακι για την ειδικοτητα μου....χειριστης ισοπεδωτου(γκρειντερ)και το καψωνι εκει στο απωγειο του......σε σημειο να νοσταλγουμε το ναυπλιο......εμεις ομως ειχαμε ''ξεψαρωσει'' και δεν ενδιδαμε σε ολο αυτο.......αλλα οι απλοι φανταροι και οι ΥΕΑ (δοκιμοι) ''τον επιναν'' κανονικα με πρωτοτυπα καψονια που ολοι τα εχουμε ακουσει κατα καιρους και τα νομιζαμε για ανεκδοτα......δυστηχως ομως επερναν σαρκα και οστα στο λουτρακι.......ηταν πιο πολυ ψυχολογικα,παρα τρεξιμο και τετοια....................
ενα βραδυ μαλιστα κατα τις 12 ειχαν βγαλει στην αυλη οι βηταδες τους αλφαδες,βαζοντας εναν αλφα στη μεση και οι υπολυποι να τρεχουν γυρω απο αυτον----ο οποιος δεν ειχε κλειδωσει το οπλο του στον οπλοβαστο η κατι τετοιο........και του καναν ψυχολογικο πολεμο......οτι και καλα τρεχουν ολοι για αυτον αλλα αυτος οχι........το παλικαρι να κλαιει σα μωρο παιδι.......να τους παρακαλαει να σταματησουν........και αυτοι αντιθετα να φωναζουν σαν ετοιμογενες και να συνεχιζουν το τρεξιμο........
το παρακολουθουσαμε ολο αυτο για αρκετη ωρα......και βλεπωντας οτι δεν ειχαν καμια διαθεση να σταματησουν.....αλλα αντιθετα να χειροτερευει η κατασταση........δεν αντεξαμε εγω και αλλες 2 σειρες μου και σπασαμε στο ξυλο καμια 7 με 10 βηταδες (οχι,δεν ειμαι καποιος παλικαρας)αλλα ειχαμε ''φορτωσει''ασχημα......ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα,μεχρι σημερα που ανακατευθηκα σε κατι που δεν με αφορουσε!!!!
ας πω και ενα ευχαριστο.....για εμενα τουλαχιστον....
μεγαλη ασκηση στο κιλκις,με πραγματικα πυρα,αεροπλανα,βολες πυροβολικου,ναρκοπαιδεια κλπ.....μεγαλο ''μπατιρντι''
οι εξεδρα των επεισημων βρισκεται σε ενα λοφακι (οπου το ειχα ισοπεδωσει εγω και ειχα φτιαξει και τον δρομο οπου οδηγει στον λοφο αυτο για να ανεβαινουν ανετα με τις λιμουζινες τους στρατηγοι,υποστρατηγοι,πολ ιτικοι κλπ)εκει ειμουν εγω με το γκρειντερ σε ετοιμοτητα μηπως χρειαστει με φουλ το καλοριφερ μεσα,γιατι ειχε πολυ κρυο
ολα καλα......και αρχιζει να βρεχει με το τουλουμι......και ολα οσα ειχα κανει να εχουν γινει λασπη.......με αποτελεσμα να σπινιαρουν οι λιμουζινες και να μην μπορουν να ανεβουν στο λοφακι..........μιλαμε παιδες το γελιο!!!!!
να τους βλεπεις να κατεβαινουν απο τα αυτοκινητα και να ανεβαινουν με τα ποδια μεσα στις λασπες με τα λουστριν παπουτσια και τις επισημες στολες με τα αμετρητα αστερια και παρασημα.....αλλοι να γλυστρανε και να πεφτουν,κανοντας τους να φαινοντε σαν ναυαγοι.......εγω να εχω πεθανει στο γελιο και να μου ειναι αδυνατον να σταματησω γιατι αυτο συνεβαινε ξανα και ξανα........και μιλαμε ολοι να ειναι απο ταξιαρχοι και ανω (τους ειχαμε και λιγο αχτι...οποτε και το γελιο εβγαινε ευκολα).....
οσπου μια στιγμη ερχεται προς το μερος μου ενας απο αυτους,γλυστρωντας 1-2 φορες (ταξιαρχος,αν θυμαμαι καλα).........οπα λεω,με ειδε που εχω ξεραθει στο γελιο και θα μου την ριξει την καμπανιά.....
αφου λοιπον εφτασε διπλα στο μηχανημα........ανοιγω την πορτα.....χαιρεταω και αφου ξεκιναω να λεω ''λοχιας μηχανικου ταδε-ταδε''......
με διακοπτει και μου λεει ''λοχια ασε τις μαλακιες.....μπορεις να με ανεβασεις στο λοφο???''
με κουφανε το ατομο.......ευχαριστως απανταω.........κατεβαζω το μαχαιρι του μηχανηματος.......πατηστε πανω του λεω......πατησε ο ανθρωπος.....σηκωσα το μαχαιρι και ηρθε στο υψος της καμπινας.....οπου και μπηκε μεσα.......τον ανεβασα στο λοφο τον ανθρωπο........
μπορει να ηταν 3 λεπτα υποθεση......αλλα τα ποδια μου ''ειχαν κατεβασει νερο''
αυτα για τωρα γιατι πρεπει να την κανω........θα σας πω και αλλα αργοτερα!!!!!