Nαι.....χρωματακι ομως ε???
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Printable View
Nαι.....χρωματακι ομως ε???
to agorasa kai go to gt 6 . 88 europoula to eixan edo oi kleftes alla ti na peis . na doume na broume ligo xrono tora na to xekleidosoume
88?????????????????
nai kai go etsi antedrasa ,malon mou piasane kai to kolo ligo alla den g...mei .molis pira ena m4 kai arxisa siga siga
Πού το βρήκες το Μ4;
Εγώ λέω να κυλησω στο wow πάλι για το 2014...
Ετοιμάζεται ήδη GT7 για το PS4, μαθαίνω οτι το GT6 δεν θα παίξει στο PS4 ούτε με patch.
To GT7 θα είναι φτιαγμένο πάνω στις προδιαγραφές του PS4 ... (Virtual reality που λένε)
Το Μ4 ειναι στην 1.01 εκδοση....Παρτε κι ενα βιντεακι για 50.000.000 credits
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=EMp2UxAQ0Pk
αρχιζει και μ'αρεσει το 6....
ερωτησεις:
1) υπαρχουνε πιο πολλα και καινουρια αυτοκινητα διαθεσιμα σε σχεση με το 5 ??
2) ο χειρισμος και η συμπεριφορα των αυτοκινητων, το gameplay στην ουσια, μπορουμε να πουμε οτι ειναι ιδιο με το 5, ή εχει αλλαξει ?
και πως ??
:thanks:
:original:
1.Με μια γρηγορη ματια και τα λεγομενα της SONY ναι..ειναι περισσοτερα
2.Χμμ..εδω εχουμε θεμα....ενω ξεκινησα και ειπα ναι ειναι καλυτερος ο χειρισμος ,μολις αλλαζα πιστα κατι δε μου αρεσε...ισως να ηταν θεμα στησιματος αυτοκινητου...σε καθε περιπτωση η εξομοιωση ειναι απιστευτα καλη....γνωμη μου ενα μικρο κλικ πανω σπο το gt5..
Υπ'οψιν δεν το αναβαθμισα ακομα σε v1.01 που υποτιθετε φτιαχνουν πολλα συγκριτικα παντα με την v 1.0....
και γω περιμενω με αγωνια να παραλαβω το Red Dead Redemption,
που θα μας πει ο pilot αν αξιζει...
:D
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...ionworld-1.jpg
ελπίζω να πείρες την έκδοση με τα 2 σενάρια! και αυτό με τα ζόμπι δηλαδή.
σου είπα, κατά την γνώμη μου το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ! μου αρέσουν όμως και τα γουέστερν ε? αλλά ούτως η άλλως δεν νομίζω να σε απογοητεύσει! thumb
:think:
:ranting2:
ειχα παραγγειλει το game of the year edition, που βλεπω τωρα οτι περιλαμβανει τα "ζομπι", και με ειδοποιησανε μετα απο 6 μερες οτι δεν το εχουνε διαθεσιμο, και αγνωστο το πότε...
απο την τσατιλα μπηκα κατευθειαν και το βρηκα το απλο σε καλη τιμη στο gameseek που το ξερω σαν "καταστημα" και το παραγγειλα αμεσως....
δεν πειραζει, μπορεις να το ''κατεβασεις'' νομιζω.
H να το """"""αγορασεις""""" :P
Εκανε κανεις το ""κλεψιμο""για credits????
Στην 1.2 σιγουρα το φτιαξανε...αλλα στην εναλλαγη 1.0 με 1.1 το εκανα και γεμισα ferrari να πουλαω....μπολικα φρανγκα...:P
Τα μεταχειρισμενα στο GT6 που ειναι?
Sent from my iPad mini using Tapatalk
Δεν εχει..:(
ξεκίνα απο το κανονικό πρώτα...καλό κάψιμο!! :warriorsmiley:
Ξεκινησα ολα τα UNCHARTED...αναποδα ομως..το 3 και το 2 το τερματισα ηδη..κατεβαζω και το 1....τι με επιασε ρε π@στη μου...
:th_Laie_67-1:
μπααα, εδω γυρω απο τη φαρμα του Heanigen (ξερω γω πως τον λενε) στο κυνηγι ημουνα,
εχει καλα λεφτα !!
:th_Laie_67-1:
μετα δεν αντεξα και εβαλα και μερικα cheats....
:D
θα σταματησω τα τσητς ομως, να προχωρησω κανονικα.
καλο ειναι, πολυ καλο !
τελικα και ο χειρισμος στη "μαχη" κλπ, μια χαρα ειναι.
το undead ειναι DLC, αλλα κατσε να προχωρησω το κανονικο και βλεπουμε.
McFarlane's Range στο Henigan's Stead..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
η Bonie σε αγαπάει να ξες!! χαχαχαχα...
Θωμά προφανώς σε αυτό αναφέρεσαι:
https://www.gamespot.com/videos/gran.../2300-6416247/
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται εκτός και αν δεν το έχουν "ανοίξει" ακόμα για το κοινό.
Πάντως δείχνει εντυπωσίακό.
tha kanoume kamia mazoxi gto gt6 ?
Σε σχετική αναζήτηση βρήκα αυτό στο επίσημο site (σε USA mode) του παιχνιδιού:
όπως και αυτό:Παράθεση:
...Additionally, in another update we will add the possibility to generate a track by capturing the GPS coordinate data of a mobile app while you are driving that course. This GPS-generated tracks will be available in the game as playable content...
Παράθεση:
GPS Visualiser: In a future update, we will add the GPS Visualiser. This is a feature that allows you to import Controller Area Network (CAN), used to regulate automobile systems, and GPS coordinate data from a real life car into Gran Turismo 6, and visualise the data as a replay in the game. The feature is planned to be compatible with the Toyota Motor CorporationΆs CAN-Gateway ECU.
ego ta exo xanapei stahera ATHA--gr to onoma , tous kano add olous
επειδη δεν εχω ιδεα... ποια η διαφορα slim με super slim? superslim 12gb μου κανει για να παιζω παιχνιδια; για πειτε παρακαλω...
Στέφανε,δεν ξέρω τεχνικά να στο εξηγήσω,αλλά στο συγκεκριμένο παίζει ροό το μέγεθος!
Άμα είναι τζάμπα ότι και να είναι τσίμπα το,άμα είναι με λ7 πάρε το χονδρό!
τζαμπα δεν βρισκεις τιποτα Βασιλη σ'αυτη τη ζωη... για αγορα παω! να κοιταξω μεταχειρισμενο ή δεν αξιζει; εχει καποια με 150¤ και δωρο δυο χειριστηρια και αρκετα παιχνιδια
https://i891.photobucket.com/albums/...psfc04fc64.gif
αυτο χρειαζεσαι εσυ, ειναι το δευτερο της σειρας 3 !! το πρωτο ηταν τεραστιο με κουμπια touch τα οποια χαλουσαν. αυτο που βλεπεις τωρα ειναι το πρωτο slim με χωρητικοτητα 320gb και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω. το super slim που λες δεν το ξερω αλλα με 12 gb δεν μου πολυγεμιζει το ματι.. ψωφιμι μοιαζει
και εγω εχω το "δευτερης γενιας" το σλιμ 320Gb, το ειχα πετυχει απο Πλαισιο στα 249e με gt5 και god of war 3 και 1 χειριστηριο.
το τελευταιας γενιας σουπερ σλιμ προφανως ειναι τωρα αυτο με τα "λιγα" gb.
εγω θα ελεγα Στεφανε, εφοσον τα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια, εκτος απο τη χωρητικοτητα, χτυπα το.
απο οτι εχω καταλαβει, μονο αν κατεβαζεις/αγοραζεις παιχνιδια απο το PS net θα σου χρειαστει η χωρητικοτητα. ισως αν του φορτωνεις και φωτος κλπ.
αλλιως αν το θες μονο για να παιζεις τα παιχνιδια, δε νομιζω να σου χρειαστει ο σκληρος ο μεγαλος.
με επιφυλαξη γιατι δεν το εχω ψαξει !